Jump to content


Photo

Košarka


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 nikolino

nikolino
 • Members
 • 82 posts

Posted 09 August 2008 - 21:44

Ne znam da li je ovakvom pitanu ovde mesto,ali me zanima,da li smatrate da ce muska kosarkaska repka Amerike superiorno osvojiti ovo prvenstvo?Ja mislim da da...realno nema ko da im parira.... :ph34r:

#2 vukotaman

vukotaman
 • Members
 • 2,264 posts

Posted 10 August 2008 - 09:04

Verovatno ce osvojiti, ali superiorno...tesko.

#3 seca

seca
 • Members
 • 2,151 posts

Posted 12 August 2008 - 12:48

Spanija i Litvanija su dobre ,ako oni ne pruze jaci otpor niko nece....

#4 kastelece

kastelece
 • Members
 • 175 posts

Posted 14 August 2008 - 20:41

Dobri su i Argentinci. Jutros protiv hrvata, rutinski. Fali im Sančez za amere. Španci su se provukli protiv Kine i to im je bila opomena što može da bude korisno za neke jače protivnike. Biće zanimljivo USA-ESP, 1/4finale USA-RUS, GER-LIT, ARG-GRE, ESP-CRO; 1/2FINALE USA-ARG, LIT-ESP.

#5 seca

seca
 • Members
 • 2,151 posts

Posted 15 August 2008 - 18:18

Argentina nije vise ista ,docice uskoro smena generacije i nece vise biti sila,isti vazi za Litvaniju .... Dok je USA jednostavno neiscrpan izvor... Npr. , mi smo imali period tranzicije u reprezentaciji i stize sveza krv.... Mene su iznenadili Hrvati...

#6 kastelece

kastelece
 • Members
 • 175 posts

Posted 17 August 2008 - 00:24

Ameri su doveli skoro najjači sastav, za razliku on nekih reprezentacija. Mene su iznenadili, recimo slovenci, što su na kvalifikacije poslali onako loš sastav, bez Nahbara, Smodiša, Udriha, Brezeca,S. Vujačića, E. Lorbeka.
Španci su juče pokidani, mislim da se neke slabije ekipe tradicionalno bolje provedu protiv USA. Ameri nikom ne mogu da leže u ovom sastavu, ali Španci su se brzo predali. Rubio i Rudi su odigrali OK i Reyes, ali ostali su podbacili skroz, naročito bekovi. Možda je bila neka taktika u pitanju, jer se očekuje još jedan njihov susret u finalu.
Za argentince si skroz u pravu, oni nisu napravili nijednog novog igrača od Delfina koji ima već 25.
Rusi i Nemci su ladno ispali, a ja ih već stavio u 1/4f parove. Hrvatima fali kvalitetan centar sa iskustvom (Vujčić s'mozgom na primer ili Kasun zver); Prkačin i Nicović su slabi za OI. Markota se povredio i Popović isto. Barać me je iznenadio pozitivno, Planinić negativno.
Litvanci su došli u jakom sastavu bez Macijauskasa i Songaile. Ovaj drugi će im više nedostajati protiv amera. I dalje ostajem pri tome da će Argentinci najviše namučiti Jamesa i ekipu. Ako Priđonijeva zamena ne napravi previše štete, mislim da će izdržati bar 3/4 tekme.
Australija je premašila očekivanja, naročito Mills je odigrao sjajno sa 20 godina. Imaju mlad tim, fali im još mladi Andrew Ogilvy '88. Imaće solidan tim bar još 7-8 godina. Kinezi su ušli u 8 i to je to. Ne volim taj stil igre, podsećaju me na Bugarsku s'početka '90-ih. Grci su mi nepredvidivi, iako očekujem da sutra dobiju Kineze 20+, ne mogu da im procenim krajnji domet.
Pozdrav Sečo i ostali.