Tako je. Ukoliko novi/a forumas/ica pokaze kvalitetu, bit ce prihvacen/a brze i bolje, nego ako se istakne samo kvantitetom; ovo je jedan od brojnih primjera.
------------
Ako stariji/a i moderatorima dobro poznat forumas kojeg istovremeno i vecina korisnika rado cita napravi gaf, vjerojatno ce biti tretiran blaze od novog ucesnika kojeg bi ista greska kostala skuplje.
Ima li tu nesto sto ti je nelogicno?
na sta tacno mislis kad kazes "ovo je jedan od brojnih primjera"?
kvalitet odredjena grupa moze usvojiti samo u onoj meri u kojoj i sama jeste kvalitetna. sa druge strane - komunicirati sa grupom od koje ti se kvaliteti bitno razlikuju i nije neka zabava. a nije ni korisno.
sto se nelogicnosti tice - ako je COPOR "mera svih stvari", onda u ovome sto si napisala vezano za odnos moderacije nema zaista niceg nelogicnog.
logicno je. ali nekorektno skroz.
postupanje moderacije prema ucesniku foruma treba da se sprovodi iskljucivo u zavisnosti od toga u kojoj meri on postuje ili ne pravila postavljena ovde.meni je tvoj nacin razmisljanja infantilan.
takodje mi je smesno sto mi odgovaras na pitanja koja sam postavila nekom drugom.
u redu je i potrebno da komentarises moje stavove - zato smo tu. ali da odgovaras na nesto sto pitam direktno drugu osobu - to je nepostovanje prema toj osobi.
i jos nesto na ovu temu - stavicu se u hipoteticku poziciju osobe sa dugim stazom na ovom forumu, ciji se postovi "rado citaju od vecine". meni bi (licni stav i osecanje) bilo
uvredljivo da mi se gleda kroz prste za gafove zato sto sam dugo tu... da me moderacija tetosi.
Edited by PointTaken, 26 December 2008 - 13:21.