Jump to content


Photo
- - - - -

Exit 09


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
173 replies to this topic

#16 ohbabyw

ohbabyw
  • Members
  • 2,208 posts

Posted 08 December 2008 - 08:09

ja
bez problema
u 12:11
kao i uvek do sada

#17 kretenido

kretenido
  • Members
  • 62 posts

Posted 08 December 2008 - 14:04

ja cu je kupiti po toj ceni, pred festival naravno

#18 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 08 December 2008 - 16:44

I gde to jos ima da ja u svom gradu nemam bar malo vece sanse da kupim karte za dogadjaj koji ce se desiti u mom gradu?

ima svugde. po chemu bi ti kao Novosadjanin imao veca prava od nekog iz BG, KG itd. to kao da ides na koncert na Ushce pri chemu si ti platio kartu 4000 a Beogradjani 3000. je l bi to bilo fer?
svi bi shatro neku jednakost, sem kad ne bi.


to je jasno svakom, pogledaj koliko vec dugo stoji da je ostalo jos samo 1000 karata za green fest. to mu dodje da se brze prodalo preko 15000 karata, a ovih poslednjih 1000 ne mogu da se prodaju skoro mesec dana. ja cenim da je maximum otislo po 5000 za exit, tolko i za green fest. ne bi bilo u redu da moderator obrise ovu raspravu, jer su bitnija prava kupca nego prodavca, isto tako krivicni zakonik se bavi ovim stvarima.

Обмањивање купаца
Члан 244.
Ко у намери обмањивања купаца ставља у промет производе са ознаком у коју су унети подаци који не одговарају садржини, врсти, пореклу или квалитету производа или ставља у промет производе који по својој количини или квалитету не одговарају ономе што се редовно претпоставља код таквих производа или ставља у промет производе без ознаке о садржини, врсти пореклу или квалитету производа кад је оваква ознака прописана или се при стављању у промет производа служи очигледно лажном рекламом, казниће се затвором до три године и новчаном казном.

i? si pokrenuo postupak?

Da li neko ovde zna ikoga ko je kupio kartu za 4000?

to shto vama puca server i ne shljaka vam sajt, ne znachi da je tako kod svih. nije ni chudo da se pokarabasi veza kad nagrnu svi zivi koji rezonuju da ce im se dupe smanjiti il kurac povecati ako kupe kartu 1000 dinara jeftiniju. svake godine ista pricha. oni koji nisu uspeli da se proguraju za kartu padaju u paranoju da akcija zapravo ne postoji i da je to sve reklamni potez Egzita. samo pitanje, je l imate vi uopshte ideju shta bi Egzit time postigao? njima je svejedno, karte se do jula rasprodaju obrni-okreni, tih nekoliko akcija su iskljuchivo promotivne i verujem da bi postojalo jako malo sajtova koji bi uspeli da izdrze takvo nadiranje histerichnih chivuta.

Edited by Dunadan, 08 December 2008 - 16:44.


#19 happynovisad

happynovisad
  • Members
  • 6 posts

Posted 24 December 2008 - 11:35

Terence Fixmer LIVE @ EXIT Festival 2007

Posted Image
YOUTUBE

#20 EXIT 08

EXIT 08
  • Members
  • 225 posts

Posted 13 February 2009 - 12:54

Moby za deseti Exit!

Posted Image

Američki muzičar Moby potvrdio je svoj nastup na desetom Exit festivalu u subotu 11. jula na glavnoj bini. Potvrđen je i After 2 program glavne bine čije su vodeće zvezde Grandmaster Flash, Fabio i Andy C.

Muzičar koji iza sebe ima 20 miliona prodatih albuma i jedan od najtraženijih kod nas, Moby, konačno dolazi na Exit!

Moby je prošlog marta izdao osmi studijski album Last Night koji se, kako je i bilo očekiano, vrlo brzo popeo na vrh svetskih top lista i koji je nominovan za Grammy nagradu u kategoriji „Best Dance Album“. Moby kaže da je nešto drugačiji zvuk ovog albuma nastao pod uticajem njegovih mnogobrojnih DJ nastupa i da je u stvari pokušaj da se osmočasovna noć u Njujorku prenese na 65-minutni album. Trenutno Moby u studiju radi na novom albumu ili je, kao i uvek, angažovan na nekoj od mnogobrojnih humanitarnih aktivnosti.

Muzičara, autora, disk džokeja iz Njujorka mnogi smatraju za jednog od najtalentovanijih muzičara današnjice i apsolutnog autora, budući da sam piše, svira i producira svoje albume. Prepoznatljiv je i po specifičnoj vizuelnoj estetici i po koncertima na kojima često svira klavijature, gitaru ili bubnjeve, što ga čini izvođačem čiji nastup se ne sme propustiti i što garantuje još jednu noć za sećanje sa Petrovaradinske tvrđave.

Rođen u Njujorku kao Ričard Melvil Hol pre 43 godine, Moby se bavi muzikom od detinjstva kada je prvo učio klasičnu gitaru, a kasnije svirao u punk bendu, da bi na koledžu počeo da radi kao house i hip-hop DJ. Danas iza sebe ima saradnju sa imenima kao što su David Bowie, Metallica, Public Enemy ili Beastie Boys, ali i takav sopstveni planetarni uspeh da je podatak o saradnji nešto što neizostavno ulazi i u biografiju onih sa kojima je sarađivao.

Nadimak su mu dali roditelji zbog srodstva sa autorom romana Moby Dick Hermanom Melvilom. Pod tim imenom 1991. godine izdaje svoj prvi singl i planetarni hit Go koji je magazin Rolling Stone kasnije uvrstio na listu najboljih izdanja svih vremena. Mobijevu muziku su koristili mnogi reditelji u nekoliko stotina filmova od kojih se svakako izdvajaju Plaža, Vrelina ili Sutra ne umire nikad.

www.moby.com
www.myspace.com/moby

Glavna bina Exit festivala donosi nova imena After 2 programa, koji počinje u dva časa iza ponoći, a završava se iza šest sati ujutru.

Prvog dana Exit festivala na glavnoj bini u dva posle ponoći nastupaju veoma aktuelni dubstep duo Caspa & Rusko i MC Rod Azlanom, dok će dva sata kasnije na istom mestu biti londonski DJ Sub Focus i MC Jakes.

U petak 10. jula After 2 se nastavlja nastupima velikana drum’n’bass scene, a prvi na binu izlaze legendarni Andy C i njegov gost MC GQ, dok će od četiri ujutro za gramofonima biti brazilski DJ Marky i Dynamite MC.

Treći dan donosi apsolutnu legendu svetske DJ scene, Grandmaster Flasha, ujedno prvog hip-hop izvođača koji je primljen u Rock’n’roll dvoranu slavnih. Posle njega, After 2 u subotu 11. jula nastavljaju Fabio i Grooverider, dve drum’n’bass zvezde koje će da prati MC Rage.

U nedelju 12. jula, dva sata iza ponoći nastupiće londoski duo Chase & Status koje prate vokali Takura i Plan B. Program desetog Exit festivala na glavnoj bini zatvoriće još dva popularna d’n’b disk džokeja Bryan Gee i Kenny Ken kojima će se pridružiti i kultni MC Skibadee.

Interesovanje za deseti Exit je veće nego ikada ranije i zbog toga su najjeftinije ulaznice prodate u rekordnom roku od 11 minuta. Više od deset hiljada ulaznica za ovogodišnji Exit festival prodato je po pretprodajnoj ceni od 5990 dinara u samo nekoliko sati od početka prodaje pred novogodišnje praznike.

Na Gigstix.com i dalje se mogu kupiti ulaznice u pretprodaji za 5990 dinara, što iznosi 40 odsto popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 9990 dinara. Broj ovih ulaznica je ograničen. Svi odgovori u vezi sa ulaznicama mogu se dobiti na tix@gigstix.com Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. .

Deseti Exit festival biće zeleni festival. Pod sloganom „Leave no trace“, udruženje 50 najvećih festivala u Evropi „Yourope“, razvilo je koncept „Green & Clean“, kojem se pridružio i Exit festival koji se ove godine održava po deseti put zaredom i to od 9. do 12. jula na Petrovaradisnkoj tvrđavi.

#21 Gooky

Gooky
  • Members
  • 955 posts

Posted 13 February 2009 - 16:42

nije lose za pocetak, samo da se tako i nastavi! :ph34r:

#22 EXIT 08

EXIT 08
  • Members
  • 225 posts

Posted 06 March 2009 - 10:57

Posted Image

EXIT poziva na konkurs za promotere i promoterke svojih događaja kao što su Exit festival, Tuborg Green Fest i Filmski festival Cinema City, Refresh festival i Madonin koncert na Ušću. Konkurs traje do 1. aprila 2009. godine, a pozvani su svi studenti od 18 do 23 godine.
Posao promotera/ke predviđa direktnu promociju i rad na info-deskovima u Beogradu i Novom Sadu. Kandidatima se pruža i prilika za potencijalno napredovanje i usavršavanje, prevashodno u poslovima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i TV produkcije.
Potrebno je da kandidati pokažu aktivno znanje engleskog jezika, kao i poznavanje Exit festivala, te muzičke scene uopšte. Dodatno se vrednuju veština komunikacije i poznavanje Interneta, te rada na računaru uopšte.
Formular za prijavu na konkurs može da se preuzme na adresi www.exitfest.org.
Link za preuzimanje: www.hnscreative.com/upitnik.doc
Popunjen formular zajedno sa dve fotografije (portret i cela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), potrebno je poslati na konkurs@hnscreative.com sa imenom i prezimenom u naslovu (subject).
Svi koji žele da lično predaju čitko popunjen formular, sa dve fotografije i fotokopijom lične karte, mogu to da učine radnim danom od 15 do 17 časova u agenciji „HNS Creative“ na adresi Beogradski kej 3 u Novom Sadu. Za dodatne informacije na raspolaganju stoji broj info telefona 064 925 7537.

Posted Image

Deseti EXIT
Ove godine će se održati deseti Exit i naredno festivalsko izdanje biće posvećeno ovom, prvom velikom jubileju. Biće to prilika da na festival dođu svi koji su bili u publici tokom proteklih deset godina, kao i svi oni kojima će deseti Exit biti prvi u životu.
Zabeleženo interesovanje za deseti Exit je veće nego ikada ranije zbog čega su najjeftinije ulaznice prodate u rekordnom roku od 11 minuta. Više od deset hiljada ulaznica za ovogodišnji Exit festival prodato je po pretprodajnoj ceni od 5990 dinara u samo nekoliko sati od početka prodaje pred novogodišnje praznike. Na Gigstix.com i dalje se mogu kupiti ulaznice u pretprodaji za 5990 dinara, što iznosi 40 odsto popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 9990 dinara. Broj ovih ulaznica je ograničen.
Deseti Exit festival biće zeleni festival. Pod sloganom „Leave no trace“, udruženje 50 najvećih festivala u Evropi „Yourope“, razvilo je koncept „Green & Clean“, kojem se pridružio i Exit festival koji se ove godine održava po deseti put zaredom i to od 9. do 12. jula na Petrovaradisnkoj tvrđavi.

Edited by EXIT 08, 06 March 2009 - 11:53.


#23 Gooky

Gooky
  • Members
  • 955 posts

Posted 09 March 2009 - 11:21

http://madness-central.com/blog/?p=112

#24 kayser

kayser
  • Members
  • 1,316 posts

Posted 09 March 2009 - 12:06

znaci - nedelja!

#25 Gooky

Gooky
  • Members
  • 955 posts

Posted 12 March 2009 - 23:39

stizu momci iz sefilda!!!

http://www.blic.rs/zabava.php?id=83261

#26 kayser

kayser
  • Members
  • 1,316 posts

Posted 13 March 2009 - 09:02

A kog dana je Springstin ?

Petak?

Edited by kayser, 13 March 2009 - 10:07.


#27 glava&pismo

glava&pismo
  • Members
  • 161 posts

Posted 13 March 2009 - 10:11

Sem artic monkeys, nikakve informacije nema o ostalim stranim rock bendovima.

#28 miksy

miksy
  • Members
  • 17 posts

Posted 13 March 2009 - 10:16

Nekorektno je što se ne objavljuju imena izvođača, a karte se prodaju. Sad ja treba da kupim kartu , a ko zna koga će dovesti, bezveze

:ph34r:

#29 EXIT 08

EXIT 08
  • Members
  • 225 posts

Posted 13 March 2009 - 10:54

Arctic Monkeys na Exitu!

Posted Image

Britanska grupa Arctic Monkeys nastupiće na desetom Exit festivalu u četvrtak 9. jula na glavnoj bini. Popularni pank-rokeri iz Šefilda vlasnici su naprodavanije debitantske ploče svih vremena, a za ovo leto su najavili svoj novi, treći po redu studijski album.

Arctic Monkeys su nedavno primili nagradu uglednog britanskog magazina „New Musical Express“ za najbolje DVD izdanje u 2008. godini za „Live At Apollo“ na kojem je snimak njihovog koncerta u Mančesteru. Nagradu su osvojili u konkurenciji sa bendovima Rolling Stones, Muse, Foo Fighters i Kaiser Chiefs. Pored najnovije i ukupno 21 nagrade u samo tri poslednje godine, Arctic Monkeys su osvojili još deset „NME“, pet „BRIT“, i po jednu „Mercury“ i „Ivor Novello“ nagradu.

Najviše priznanja dobio je njihov prvi album „Whatever People Say I Am, That's What I'm Not“ iz 2006. godine, koji je postao najbrže prodavan debi album svih vremena. Samo u prvoj nedelji album je prodat u tiražu od preko neverovatnih 360.000 kopija! Gotovo istovremeno, bend je imao čak dva singla na prvom mestu. Tada je predstavnik najstarijeg i najupešnijeg britanskog lanca muzičkih prodavnica „HMV“ izjavio za BBC: „Nismo videli ništa slično još od pojave Bitlsa“. Drugi album „Favourite Worst Nightmare“ izdali su 2007. godine i ponovo se ime Arctic Monkeys našlo na vrhu britanske top liste albuma sa čak 225.000 prodatih primeraka već u prvoj nedelji.

Svojevrsni fenomen muzičke scene novog veka čine pevač i gitarista Alex Turner, gitarista Jamie Cook, basista Nick O’Маlley i bubnjar Matt Helders, a bend je osnovan 2002. godine na periferiji Šefilda. Neverovatnom uspehu četvorice 23-godišnjaka prethodio je izuzetno veliki broj svirki čime su privukli pažnju medija na severu Engleske. Rastuća afirmacija benda se u najvećoj meri pripisuje korišćenju Interneta gde je objavljen i njihov prvi spot, kao i prva nezvanična kompilacija demo snimaka „Beneath The Boardwalk“. što je bendu donelo veliku bazu lojalnih fanova i pre prvog zvaničnog izdanja.

Nakon maksi singla „Five Minutes With The Arctic Monkeys“ i neočekivano posećenih nastupa na Reading i Leeds festivalima, i to u terminima za manje poznate bendove, uspevaju da rasprodaju i londonsku Astoriju. Zahvaljujući svemu tome ubrzo su potpisali za kultnu nezavisnu etiketu „Domino“ za koju izdaju i Franz Ferdinand, Tricky, Animal Colective i drugi, sve zanimljiviji bendovi sa indi scene.

Arctic Monkeys trenutno rade na novom albumu za koji kažu da je skoro završen i da bi trebalo da izađe do ovog leta. Na nedavnoj turneji po Australiji i Novom Zelandu su izveli nekoliko novih pesama, dok su na jednoj australskoj televiziji uživo izveli novu pesmu „Crying Lightning“. Inače, bend je dosad nastupio u popularnim TV emisijama poput onih koje vode Jules Holland, Conan O’Brian ili David Letterman. Višestruko nominovani i nagrađivani, zanimljivo je da se nisu pojavljivali na dodelama „BRIT“ nagrada, gde su prve godine poslali snimak sa petim članom koji je jedini govorio u ime benda, a da uopšte nije bio član benda, dok su druge godine bili obučeni kao likovi iz „Čarobnjaka iz Oza“ i kao članovi grupe „Village People“.

Na koncertnim binama nastupaju bez kostima i misterioznih članova, a važe za jedan od trenutno najboljih britanskih bendova uživo što konačno mogu da pokažu i publici Exit festivala.
Deseti po redu, ovogodišnji Exit festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ulaznice za deseti Exit mogu da se kupe u pretprodaji putem sajta Gigstix.com po ceni od 5990 dinara, što iznosi 40 odsto popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 9990 dinara.

#30 kayser

kayser
  • Members
  • 1,316 posts

Posted 13 March 2009 - 11:05

a Gigstix.com trenutno najavljuje Leni Kravica i Queen ?!?!

edit:pardon- trenutno najavljuje Male poteskoce

Edited by kayser, 13 March 2009 - 11:06.