Jump to content


Photo

Ego Masturbator (acme)


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Voo

Voo
  • Members
  • 1,037 posts

Posted 23 November 2002 - 02:24

2 indy i Jr. najgori/e ste. obojica, mislim oboje / obe, pa ste (p)ostali/e neverovatne govnarije, i zasluzili ste jedan topik samo za vasu/e ego - onaniju/e. :grin:

svi ostali nek se osecaju slobodno koristiti ovaj topik za sve nusprodukte losih dana, povredjenih sujeta i pogresnog vaspitanja.
uzdravlje!

#2 Indy

Indy
  • Members
  • 21,392 posts

Posted 23 November 2002 - 15:12

[ Izmena poruke: Indy na dan 2002-11-24 23:28 ]

#3 Voo

Voo
  • Members
  • 1,037 posts

Posted 24 November 2002 - 02:08

hm.. indy, muzika povezuje ljude na misteriozne nacine. tvoja ( i tudja) tvrdokorna licna nad-ebavanja konstipiraju svaki topic! mislim da sam bio drugarcina i drustveno korisno bice sto sam otvorio topik koji ce sluciti kao ring za rasplesavanje gorenavedenih poganosti.
zelim topicima bolja varenja!
i, kad malo bolje razmislim, radi se o gomnarijama, ne govnarijama. znas, kako to cika zari lepo rece. kada svoj pisaci rad zapocnes tako jakom reci, stavis do znanja da si simbolicno pronikao u suludost i ispraznost jedne tragikomedije. (delimicno odgovaram na vrlo mi sinpaticne komentare na sajtu o diskusiji, ustvari sem jr.-ovog, cini mi se da je mr.jr. bijo malo karakteristicno nadobudan? hm, da li bi to trebalo da me iznenadi?)
sad, bio bi ocenj hipokrit kada ne bih rekao da mi u toj spoznajici smrtne gluposti ozbiljne komunikacije nije pomogla npr. sledeca dubokoumna rasprava: cit:

Isti si k'o gugutka na grani. Samo cucis gore, cekas da neko ispod parkira kola i da mu se onda pokakis na sofersajbnu

Sorry zbog tvoje sofersajbne ali pun mi je inbox takvih govana tako da mi stvarno ne trebaju i ovdje.

kraj citata.

na postu o masakru u nigeriji. ???
pogresih li, a?
ne...gomnarije.

p.s. bio bi bloody hipocrit i kada bih rekao da na forumu ne postoji i veeliki broj misljenja i ukusa koja znacajno uzivam pratiti i deliti. :smile:



[ Izmena poruke: Voo na dan 2002-11-24 02:13 ]