moda
Posted 23 July 2008 - 21:44
Koji je vas stil oblacenja i sta on pod obavezno podrazumeva ? Ja na primer od dodataka obozavam satove...
Posted 23 July 2008 - 21:58

Posted 23 July 2008 - 21:58
Da li ste zrtva modnih trendova ? Iako pracenje mode i modnih trendova zahteva dublji dzep jer se dela pojedinih kreatora krecu i do nekoliko hiljada evra ,koliko vi to pratite ?
Koji je vas stil oblacenja i sta on pod obavezno podrazumeva ? Ja na primer od dodataka obozavam satove...
Ne pratim modu, ali bez snijezno bijelih, sportskih carapa sa crnim koznim cipelama sa zvoncicima, ne idem nikuda.

Nemam stil oblacenja, ili imam, ovaj lokalni west coast kanadski, koji bi se mogao opisati kao lezeran, nosi sta ti je najudobnije i najprakticnije. Ovih dana: sorc i sandale, svuda osim na posao.
Posted 23 July 2008 - 23:10
Seco, pusti ljubomornog oca Kastora. Vau, hajdemo o kripicama, koje kao nisu znacajne, ali...
Ja doduse imam malecni problem, sto god da stavim na sebe to dobro izgleda Nego, imas neki predlog u cemu sutra da putujem? Ono "dva u jednom", udobno i toplo, sredili mi koncepciju ovim zahladjenjem
Posted 24 July 2008 - 10:19
+karirane gaće ili rebatinke (jeans gaće za one koji ne znaju - "nima meni do Vinke, nosi plave rebatinke")
+šulja na botaniku
+japanke (al nezgodne su za skejtanje)
eto - to je to - jednostavno neodoljivo
a na zenama volim vidjet dvodijelne badice, vise nego jednodijelne, ono: suncane cvike+japanke
Posted 24 July 2008 - 10:35
mudante sa srcima
...
a na zenama volim vidjet dvodijelne badice, vise nego jednodijelne, ono: suncane cvike+japanke
Ja imam mudante sa deda-mrazevima, al' sad ih moram bacit' da ne ispadne da nosim Karadžića i Cvetkovića na gaćama.

A ove ženske dvodelne badice su lepše kad su od poklon mašnice u kosi i prstenčića na malom prstu levog stopala.

Posted 24 July 2008 - 10:55
Mislim da tek sada shvatam sta su ti badicemudante sa srcima
+karirane gaće ili rebatinke (jeans gaće za one koji ne znaju - "nima meni do Vinke, nosi plave rebatinke")
+šulja na botaniku
+japanke (al nezgodne su za skejtanje)
eto - to je to - jednostavno neodoljivo

Posted 24 July 2008 - 11:36
nom.jednine = badić

npr:
lijepi je badić obukao Mladić,
pa se đira rivom,
čeka da dođe dr.Dabić
znači - imaš tri badića, doduše jednodijelna. Dobro, može i bez sunčanih, a možda je to čak onda i topless

Posted 24 July 2008 - 12:00
Crno.sta on pod obavezno podrazumeva ?
U poslednje vreme se prekorevam zbog gavranizovanja, pokušavam da unesem malo živosti, ali mi uspeva vrlo jadno, tek poneki periferni element.

Posted 24 July 2008 - 12:06
Crno.
U poslednje vreme se prekorevam zbog gavranizovanja, pokušavam da unesem malo živosti, ali mi uspeva vrlo jadno, tek poneki periferni element.
cak i smajlije oblacis u crno

Posted 24 July 2008 - 12:11
cak i smajlije oblacis u crno
to je greška. asesoari tj. smajliji bi trebalo da razbiju monotoniju odevne konbinacije. ovako, na primer -

Posted 24 July 2008 - 12:13
recimo:

(obleka+asesoar)
Edited by Cro-boy, 24 July 2008 - 12:14.
Posted 24 July 2008 - 14:26
Posted 24 July 2008 - 15:02

Posted 24 July 2008 - 15:19
Hajde da mi netko kaze sto je to moda i cemu sluzi?
Pa, valjda, isto kao i modla - za ukalupljivanje žena i ostalih testastih slatkiša koji imaju veze sa testisima.