Ne znam o kojim opijatima govoris, ali ja sam s vremena na vrijeme znao popusiti koji joint trave ili shita. Pa i sad, ama urijetko. Tesko mi je reci sta je najbolje od toga, ali sve prema situaciji. Meni jedino ne godi kombinacija cuge i pushenja. Jbt opali me ko da me neko ciglom spuc'o u glavu.Ćao, ja sam Dexter i ja sam alkoholičar.
Posle raznih vrsta opijata koje sam iskušao, mogu mirne duše reći da je alkohol apsolutno najbolja droga za mene. Nije zbog dostupnosti, legalnosti i slično, jednostavno mi osećaj pijanstva najtoplije prija. Pronašao sam idealnu kombinaciju pića, to je 5 krigli točenog piva i najmanje 5 vinjaka, dakle betonjerka. Naravno, pošto su pića u svakom lokalu razblažena a pivo je često odvratni mutljag, ustanovio sam da se ukus piva i opojno delovanje značajno popravlja dodavanjem vinjaka.
Ako mogu da opišem samo fiziološko stanje, rekao bih da je to kao natapanje sunđera i potom ležerno brisanje table, ili potapanje u morsku vodu i ležanje na leđima, dok se talasanjem površine vode naizmenično čuju potmuli huk mora i žamor sa plaže. Ako pričamo o psiho efektima, prijavio bih dva ekstatična stanja: napadi histeričnog smeha, usled zjapećeg apsurda situacije, zatečenog mesta i ljudi u njemu... naravno to cerekanje je vrlo upadljivo i dovodi do neprijatnih scena kada često bivam "ispraćen" iz ugostiteljskog objekta. Drugi, manje dramatičan efekat, jeste ex-stasis u doslovnom značenju, kada osetim dekompresiju ispod grudne kosti i kuglu toplote koja izađe iz grudi napolje... tada nastupi kratkotrajna euforija, osećaj ogromnog olakšanja i sreće.
Toliko od mene, hvala.