Radim neku studiju pa mi trebaju linkovi (tj. samo imena) većih zagadjivača u Hrvatskoj BiH Makedoniji i Albaniji. Znači srednja i velika industrija, kombinati, željezare, asfalt baze drvoprerada itd...
Ako neko zna ili može da me uputi kako da tražim bio bih mu zahvalan. Dosta većih firmi nema na gugletu...

Veliki zagađivači u okruženju
Started by
AreOut
, Nov 12 2008 20:30
5 replies to this topic
Posted 12 November 2008 - 20:30
Posted 13 November 2008 - 01:18
Radim neku studiju pa mi trebaju linkovi (tj. samo imena) većih zagadjivača u Hrvatskoj BiH Makedoniji i Albaniji. Znači srednja i velika industrija, kombinati, željezare, asfalt baze drvoprerada itd...
Ako neko zna ili može da me uputi kako da tražim bio bih mu zahvalan. Dosta većih firmi nema na gugletu...
Mital steel Zenica... ljudi umiru tamo vise od zagadzenja. Ne mogu bijeli vesh susiti vani:S
Cementara Kakanj je vec opozit primjera, jer su Svabe ugradili filtere da prakticno skoro da nema zagadzenja uopste.
Posted 13 November 2008 - 22:43
OK hvala, idemo dalje

Posted 23 November 2008 - 19:23
Cemex dalmacija cement Split, željezara Split, željezara Sisak, INA rafinerija Sisak i Rijeka, Petrokemija Kutina, Rockwool Istra...samo dalmacija cement vodi računa o kvaliteti zraka oko cementara.
Posted 25 November 2008 - 08:53
Hvala hvala

Posted 20 February 2011 - 17:06
Petrokemija u kutini ima filtere od prije koju godinu i zrak je sasvim normalan odonda