Ko radi tetovažu sebe radi a ne drugih, to mu uopšte neće biti važno.
Sa tetovažom se srodiš, kao što se srodiš sa nogom, rukom...možda je glupo poređenje, ali mislim da će me određeni shvatiti.
Ni ja ne volim rukave, ne dopada mi se da je neko iscrtan od glave do pete, to je ipak preterano, ali ako su tetovaže raspoređene pojedinačno, onda nema problema.
E sad, ko hoće da "šeta" tetovažu leti, u bikiniju ili majci do pola stomaka, to je čisto poziranje, i moje mišljenje je da je to samo odraz ljudske gluposti, jer tada nisi tattoo radio zbog sebe, već zbog drugih...e to je već problem. Da ne pominjem raznorazne simbole koji u suštini nemaju ama baš nikakvo značenje, ali, jel'te, vide se.
PRAVA TETOVAŽA NIJE MODNI DETALJ, ASESOAR - ona je deo nečije ličnosti.
Postoje privremene tetovaže (koje btw jako ružno izgledaju kada krenu da se ispriraju), postoji kana, a na kraju krajeva, postoje i one stick on tetovaže, pa ko hoće da se modira, ima izbora.
Trajna tetovaža zahteva stabilnu ličnost, formiranu, sa jasnim stavovima i jasnim pogledom na svet.
Možda je ovaj moj post bio pomalo grub, te se iz tog razloga izvinjavam, ali bih želela da ljudi u Srbiji konačno shvate razliku između tetoviranja "za pokazivanje" i tetoviranja za sebe.
TETOVAŽA SE NE RADI DA BI SE VIDELA I DA BI SVI BLENULI U TEBE - ona se radi samo iz tebi znanih razloga, a u tom slučaju, kajanje gotovo da i ne postoji.
Bless U All!