A sa kolegom HighBreed32 se slazem u potpunosti 99.99999~% ne znaci da je 100% ali za NASA-u i ozbiljne naucnike i 1.0% je velika sansa da se nesto desi a kamoli 99.99999~%.
Kolega HighBreed32 nije to tvrdio nego ja. Ja kazem da 99,999~% nije 100% a to znaci da NE MORA da postoji. Jer je samo 100% = 100%.
Doduse postoji mogucnost da postoji, ali nije sigurno. Postoji i mogucnost da padne kisa u obliku pink mleka... i da Paja Patak "ozivi". Za sve postoji mogucnost. Za sve.
Medjutim da napravimo tu par digresija... Postoji jedna filozofska misao da "ako postoji mogucnost da nesto postoji - to onda sigurno negde postoji". Ok, validno je to misljenje. Ali isto onda tako moze da se obrne: "ako postoji mogucnost da nesto ne postoji - onda to ne postoji".
Mi se tu vrtimo u krug. To je zvanicno.
Ja mogu da te bombardujem sa pitanjima oko svega ovoga.... cime cu da ti "dokazem" da ni ti ni ja ne znamo da li inteligentan zivot postoji ili ne.
Ako neko tvrdi da postoji, ja mu se smejem, isto kao sto cu da se smejem onome ko tvrdi da ne postoji.
Ja sam tu, nekako bi se reklo, agnostik, hehe
A ako je sve ovo jedna velika izmisljotina i nista nije stvarno kako to onda da je toliko popularna tema u svim kako naucnim tako i u drugim krugovima.
To je sada druga tema. Dokoni ljudi... vole da su "ekskluzivni"...
Imas i ljude koji "studiraju" Klingonski jezik i veoma je popularno... A da li to znaci da taj jezik zaista i postoji?
Naravno da ne znaci.
Nekada davno su ljudi verovali i u vestice i time se ozbiljno bavili...
I ko uspeva da napravi sve te gotovo identicne falsifikate videa slika fizicki opipljivih i vidljivih predmeta i tako toga? Kako to da se u jednom vidjenju NLO-a nadje bas toliko ocevidaca?
Pa vide jedni od drugih...

Lakse ce da "prodje" ako neko javi da je video leteci tanjir i zelene marsovce nego da je video plavu letecu liniju koja je izgledala kao munja i kad je pala na zemlju iz nje je izaslo 16 "neceg" koje je bilo sastavljeno od poluprozirnog materijala koje je upijalo svetlost i emitovalo radijaciju i pomeralo se cudno, i izgledalo je kao lava, pa je odjednom uslo nazad u letecu liniju i odletelo...
Lakse je da se poveruje u leteci tanjir i zelene marsovce.

Zasto se na obukama za pilote kao i kontrolore leta obavezno posveti odredjen deo vremena za obradu teme NLO-i? Zasto su u poslednje vreme Velika Britanija i Francuska objavile "sve" do skoro tajne dokumente o NLO-ima? Dali se to i vlada poigrava sa ljudima i njihovom mastom?
Ne, ljudi se sami poigravaju sa svojom mastom. I to je sasvim ok.
Sve dok ljudi ne pokusaju da svoju masta pretvore u realnost...

Sada kada imate ova pitanja razmislite malo, a ne olako odbijati sve sto je vama strano ili nesto u sta ne zelite verovati. Ljudi su iz straha od znanja i promene i spalili onog ko je prvi rekao da se zemlja krece oko sunca a ne ono oko nje.
Nista ja ne odbijam... Samo mi je smesno malo...