Jump to content


Photo

Zenskadija (kako su ONE same nazvale topik) i ne odvajaju se od njega


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
14 replies to this topic

#1 fender_bender

fender_bender
  • Banned
  • 2,192 posts

Posted 30 December 2008 - 02:50

ONI ZELE – ONE IMAJU!!!
Dakle:
110% muskaraca, u susretu za zenom, bilo kada, bilo gde, i pod bilo kakvim okolnostima, want to have sex with her!!! (a ni mnozina nije iskljucena)
Sva takozvana dostignuca, takozvane civilizacije, su usmerena upravo u pravcu da ga u tome sprece: od uzansi o lepom ponasanju, umetnosti kao sublimativne aktivnosti zvane vazno je da se nesto radi, bilo sta, do atomske fizike, svemirskih putovanja, itd, itd....

Uostalom, sve MAME sveta su to uspesno izrazile cuvenom izrekom: ONI SAMO NA TO MISLE!!! , uspesno prelazeci preko preke potrebe, vidljive muskom racionalnom oku i umu, da svojoj POTOMKI :)  objasne prostu cinjenicu: na STA su SAME mislile dok su :ph34r: ... Odgovor, ako bi ga ikada bilo, bio bi stereotipan do bola: ONE ne misle, ONE su sazdane od emocija, ONE su samo davale, a ON je bio takav kreten, idiot, TOLIKO je razocarao, svi NJENI snovi su otisli u dim, o karijeri da ne govorimo. Najcudnije je sto se navedena tirada, u svim njenim bezbrojnim varijacijama, BEZ IZUZETKA zavrsava napomenom o NEKOM DRUGOM muzjaku, beskrajno superiornijem od onog koji je trenutna tema, za koga da sam se..., ili sa kim da sam..., gde bi mi samo kraj bio. Gde su mi bile oci je samo dodatak. 

Tako dolazimo na: WWW
Ili: 
o svete, u kakvoj si zabludi ziveo sve ovo vreme!!!
Skracenica WWW ne znaci, kao sto se do sada mislilo, World Wide Web. Njeno znacenje, sakriveno do ovog istorijskog trenutka (tacan cas, nazalost, nikada nece biti utvrdjen) je:
Woman Wild World, sa dozvoljenim izvedenicama u oblicima kao sto su 
Woman Wide Web (za oblast informatike i Interneta), 
Woman Want Wild,
Woman Want World,
Woman’s Wonderful World
Without (Man) Wonderful World, itd, itd...
Dakle, osnovne pretpostavke su:
1. Covecanstvo je beznadezno, greskom Tvorca, podeljeno na Z i M;
2. Polovina, poznatija kao M, a sire poznata kao bezosecajne zivotinje (pravi termin se jos uvek trazi, prave zivotinje nisu bezosecajne) je, kao takva i po definiciji, okrenuta iskljucivo fiziologiji, sta vise samo pojedinim delovima iste, nesposobna da shvati i razume bilo koju emociju koja prevazilazi sedenje na WC solji, brisanje nosa, ratovanje, ubistva iz najnizih pobuda, seksualne delikte, itd, itd. Nusprodukti kao sto su teorija relativnosti, teorija struna, sijalica, umetnost(i), tocak i jos nekoliko miliona gluposti su, opste je poznato, samo supstitucija osujecenih prljavih motiva pristupa i veze sa pripadnicama polovine covecanstva koja se vodi kao Z, poznatijih pod generickim nazivom SEX. Kako su im strane sve tananije manifestacije emocija (osim emocija i pristupa suprotnom polu tako dobro prikazanih u TV serijalu Opstanak), pripadnici ove grupe su, kroz istoriju pribegavali delatnostima poznatim kroz opsti naziv UMETNOST, stvarajuci pesme, romane, simfonije, itd, itd, a sve kao sublimat primalnog krika koji je, kako je to vec toliko puta primeceno i naucno dokazano, jedina i iskljuciva svrha njihovog postojanja. I koji se, to svaka Z zna, sastoji samo u jednom DAJ MI!!! Ili DAJTE MI!!! (ONI ne prave razliku izmedju jednine i mnozine, naravno). Eonima latentan i kamufliran delatnostima kao sto su umetnost, nauka, itd, itd, sluzeci kao pokrice za njihovu ulogu u produzenju vrste, ovaj razlog je, krajem 20. veka n.e., otpao zbog sindroma poznatog u Z krugovima kao MALO SI SE PRERACUNAO: M su smislili, motivi ce ostati zakopani u dubinama podsvesti, vestacko oplodjavanje i kloniranje, ucinivsi time potpuno suvisnim i nepotrebnim sebe kao podvrstu i/ili polovinu covecanstva i stvorivsi tako uslove da covecanstvo konacno udje u eru od ove noci poznatu kao WWW. Cudna i nikada dovoljno objasnjena propratna pojava podele covecanstva na dve nepomirljivo suprotstavljene polovine, Z i M, poznata kao LJUBAV ostala bi neobjasnjena da nije bilo smele akcije (to se nikada nece saznati) ili nekog M disidenta, ili, sto je mnogo verovatnije, Z koja je dozivela prosvetljenje: ko bio da bio, covecanstvo je zaduzio grafitom ispisanim na ogradi Mostarske petlje: LJUBAV JE IZMISLJENA DA BI SE ZENE LAKSE SKINULE!!! Autor je sklon da veruje da je isti ispisala zenska ruka ili da ga je, a to je IPAK verovatnije, ispisala M ruka, vodjena kao i u svim slucajevima velikih otkrica, iz duboke senke, suptilnom zenskom rukom. Bilo kako bilo, pomenuti poklic, oznacava trenutak kada su sve maske pale, i kada je javno izrecena istina koju je svaka prava Z znala oduvek: ONI samo na TO misle!!!!
3. Z. Vec i sam ispis slova koje u ovom tekstu oznacava pripadnice boljeg dela ljudske vrste je autora naterao da zastane sa strahopostovanjem. Vezan, po default-u, za etericno, tanano, suptilno, drhtavo (sa izvedenim oblikom PIHTIJASTO :D ), nezno, nezasticeno, bespomocno, itd, itd, sam izraz oznacava, u sustini i bez suvisnih digresija, savrsenstvo samo po sebi, ovaploceno kroz tolike dokaze da je o njima suvisno i govoriti. Kako su M na planeti Zemlji iskljucivo iz razloga da se dive pripadnicama Z dela covecanstva, to, nimalo cudno, svi dokazi o savrsenstvu Z poticu od M, kao sto je opisano u tacki 2. Kudikamo je cudnije da ONE nisu, osim deklarativno, i u situacijama koje se bez izuzetka opisuju kao explicitno erotske, nikada dale dokaza o svojoj savrsenosti. Ni pokusale, cak. Dokazivanje sopstvenog savrsenstva u explicitno erotskim situacijama je, uostalom, samo dokaz vise o stanju suzene svesti i maloumnosti pripadnika M polovine covecanstva kada se nadju u pomenutoj situaciji. 
4. Ovih nekoliko uvodnih, i nazalost veoma kratkih napomena, koje zahtevaju dalju razradu, kako od strane autora, tako i od strane sire forumske javnosti, predstavljaju tvrdnje, temeljne doduse, sledecih postavki na kojima autor gradi svoju revolucionarnu teoriju. Dakle, da krenemo redom:
1. Sloboda ne postoji!!!
2. I kada postoji, kada se covecanstvo svojim naporima teturavo podigne i krene ka osvajanju komadica iste, sloboda je nesto sto jos nikome dobra donelo nije.
3. Sloboda je ropstvo!!! Parafraza Orvela, nije na mestu, ali posluzice u istrazivacke svrhe: isti je, u uobicajenom maniru Eaton-skih djaka i oksfordskih studenata, prosao kroz zavidno homoseksualno iskustvo pa ga to cini, po nacinu razmisljanja, prilicno nepodobnim za ovu vrstu istrazivanja, a poznato je, uostalom, da se disidenti najlakse izvuku.
4. I, da se vratimo na temu, sloboda je sloboda samo i jedino ako je za Z. One su te koje ce u istoj da uzivaju, znati da je cene, odredjivati joj granice (u uobicajenom Z maniru zaboravljajuci da sloboda koja ima granice nije sloboda ili i nije neka sloboda, itd, itd....). Muskima ona ne treba, za njih ona znaci samo slobodu u vecitoj potrazi, lovu, opsesiji za NJIMA, tacnije za NJOM :D  u sto vecem broju, u svako vreme, na svakom mestu i svakom prilikom. Manifestuje se, u blazim i pocetnim oblicima, koji su naravno samo uvod u cuvenom pitanju: GDE SI DO SADA?!
Dakle, zakljucak: 

MUSKARCI SU SUVISNI, 
ONI SU BALAST KOGA SE PRIRODA TOKOM EVOLUCIJE OSLOBADJA, 
ZORA TOG DOGADJAJA JE NASTUPILA 
ili 
SAMO STO NIJE


cineci ga centralnim, krucijalnim i revolucionarnim, sto sve dovodi do grupe preliminarnih predloga, koji su i svrha ovog razmatranja:

1. ŠTROJENJE, ŠTROJENJE, ŠTROJENJE!!!! Sofisticiraniji izraz kao sto je KASTRACIJA ovde je potpuno nepotreban: kao obol patnji podvrste BALKANSKA ZENKA, predlazemo univerzalno koriscenje izraza STROJENJE kao duga koji istorija duguje patnjama pomenute podvrste izlozene vekovnom teroru BALKANSKIH MUZJAKA. Nacini na koje bi se isto imalo da izvede su, razvojem nauke i tehnologije, u danasnjem trenutku metodoloski poznati kao LUK I VODA, a koriscenjem brojnih istorijskih iskustava (videti odgovarajuce odrednice u strucnoj literaturi) i teorijski obrazlozeni (ovom prilikom ne ulazimo u motive, ideoloske ili neke druge, i totalitarizam i feminizam su, uostalom, IZMI, sto je svakom pravom intelektualcu dovoljno).
Jednom usvojeno, kao istorijski neminovno, ovo resenje ostavlja samo pitanje tehnika i nacina na koje bi bilo sprovedeno. Tehnika radikalnog odstranjivanja organa koji su predmet pomenute operacije je dosta skupa, zahteva relativno skupa postrojenja, i u skladu sa standardima usvojenim za zivotinje, pridrzavanje minimalnih sanitarno – higijenskih uslova koje cak i ONI zasluzuju. O humanom je ovde suvisno govoriti, s obzirom da se radi o prostom pomaganju majci prirodi da izadje na kraj sa jednom, kao sto smo moja upravo dokazali, nakaznom pojavom, slepim crevom evolucije. Ona, majka Priroda, je, uostalom, zenskog roda: kada je znala da izadje na kraj sa dinosaurusima, utoliko lakse ce izaci na kraj sa NJIMA. Ostace, naravno, pitanje ZASTO uklanjati dinosauruse, a ostavljati NJIH i, recimo hijene, ali se ovde vec nalazimo na terenu poznatom do sada kao zenska logika, grana logike, metalogika, koja ceka svoju naucnu i svaku drugu obradu. Druga tehnika, ili tehnike, koje se svode na strojenje NEuklanjanjem, fizickim, predmeta operacije moze biti sprovodjena (razna zracenja, itd) mnogo jeftinije i efikasnije. U slucaju zracenja, dovoljno bi bilo ugraditi na za to pogodnim mestima, kao sto su salteri na primer, mobilne aparate koji bi celu operaciju obavljali brzo, necujno i bezbolno. U praksi, problem ce se verovatno resavati kombinacijom obe pomenute metode, bez obzira ne tehnike, s tim sto uvek ostaje mogucnost koju bi bilo steta ne iskoristiti, a to je javna kastracija muzjaka koji su, iz ovih ili onih razloga, nadjeni pogodnim za tu vrstu demonstracije. Nedopustivo bi, smatramo, bilo generalizovanje ili zakonsko fiksiranje ove vrste ceremonije, buduci da se, a to je veoma vazno naglasiti, ne radi o kazni. NJIMA se cini usluga, i mora se preduzeti sve da ONI toga budu svesni. Predlazemo da se, kao dokaz istorijske Z sklonosti ka demokratiji i toleranciji, svakoj pojedinoj Z da pravo da prostim, klasicnim, rimskim takoreci KRETENU JEDAN, STA TI PADA NA PAMET ili LEPO MI JE MAMA GOVORILA, iniciraju javno izvrsenje ceremonije strojenja. Vremenom bi pomenute izjave (za BUDALO bi se, recimo, moglo uvesti pisanje kaznenih tacaka – poena, ciji zbir bi dovodio do strojenja narocito istaknute pripadnike M pola, drzeci ih stalno u strahu za svoju takozvanu muskost. Samo izvrsenje bi moralo da ima svecan karakter, moralo bi da se obavlja na javnom mestu sa obavezom prisustva sto veceg broja gradjana 1 i 2 reda. Konzervativnije, da ne kazemo reakcionarnije pripadnice bi morale da se sa svojim partnerima drze za ruke i tokom cele ceremonije ponavljaju mantru POGLEDAJ STA TE CEKA AKO .... Ne ulazeci u detalje same ceremonije, smatramo da bi ista morala da se zavrsi tako sto bi odgovorna svestenica pokazala, drzeci sa obe ruke uzdignute iznad glave predmet strojenja i kolektivnim urlikom odobravanja (obaveznog za sve prisutne) i pracenim na kraju nekom varijantom hriscanske mantre OPROSTI IM JER NI JEDAN OD NJIH NIJE ZNAO STA RADI, imajuci pri tom na umu, naravno, OBA predmeta: onaj u rukama prvosvestenice i ne tako vise ponosnog vlasnika istog (pitanje ko je, u stvari, ciji vlasnik, ostace otvoreno za neka buduca proucavanja) koji bi morao, da modernim medicinskim sredstima neposredno posle ceremonije bude doveden u stanje koje bi mu omogucilo da sa podijuma na sve strane upucuje veseo i zahvalan pogled pun prosvetljenja. Svaka drustvena grupa, svaki kvart, to je uostalom i sada slucaj samo ih treba institucionalizovati i iz prezrene uloge lokalne ili dezurne ostrokondje, onekojastalnovisinaprozoruiznastasedesavaukomsiluku, itd, itd, pretvoriti u prvosvestenice na nivou kvarta, grada, drzave.... Neka vrsta politickih komesara bi na taj nacin bila zaduzena za cistotu pola imajuci pravo da na licu mesta, a u okvirima svoje teritorijalne nadleznosti, izrice mandatno strojenje (podvlacimo jos jednom potrebu da se izbegne termin kazna), prima prituzbe, i vodi, a u posebno teskim slucajevima i izvrsava samu ceremoniju. 
Teska srca se ovde moramo osvrnuti na mogucnost, realnu raskola izmedju pristalica strojenja potpunim uklanjanjem predmeta i pristalica strojenja zadrzavanjem predmeta sa ili bez zadrzavanja njegove funkcije. Duboka, i po svojoj prirodi najslicnija dosadasnjim sizmama kao sto je podela na katolike i pravoslavne kod hriscana li na sunite i siite u islamu, odrazice se, naravno, na sveukupna drustvena kretanja. Neminovna i bolna, nuzno ce prouzrokovati drustvene lomove pa i sukobe pristalice jedne ili druge struje, ali se, smatramo, treba posluziti dosadasnjim iskustvima, i svesti na najmanju mogucu meru negativne posledice podela. Osnivanje svestenickih redova je samo jedan od nacina: posvecenice bi se izolovale, dobrovoljno ili manje dobrovoljno, a cinjenica da usamljeno meditiranje i cutanje ne dolaze u obzir kod Z, pomenuti redovi bi mogli se se pretvore u diskusione grupe zvane, na primer, cisti ili andjeoski forum, forum u kome se diskutuje samo o etericnim temama, forum u kome samo ispisivanje slova M znaci najvecu uvredu ili predmet za salve smeha, svejedno. Ovo bi, istovremeno, bio i veoma dobar nacin za kanalisanje disidentskih pokreta pa bi se, na primer, mogle otvoriti diskusione grupe tipa PRIRODNI MATERIJALI, PLASTIKA..., po rasama, starosti, dimenzijama i oblicima svake vrste, polozajima (zvane KAMASUTRA grupe i podgrupe), nacinima dresure, ishrane, itd, itd. Vaznost politickih komesara koji bi, prirodno, bili i moderatorke u tim grupama bi srazmerno porasla. Svi nestasluci, sva zenska cavrljanja, sva kikotanja, sve, sve, ama bas sve bi bilo iskljucivo u cilju daljeg rada i usavrsavanja na onome bez cega ONE NE MOGU:

EMOCIJE

Opste je poznato da ONE nista, ONO pogotovo, ne rade a da nema emocija. Eksperimentalna nastojanja da se sazna o KAKVIM SE TO EMOCIJAMA radi su ostala, sav trud i izgubljeno dragoceno vreme na stranu, uzaludna. Vazno je jedino da ima EMOCIJA. Muzjaci, barem oni iole sposobni da nesto nauce, ovo brzo savladaju: vise vredi jedan uzdah u pravom trenutku, dodir ruke, dok se u narocito teskim slucajevima pribegava prici o nesrecnom detinjstvu (sirocad, makar imala i 60 godina, po pravilu dobro kotiraju), nesrecnoj ljubavi (ljubavima), itd. Cudno je, ali za pripadnice Z vrste veoma ilustrativno, da je spremnost da izadju u susret zivotinjskim nagonima zainteresovanog M, obrnuto proporcionalna gadostima koje je pomenuta nesrecna ljubav koja je pomenutog nesrecnika (a uskoro srecnika :D ) ostavila priredila istom. Mozda se ovde radi o potrebi, iskonskoj, da se spere blam sa cele vrste, ne znamo i ne mozemo da sudimo, ali je metod nepogresiv. Ipak, necete saznati sta su to te cuvene EMOCIJE. Bez kojih, jel’ – ne ide. Naucne istine radi, mora se priznati da je vekovna borba polova dovela do ostre podele u kojoj, mozda, vredi traziti odgovor ili samo jedan njegov deo. Iz nekih nepoznatih razloga pripadnicama Z je dodeljeno da budu EMOTIVNE, dok je za M ostavljeno da budu antiEMOCIONALCI i da se, sta vise, uzasavaju pokazivanja istih (ovo naravno ne u slucajevima poznatim kao EMERGENCY i opisanim u prethodnom pasusu, a zarad sto brzeg dolazenja do ONE stvari). 
Autor priznaje da je ova oblast najmanje istrazena i kao takva veoma teska za dalju obradu, a u skladu sa visokim standardima koje ovaj forum podrazumeva.

Pa prema tome, prepusta rec...  

#2 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 30 December 2008 - 14:10

@ F_B
Cekaj samo dok te do'vate ONE. Pa ces onda objasniti sta ti je ONO. I je li to "ono" u "ono" ili si mislio na ONO drugo?

#3 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 30 December 2008 - 15:29

Postoje neki stereotipi i muskarcima izgleda ne ide u prilog da se tu nesto promeni jer onda ne bi znali sta da rade. Nastala bi kriza identiteta kod muzjaka. A oni se toga plase. Di sme "musko" da se prepadne i da mu sve metode padnu u vodu. :ph34r:

#4 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 30 December 2008 - 15:49

Postoje neki stereotipi i muskarcima izgleda ne ide u prilog da se tu nesto promeni jer onda ne bi znali sta da rade. Nastala bi kriza identiteta kod muzjaka. A oni se toga plase. Di sme "musko" da se prepadne i da mu sve metode padnu u vodu. :ph34r:

Ne, draga moja muzjak je muzjak i nema tu nikakve krize identiteta. Mozda ti pricas o nekim drugim muskarcima? Koji samo imaju razlicitu spravicu od zena. :)

#5 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 30 December 2008 - 16:02

Ne, draga moja muzjak je muzjak i nema tu nikakve krize identiteta. Mozda ti pricas o nekim drugim muskarcima? Koji samo imaju razlicitu spravicu od zena. :ph34r:


Znam tacno o cemu pricas. I ja se druzim sa muzjacima. Bez krize identiteta. Nego, mislila sam onako generalno. Zivim u zemji gde su zene odmakle od nekih stvari koje se pominju u pocetnom postu.

#6 jelisaveta

jelisaveta
  • Members
  • 702 posts

Posted 30 December 2008 - 23:37

za to ne treba ti valjani razlog
za to ne trebaju filozofije
one hoce isto sto i mi
one hoce isto sto i mi... :ph34r:

velika istina

#7 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 02 January 2009 - 23:17

ONI ZELE – ONE IMAJU!!!
Dakle:
110% muskaraca, u susretu za zenom, bilo kada, bilo gde, i pod bilo kakvim okolnostima, want to have sex with her!!! (a ni mnozina nije iskljucena)

Uostalom, sve MAME sveta su to uspesno izrazile cuvenom izrekom: ONI SAMO NA TO MISLE!!! , uspesno prelazeci preko preke potrebe, vidljive muskom racionalnom oku i umu, da svojoj POTOMKI :)  objasne prostu cinjenicu: na STA su SAME mislile dok su :ph34r: ...


Interesantno. Postoje i zene koje muskarci ne bi ni stapom dirnuli. Valjda bi to trebao da znas. A mozda i ne ako ti se nije nikada desilo. Isto tako i zene ne bi stapom neke muskarce. Postoje odbojni ljudi a sta je odbojno zna svako za sebe.

Kad mame kazu to sto kazu onda je to generalizacija da bi prestrasile svoje cerke i spasile ih losih veza.

#8 fender_bender

fender_bender
  • Banned
  • 2,192 posts

Posted 07 January 2009 - 17:01

Interesantno. Postoje i zene koje muskarci ne bi ni stapom dirnuli. Valjda bi to trebao da znas. A mozda i ne ako ti se nije nikada desilo. Isto tako i zene ne bi stapom neke muskarce. Postoje odbojni ljudi a sta je odbojno zna svako za sebe.

Kad mame kazu to sto kazu onda je to generalizacija da bi prestrasile svoje cerke i spasile ih losih veza.


Ma ti si nesto pomesala. Nije ovde stvar u - stapu :ph34r: . Mada, kad bolje razmislim... :)

#9 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 07 January 2009 - 17:09

Ma ti si nesto pomesala. Nije ovde stvar u - stapu :) . Mada, kad bolje razmislim... :D


Moz´ biti. Al´ necu da brigam, nije mi (trenutno) aktuelno to sa stapom i kanapom. U cem´ god da je stvar - dobro je. Da ne ureknemo! Kuc-kuc ... :ph34r:

Al´ priznaj, mame uvek preteruju.

#10 fender_bender

fender_bender
  • Banned
  • 2,192 posts

Posted 07 January 2009 - 18:48

Moz´ biti. Al´ necu da brigam, nije mi (trenutno) aktuelno to sa stapom i kanapom. U cem´ god da je stvar - dobro je. Da ne ureknemo! Kuc-kuc ... :ph34r:

Al´ priznaj, mame uvek preteruju.

Ja bih se na tvom mestu zabrinuo: ti izgleda ne razlikujes obicno zezanje od takozvanih ozbiljnih tema.

PS. nisam siguran da smo se oko stapa najbolje razumeli :) . Ako jesmo, nadji molim te nacin da mi doturis neke podatke o tehnici koja ukljucuje i kanap :D . Nije zgoreg saznati ponesto novo.

#11 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 07 January 2009 - 18:58

Ja bih se na tvom mestu zabrinuo: ti izgleda ne razlikujes obicno zezanje od takozvanih ozbiljnih tema.

PS. nisam siguran da smo se oko stapa najbolje razumeli :D . Ako jesmo, nadji molim te nacin da mi doturis neke podatke o tehnici koja ukljucuje i kanap :D . Nije zgoreg saznati ponesto novo.


Deder, pa zar nisi primetio da se grohotom smejem. Kad je bilo da se od tih prostih intersexualnih stvari pravi nauka? Nismo valjda toliko zaludni. :ph34r:

Slusaj, ne pada mi na pamet da se zabrinjavam sve dok zivot ne dodje u pitanje. :) Sve dok je bad boys and beautiful girls u pitanju to je samo za igru i salu.

#12 fender_bender

fender_bender
  • Banned
  • 2,192 posts

Posted 07 January 2009 - 19:18

Deder, pa zar nisi primetio da se grohotom smejem. Kad je bilo da se od tih prostih intersexualnih stvari pravi nauka? Nismo valjda toliko zaludni. :ph34r:

Slusaj, ne pada mi na pamet da se zabrinjavam sve dok zivot ne dodje u pitanje. :) Sve dok je bad boys and beautiful girls u pitanju to je samo za igru i salu.


Nisam. Cudno ti to smejanje.

I, objasni mi nesto, prosvetli me: sta su to intersexualne stvari? Jel' to ima neke veze sa onim kanapom?

#13 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 07 January 2009 - 19:49

Nisam. Cudno ti to smejanje.

I, objasni mi nesto, prosvetli me: sta su to intersexualne stvari? Jel' to ima neke veze sa onim kanapom?



Ma jok bre! Treba biti pazljiv. Postoje (sa)znanja koja su nepotrebna a postoje i ona koja su nepremostiva. A to znas i sam.

Btw, o intesexualnim stvarima si verovatno mogao nesto da naslutis nakon svoje prve nocne polucije. Ako te to nije "prosvetlilo" onda sam ja ovde i sada suvisna ... A mozda ti je i mama nesto kazala?

A ono za smejanje ... dozvoljavam, moze (tebi) delovati cudno ... meni ni iz dzepa ni u dzep ... od srca je u svakom slucaju (a to opet, vise greje mene nego sto ima neke veze sa tobom).

#14 fender_bender

fender_bender
  • Banned
  • 2,192 posts

Posted 07 January 2009 - 21:58

Ma jok bre! Treba biti pazljiv. Postoje (sa)znanja koja su nepotrebna a postoje i ona koja su nepremostiva. A to znas i sam.

Ne znam.

Btw, o intesexualnim stvarima si verovatno mogao nesto da naslutis nakon svoje prve nocne polucije. Ako te to nije "prosvetlilo" onda sam ja ovde i sada suvisna ... A mozda ti je i mama nesto kazala?

Zadivljen sam tvojim znanjem o (prvim) nocnim polucijama, samo mi dve stvari nisu nikako jasne: kako moja prva nocna polucija moze da bude interseksualna kada smo, po tvojoj definiciji bili samo JA i JA? A druga bi se prosvetljenje i suvisnost koju pominjes :ph34r: . Kako su mene ucili, toga nikad dosta i tu niko nije suvisan :D . Zasto bi ti bila? :) :D
A mame govore - vama. Zar to nismo utvrdili :D

A ono za smejanje ... dozvoljavam, moze (tebi) delovati cudno ... meni ni iz dzepa ni u dzep ... od srca je u svakom slucaju (a to opet, vise greje mene nego sto ima neke veze sa tobom).

Ma nije cudno. Smejanje mislim. Uostalom, ko se smeje...
Nego pomislih da je kao metod zagrevanja neka nova tehnika u pitanju :D

#15 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 07 January 2009 - 22:15

Zadivljen sam tvojim znanjem o (prvim) nocnim polucijama, samo mi dve stvari nisu nikako jasne: kako moja prva nocna polucija moze da bude interseksualna kada smo, po tvojoj definiciji bili samo JA i JA?


Napisala sam "nakon svoje prve nocne polucije". Nakon nje vise nikada nisi bio sam sa sobom u svojoj hormonskoj borbi.

Ostatak je bolje da batalim(o). No sense.