Jump to content


Photo

Veseo vikend na Balkanu.......


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Red_White_Boy

Red_White_Boy
  • Members
  • 163 posts

Posted 07 November 2002 - 14:47

U proslom kolu grckog prventva na utakmici Panahaiki-Panathinaikos (0-3) doslo je do incidenata jer uprava Panathinaikosa nije dala svojim navijacima karte. Iznervirani ovim potezom uprave navijaci tri sata pre pocetka meca provaljuju kapije i ulaze na stadion. Policija je sa jakim snagama pokusala da ih izbaci van stadiona, sto je rezultiralo opstom tucom izvan i unutar ograda stadiona. Navijaci Panathinaikosa su nakon toga uspeli da se probiju do blagajne, koju su demolirali i iz nje ukrali preko 1000 karata. Na samom mecu su protestvovali protiv svoje uprave, lomili su stolice, a totalno su demolirali bar na stadionu, kao i wc na tribini. Uhapseno je nekoliko navijaca, a nekoliko policajaca je povredeno u ovom sukobu.




Za Rijeku-Hajduk sam cuo da je ustvari samo Armada napravila
incident, obaranjem ograde i utrcavanjem na teren. Interesantno
je, sto su nekoliko igraca Hajduka imala muda i nisu bezali sa
ostalim igracima u svlacionice nego su se tukli sa navijacima !!!
Armada je medju ostalom vec i tokom prosle nedelje najavila
prekid utakmice u slucaju poraza protiv Hajduka. Odkada su
smenuli Cicu Kranjcara kao trenera, izgleda da vlada zivi haos
u Rijeci.
Pa onda sibanje Torcide sa murijom.



Видео сам да су Виоле дотрчале до трибине Драгонса и да су се гађали бакљама. Само, мислим да су Виоле урадиле што су највише могле, дошли су до њихове трибине. Ови да су хтели, могли су да улете у терен. Мада, гостујући терен, ко зна шта би све било.
А и мурија им је много лошија од наше. Видео сам да су ладно трчали око терена и тек кад су дошли до трибине, почиње хватање Виола. А могли су да скрате пут преко терена.



http://www.tribina.co.yu http://www.delije.net

#2 micha popovich

micha popovich
  • Members
  • 214 posts

Posted 10 November 2002 - 12:09

Danas je u 20h i 30min utakmica S.Belupo-Dinamo.Juče je NK Slaven Belupo iz Koprivnice proslavio 95.rođendan,što znači da je to bio najstariji klub u ex YU.

Što se tiče 1.Grčke lige,juče je odigran derbi meč između AEK-a i Olimpijakosa koji je završen nerešenim rezultatom 1:1.

To je bilo sve od mene u temi ,,Veseo vikend na Balkanu''.