Jump to content


Photo
- - - - -

AAAAAAAAAA ! GUBIM KOSU !


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
90 replies to this topic

#16 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 01 January 2009 - 20:03

Sedih imam 10% i to me uopshte ne zanima. Na bradi gotovo pola sedih. Ima onaj Grecian :ph34r: ili slichno za sede u svakoj apoteci, ali mene to uopshte ne pogadja, pa i ne razmishljam o tome.

Kako je to sve cudno, stvarno. Meni nije nikad kosa opadala pa o tome i ne razmisljam. Ali u zadnje 2 godine sam poprilicno posjedio. Mislim ono bas se dobro prosarao. Nije da mi to nesto smeta ali sam se nekako tesko na to navikao. Tako je i s kosom. Ne mozes previse uciniti po tom pitanju a probaces svasta. Stvar je navike. U ovom dobu gdje se i oni sto su cupavi ko nutrije sisaju na celavo ne znam sta se sekiras. Meni je uvjek ruzniji muskarac sa zapustenom kosom i opcenito izgledom i onim odvratnim bojlercicem umjesto stomaka od recimo celavog, sredjenog sa ravnim "sportskim" stomakom. Pa u fitness klubu gdje ja idem najzgodniji su upravo celavci. Svi misicavi, zategnuti ko sajle i niko im i ne gleda u lobanju. A i oni sami izabrali opciju sisanja (brijanja) na nulu. Prema tome zajebi te zahvate, nego se jednostavno navikni. :)

#17 Uma

Uma
  • Banned
  • 3,320 posts

Posted 01 January 2009 - 22:22

Kapiram da si ovaj slučaj.

karaju me zalisci i napred se povlachi i proredjuje

Posted Image
Šta fali Koji, još da skine 10 kg što kaže Rotterdamac.

Meni je uvjek ruzniji muskarac sa zapustenom kosom i opcenito izgledom i onim odvratnim bojlercicem umjesto stomaka od recimo celavog, sredjenog sa ravnim "sportskim" stomakom. lobanju. ... Prema tome zajebi te zahvate, nego se jednostavno navikni. :)

Mada Kojo ni ovako nije loš :ph34r: .

#18 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 02 January 2009 - 00:12

Šta fali Koji, još da skine 10 kg što kaže Rotterdamac.

Mada Kojo ni ovako nije loš :ph34r: .



Jao, 'de bash njega nadje, imam alergiju na celu tu ekipu sa Bjelogrlim na chelu ....... Za mene je Bata Zivojinovic mnogo veci shmeker od svih njih, a Bata je teshka busa, pa ti sad vidi gde su oni na mojoj lestvici ...... al' dobro, cenim svachiji ukus i znam da su ti momci ekstremno popularni u Srbiji, shto jeste fenomen sam po sebi, nekada su mangupi bili Sherbedzija, Bekim, Miki Manojlovic, a gledaj danas, podgojeni tipovi, pa josh procelavi ...... sve je to pochelo sa kvazi glumcima, tipa Laushevic ..........

#19 Uma

Uma
  • Banned
  • 3,320 posts

Posted 02 January 2009 - 00:25

podgojeni tipovi, pa josh procelavi ......

Ali Bata ima ringlicu. :D Ne moraš da gledaš na Koju, kao na Koju i na to što je podgojen, nego taj fazon, malo veći zalisci, kratko ošišana kosa i brada.
Ne zanam koji imidž furaš ( verovatno briješ bradu ), ali mislila sam da probaš nešto ovako, npr. kad budeš na godišnjem, ako ti je suviše veliki šok da se pojaviš u firmi sa novim imidžom ( naravno sve pod uslovom da ti se sviđa ). Mislim imidž, ne Kojo & Bjela :ph34r:
Ako nađem neku adekvatnu sliku okačiću :)

#20 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 02 January 2009 - 00:27

U ovom dobu gdje se i oni sto su cupavi ko nutrije sisaju na celavo ne znam sta se sekiras.


Nutrije ..... :ph34r:

Ma nisam ja bash toliko ochajan, tachnije nisam ni blizu celavosti, ima tu josh dosta kose, ali se proredjuje, pa rekoh ajde da uradim neshto dok nije kasno, vishe da me ne grize savest kasnije, znash ono ... tako ti i treba kad nisi nishta preduzimao. Eto, pljun'o sam 200 dolara, nije strashno, sve za lepotu. Yebiga, placash i ti taj gym, ne idesh tamo besplatno sigurno. Svako ima svoj troshak.

Kao shto rekoh, lobanja mi je pravilna, nemam onih "udaraca lopatom", narochito na temenu, shto se moze videti kod nekih celavaca i nije bas atraktivno .... imam samo jedan drugi, mali problem ..... ne vuchem nadimak "glavonja" iz detinjstva i mladosti, ali mi je par frizera reklo kako ih shishanje malo zamara kod mene i bilo bi mozda poshtenije da placam po kvadratu, nego po tarifi za ostale ljude :) .

#21 Uma

Uma
  • Banned
  • 3,320 posts

Posted 02 January 2009 - 00:45

Posted Image
Evo ti ga Zizu, pokušala sam da se setim ko ima malo veće zaliske. Naravno sve bi trebalo ošišati na malo duže i zanemariti ringlu.
Možda na ovoj slici ne izgleda lepo, ali neke moje drugarice se pale na njega.
Kad malo bolje pogledam, moj muž ima taj imidž :) , odn. ja sam ga od izbijanog i s desna na levo prebacivanja kose nagovorila na ovo -kratka kosa i kratka brada :D .
Uz to redovno vežba, ono što Rotterdamac govori, nema stomačić, a prešao je 40.
E, ako sam i sad pogrešila u izboru "manekena" :ph34r: .

#22 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 02 January 2009 - 00:47

Nutrije ..... :D

Ma nisam ja bash toliko ochajan, tachnije nisam ni blizu celavosti, ima tu josh dosta kose, ali se proredjuje, pa rekoh ajde da uradim neshto dok nije kasno, vishe da me ne grize savest kasnije, znash ono ... tako ti i treba kad nisi nishta preduzimao. Eto, pljun'o sam 200 dolara, nije strashno, sve za lepotu. Yebiga, placash i ti taj gym, ne idesh tamo besplatno sigurno. Svako ima svoj troshak.

Kao shto rekoh, lobanja mi je pravilna, nemam onih "udaraca lopatom", narochito na temenu, shto se moze videti kod nekih celavaca i nije bas atraktivno .... imam samo jedan drugi, mali problem ..... ne vuchem nadimak "glavonja" iz detinjstva i mladosti, ali mi je par frizera reklo kako ih shishanje malo zamara kod mene i bilo bi mozda poshtenije da placam po kvadratu, nego po tarifi za ostale ljude :D .

:ph34r: :) :D E jbg brate sam se zajebajes na svoj racun, a ocekujes da smo mi ozbiljni. Vidio sam negdje sliku onog slatkisa od tvoje cerke (izvini ako sam pogrijesio) koja je taju najdrazeg zapamtila sa kosom. Kod nas u Bosni cim neko dobije zaliske a nije ozenjen svi ga (kao) zabrinuto savjetuju: zeni se jbt da te djeca s kosom upamte! :D
Edit: upade Uma u vakat s onom slikom. jbg ako te Uma ne izvadi Magripa i ja necemo sigurno! :D

Edited by Rotterdamac, 02 January 2009 - 00:48.


#23 Uma

Uma
  • Banned
  • 3,320 posts

Posted 02 January 2009 - 01:13

Edit: upade Uma u vakat s onom slikom. jbg ako te Uma ne izvadi Magripa i ja necemo sigurno! :ph34r:

Toga se i bojim da se down with the sickness još više ne izbedači od mojih predloga, mada su krajnje dobronamerni :) .

#24 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 02 January 2009 - 01:14

Evo ti ga Zizu ...................... E, ako sam i sad pogrešila u izboru "manekena" :ph34r: .


Ma Zizu je sasvim OK, ali ja sam u potpuno drugachijem fazonu, tako da bi promena imidza zahtevala promenu celokupnog mene, shto bi bio veliki posao, morao bih da odrastem i da se uozbiljim :D .

:) :D :D E jbg brate sam se zajebajes na svoj racun, a ocekujes da smo mi ozbiljni. Vidio sam negdje sliku onog slatkisa od tvoje cerke (izvini ako sam pogrijesio) koja je taju najdrazeg zapamtila sa kosom.


Pa ja se uvek zayebavam na svoj rachun, a bogami i na druge rachune. Nisi pogreshio, to je moja machkica. Ona me je upamtila, sad samo josh da me upamti po kosi i nova mama i sve ce biti u redu :D .

Edited by down with the sickness, 02 January 2009 - 01:23.


#25 Uma

Uma
  • Banned
  • 3,320 posts

Posted 02 January 2009 - 01:22

Ma Zizu je sasvim OK, ali ja sam u potpuno drugachijem fazonu...

Stavrno jesi, što ne stavi sliku odmah, pa da ti ne predlažem Kojin i Zizuv imidž :ph34r: , promena bi stavrno trebala da bude radikalna.
Sad mi je i jasnije zašto si zabrinut zbog kose.

#26 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 02 January 2009 - 01:25

.............. eto, to ti pricham. Sad me bolje razumesh.

(ne volim da kachim slike osim tamo gde je predvidjeno da se to radi)

#27 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 02 January 2009 - 01:25

Aaaauuu jbt pa ti si "kikonja". Pa sto odmah ne kazes. :) E Uma, Uma na sta ti vrijeme trosis. Nadji nekog celavog sa dugom kosom. :ph34r:
edit: DWS kako se zove onaj glumac iz Heat-a sto ga De Niro umalo otepa na parkingu ali naleti policija? E to mu Uma okachi! :D

Edited by Rotterdamac, 02 January 2009 - 01:28.


#28 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,706 posts

Posted 04 January 2009 - 23:35

E pa necu da budem ko Dzaja.

Pa cuj imas i boljih modela.Nabacis neku periku kao Toma Zdravkovic ili Saban Saulic.

#29 bojan33

bojan33
  • Members
  • 247 posts

Posted 05 January 2009 - 15:32

elem, on topic :ph34r:

imam isti problem, a uzimao sam revitabion sprej dva meseca i za to vreme kosa je prestala da opada, ali nije rasla, što me nije nagovorilo da uzmemjođš koju bočicu po ceni od 800 din

kod frizera u kraju sam video da imaju neki preparat na biljnoj osnovi u zelenom pakovanju sa likom nekog dedice na njoj. kaže da se kataloški kupuje i košta 1200 din. kaže provereno deluje. to ću jođ probati, jer i mene užasno ovaj problem nervira

#30 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 05 January 2009 - 15:48

... sve je to pochelo sa kvazi glumcima, tipa Laushevic ..........


:ph34r:

i neka si oćelavio :)