Jump to content


Photo

Jastuk


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
21 replies to this topic

#16 Uma

Uma
  • Banned
  • 3,320 posts

Posted 24 December 2008 - 16:13

Ma pravo da ti kazem ja spavam godinama lose. Svi ovi navedeni jastuci sto su kao zdravi meni lice na strunjace za dzudo. Uz to ih cijelu noc lovim, pa onda spavam jos losije. Ne znam ni koliko je moj jastuk debeo jer ja svaki stanjim ko pogacu da mogu ruku zavuci ispod. Recimo debeo je kao "Rat i Mir". :)

Da probaš sa Anom Karenjinom, ipak Rat i mir ima 2 toma :D
Šalim se, nadam se da se ne ljutiš, znam kako je to kad ne može čovek da spava, kad si mlađi, onda i nekako, ne spavaš čitavu noć, a sutra opet možeš da funkcionišeš, a sad kad loše spavam sutra dan sam nikakva :ph34r: .

#17 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 24 December 2008 - 16:19

Da probaš sa Anom Karenjinom, ipak Rat i mir ima 2 toma :D
Šalim se, nadam se da se ne ljutiš, znam kako je to kad ne može čovek da spava, kad si mlađi, onda i nekako, ne spavaš čitavu noć, a sutra opet možeš da funkcionišeš, a sad kad loše spavam sutra dan sam nikakva :ph34r: .

Ma kakvi ljutis draga moja, nego me vuces za jezik sa Anom Karenjinom. :) A ne bih da sam prost u drustvu jedne dame.

#18 Sleepers

Sleepers
  • Members
  • 8,129 posts

Posted 11 January 2009 - 21:30

Iskljucivo perjani jastuci. :) Na takvima sam odrasla, ne znam spavati na onima od spuzve ili od cega ih vec prave. Zapravo ne shvacam ljude koji mogu. Ali problem je sto takvih u trgovinama ima uvijek (jos malo pa ce ih poceti prodavati u supermarketima :ph34r: ), dok je kvalitetne perjane jastuke sve teze pronaci.

#19 highlanderka

highlanderka
  • Members
  • 3,150 posts

Posted 14 January 2009 - 20:36

Moj sin se znoji nocu i cesto sam morala da param jastuk, vadim punjenje, perem osnovnu navlaku, ushivam, smucilo mi se. Problem je kad vracam punjenje u navlaku jer se jastuk sav zgrudva. Tek od nedavno imamo u gradu servis za pranje ali sam sumnjicava, ipak je to licna stvar i nisam za kolektivno pranje. Elem, pre godinu dana sam mu kupila jastuk sa punjenjem od heljde i tako ga je zavoleo da ga nosi i na putovanja od 2 dana. Cerka spava potpuno bez jastuka. Nije se dete "bacilo" na majku, ja spavam sa srednjie velikom Simpovim jastukom + gomila malih jastucica kada je hladno. Moram da se ususkam a tokom noci izbacujem jedan po jedan tako da se budim sa utrnulom rukom ispod osnovnog jastuka i sa pobacanim jastucicima po celoj sobi. Spavam potrbuske, ruka utrne do bola, pokusala sam da se odviknem od toga ali nisam uspela, ne mogu da zaspim drugacije. Perje sam potpuno izbacila iz kuce jer su i jorgani i jastuci bili iz miraza, baka ih je pravila 10 godina pre moje udaje, ja sam ih koristila 10 godina i kad sam htela da ih prekrojim u manje formate, imala sam sta da vidim, perje je bilo zuto, izlomljeno, prljavo. Da imam para, kupila bih Tempur jastuke i dusheke, dusek je kostao pre godinu dana ravno 1000 e a jastucici oko 300 - 500 e.
Cula sam da se i perjani jastuci peru, kako ih vi odrzavate?

#20 Ivana Vukovic

Ivana Vukovic
  • Members
  • 23 posts

Posted 21 March 2009 - 15:45

Ja sam kupila onaj anatomski,i mogu vam reci da mi bas odgovara :ph34r:

#21 netaddict

netaddict
  • Banned
  • 123 posts

Posted 01 March 2010 - 18:53

najbolje bez ikakvog.
cak mislim da je tako bolje za kicmu :ph34r:

#22 mmyy

mmyy
  • Members
  • 4 posts

Posted 10 April 2010 - 13:12

Pre nego sto kupite jastuk, definitivno procitajte navedeni tekst. Jako je vazno odrediti nacin spavanja pre kupovine. Ja sam licno probao ovaj sto se reklamira dormeo jastuk i nisam uopste zadovoljan. Da sam znao ovo sto pise ovde mozda bih drugacija pazario...