Jump to content

Photo
- - - - -

Koji je ovo film?

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
707 replies to this topic

#31 Mr.Smith

Mr.Smith
  • Members
  • 3,104 posts

Posted 18 November 2005 - 20:46

Thanks, Mr. Smith.

<{POST_SNAPBACK}>

...u-r-w...

#32 Friend of Peachy Carnahan

Friend of Peachy Carnahan
  • Banned
  • 18,085 posts

Posted 19 November 2005 - 02:03

...i naravno da sam gledao bunny lake, to je polu-kultni film, udario je temelje psycho-thriller-u...jeste-nije-jeste-nije-jeste-nije-judy-foster-novi-film...

He he, znala sam nekako da ti mora da si gledao.
Mada kako je polu-kultni kad skoro niko ne zna za njega?
Od svih ljudi koje znam samo jedna jedina osoba zna za taj film, i evo od "virtuelnih" si ti prvi.

gledao sam i ja, ako ti nesto znaci
i trudio se da ga nabavim, ali nista
taj i Little girl who lives down the lane, ali jok, mrka kapa, niko nikad cuo, niko nikad video

#33 domagoj

domagoj
  • Members
  • 17 posts

Posted 20 November 2005 - 00:14

[quote name='DANIEL DRAVOT' date='19 Nov 2005, 02:03']
He he, znala sam nekako da ti mora da si gledao.
Mada kako je polu-kultni kad skoro niko ne zna za njega?
Od svih ljudi koje znam samo jedna jedina osoba zna za taj film, i evo od "virtuelnih" si ti prvi.
[/quote]

taj i Little girl who lives down the lane, ali jok, mrka kapa, niko nikad cuo, niko nikad video

<{POST_SNAPBACK}>

[/quote]
evo i ja sam gledao i uredno prijavio na Hidden gems. (gdje je obecano priznanje?)
inace, moze se skinuti s nekim p2p programom.

#34 Amelija

Amelija
  • Members
  • 6,996 posts

Posted 21 November 2005 - 12:17

<{POST_SNAPBACK}>

Znaci, znaci :lol:
Mada znacilo bi mi jos vise kad bi znao i neku foru za nabaviti ga, ali izes ga.

evo i ja sam gledao i uredno prijavio na Hidden gems. (gdje je obecano priznanje?)
inace, moze se skinuti s nekim p2p programom.

<{POST_SNAPBACK}>

Priznanje je odato pre nekoliko minuta :lol:

#35 pajapatak

pajapatak
  • Members
  • 822 posts

Posted 21 November 2005 - 19:24

patim se vec par godina...cini mi se da je m.j. fox, ali nisam siguran :lol: , on nesto kao placeni ubica, dolazi da ubije neki bracni par i onda im tu nesto kao objasnjava da mora da ih ubije, radi samo svoj posao i tako oni sede za stolom i caskaju...

plasim se da nije slucajno neki kultni film (mnogo mi nekako tarantinovska scena :lol: a ja nemam pojma o kom filmu se radi.

mislim da je s pocetka devedesetih, mada me nebi iznenadio i da je iz osamdestih :lol:

#36 Mr.Smith

Mr.Smith
  • Members
  • 3,104 posts

Posted 21 November 2005 - 21:21

...malo nategnuto da bi sto vise od opisa stalo :lol: ...'coldblooded' sa jason priestley-em + mala uloga m.j. foxa ...

...

#37 eye of the beholder

eye of the beholder
  • Members
  • 2,304 posts

Posted 22 November 2005 - 09:37

imam ja jedno pitanje ...

U pitanju je deciji film koji je bio redovna "literatura" na RTB (radio-televiziji Beograd)
u toku Zimskog raspusta (tamo nekih) 80tih

u pitanju je neki decak koji ucestvuje u trkama pasa sa sankama (mislim da je haski vrsta u pitanju)
uglavnom neka Kanada ili tako neka zemlja je u pitanju
Pas (haski) umire na kraju (posle pobede, naravno)

film za plakanje ... kad si dete ....

#38 Mr.Smith

Mr.Smith
  • Members
  • 3,104 posts

Posted 29 November 2005 - 18:29

imam ja jedno pitanje ...

U pitanju je deciji film koji je bio redovna "literatura" na RTB (radio-televiziji Beograd)
u toku Zimskog raspusta (tamo nekih) 80tih

u pitanju je neki decak koji ucestvuje u trkama pasa sa sankama (mislim da je haski vrsta u pitanju)
Pas (haski) umire na kraju  (posle pobede, naravno)

film za plakanje ... kad si dete ....

<{POST_SNAPBACK}>

...tek sam danas primetio da je bilo jos pitanja, ali na zalost, za ovo ne mogu da pomognem - mogu da se setim jednog ili dva filma na ovu temu, ali ni jedan nije iz osamdesetih, oba su noviji filmovi... :lol:

#39 ion

ion
  • Members
  • 2,064 posts

Posted 30 November 2005 - 12:53

Šurak mi dosađuje već 9-10 meseci, za jedan film, koji sam i ja gledao, al' nemožem da se setim pa to ti je..ni IMDB ne pomaže.

Elem: Baja isprobava na sebi put kroz vreme/dimenzije tako što uzma nešto, neku žestoku halucinogenu smešu.
Mislim da je bila i neka cura (ne moš' bez njih)s njim, koja posle nekoliko tih eksperimenata odustaje.
On nastavlja u nekoj pećini, šta li.
Čini mi se da se kraj filma odigrava u blizini nekog zoo vrta, gde se on vratio u stadijum čovekolikog majmuna, pa ga valjda panduri love...

#40 Limma

Limma
  • Members
  • 1,109 posts

Posted 30 November 2005 - 13:59

Pas (haski) umire na kraju  (posle pobede, naravno)....

ima film "Pas koji je sprecio rat" ili nesto slicno i davao se u Z.bioskopu cesto. Ne secam se tacno koja je rasa , kao ni trke sankama. Znam da neka deca "ratuju" pa kuca ne bi li ih sprecila udje u neki zamak su deca napravila, od snega , cini mi se, zaglavi se i umre. Ja sam se gusila od plakanja, ali je stvarno bilo davno.

#41 LayneStaley

LayneStaley
  • Members
  • 466 posts

Posted 30 November 2005 - 14:21

Šurak mi dosađuje već 9-10 meseci, za jedan film, koji sam i ja gledao, al' nemožem da se setim pa to ti je..ni IMDB ne pomaže.

Elem: Baja isprobava na sebi put kroz vreme/dimenzije tako što uzma nešto, neku žestoku halucinogenu smešu.
Mislim da je bila i neka cura (ne moš' bez njih)s njim, koja posle nekoliko tih eksperimenata odustaje.
On nastavlja u nekoj pećini, šta li.
Čini mi se da se kraj filma odigrava u blizini nekog zoo vrta, gde se on vratio u stadijum čovekolikog majmuna, pa ga valjda panduri love...

<{POST_SNAPBACK}>

Altered states (1980) - Ken Russell
http://www.imdb.com/title/tt0080360/

#42 ion

ion
  • Members
  • 2,064 posts

Posted 30 November 2005 - 14:36

Altered states (1980) - Ken Russell
http://www.imdb.com/title/tt0080360/

<{POST_SNAPBACK}>

Hvala, mastore!!

#43 LayneStaley

LayneStaley
  • Members
  • 466 posts

Posted 30 November 2005 - 14:44

Hvala, mastore!!

<{POST_SNAPBACK}>

Bolje vas našli...

#44 ledolomac9

ledolomac9
  • Members
  • 1,294 posts

Posted 30 November 2005 - 15:43

Ajde i ja nesto da pitam. Kopa me godinama i nikako da saznam i pored obimne pretrage na internetu.

U pitanju je prvi film koji sam ikada gledao u bioskopu (negde 1967-68).

U pitanju je spageti vestern u kome se likovi u nekoliko navrata penju po nekoj gotovo okomitoj steni crvene boje. Neki tip sa curom ide prvi a neka banda nesto kasnije se penje za njima. Penju se uz pomoc nekih asovcica, indijanskih sekirica i sl.

#45 Mr.Smith

Mr.Smith
  • Members
  • 3,104 posts

Posted 30 November 2005 - 18:35

...daj seti se jos malo detalja...