Jump to content


Photo

Prizee


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Filip92

Filip92
  • Members
  • 7 posts

Posted 14 July 2008 - 20:39

Možete da igrate igice, da osvajate razne vredne nagrade i poklone: plazma televizor, sony 2, kompjuter, laptop, digitalne kamere kao i manje nagrade. Mini fm radio, kacketi, majce, privesci, igrice, filmovi itd...

Fora na ovom sajtu je u tome da igrate razlicite flash igre i da u zavisnosti od srece ili od toga koliko uspešno osvajate poene - Bubz-ove, a posle odredenog broja sakupljenih poena recimo možete da odete na aukciju stvari i da za te poene otkupite neki poklon ili da igrate tombolu ili nešto drugo.

Za igranje igrica potreban je flash 9.0, novi koga možete da skinete sa www.pctv.co.yu - imate tamo link u downloadu. E onda tu imate više flash igara.

Treasure Quest je vaš racun. Ispod onog kovcega mozete videti koliko Bubzova imate. Bubzovisu virtuelni novac koji kasnije možete iskoristiti da kupite neki poklon.

Besplatne igre - Free igre su one igre na sredini ekrana i totalno su besplatne - ima ih dosta i svaki dan možete da ih igrate iznova i iznova. Imate igre u obliku greb tiketa koje možete igrati tri puta, a imate igre na foru super maria koje mozete igrati samo 1 dnevno. Kada ste recimo odigrali sve igre u toku dana nemojte da mislite da ste nešto zeznuli - samo dodite sledeci dan i posle toga cete ponovo imati tri igre za greb tiket i za ove jedan put. Tako svaki dan. :ph34r:

Igre koje se placaju - Igre koje se placaju su onih pet igara sa desne strane i ispod svake igre piše sa koliko Bubzova tu igru možete igrati (to je za one koje uglavnom vole da se kockaju sa svojim vec zaradenim Bubzovima pa ako ih hoce sreca mogu da osvoje dosta ovih Bubzova, a ako ih nece gube te bubzove). Dakle da se razumemo te igre se ne placaju ovako preko kreditnih kartica i ostalih gluposti nego kada na free igrama dobijete Bubzove te bubzove možete da potrošite tako što cete igrati igre koje se placaju.
Recimo, ako trenutno imate 1.00 Bubz to možete potrošiti tako što cete igrati one igre sa desne strane (ako igrate igru koja vredi 0.50 Bubzova a vi imate 1.00 Bubz vama ostaje 0.50 Bubzova a u slucaju da dobijete na toj igri recimo 10 Bubzova vi cete na racunu imati 9.50 Bubzova) ili cete štekovati novac za aukciju poklona ili tombolu poklona.

Skrivene igre - Skrivene igre su oni upitnici dole ispod svih igara (njih ima 6). Skrivene igre otvarate tako što predete neku besplatnu igru ili recimo na nekom greb tiketu osvojite 3 ista znaka koja oznacavaju neku skrivenu igru. Ove igre se retko dobijaju, ali ako jednom dobijete neku skrivenu igru imate je zauvek. Znaci svaki sledeci dan od osvajanja skrivene igre možete je igrati. Ja ih trenutno imam 4. :)

Max pack - Max pack možeš da kupiš preko kreditne kartice ili da ga dobiješ free preko drugih sajtova. On ti omogućuje da osvojiš više Bubzova.

POKLONI - Dakle kada mislite da imate dovoljno BUBZOVA i hocete da dobijete neki poklon prvo je potrebno da UPIŠETE VAŠU TACNU ADRESU, JER U SUPRTNOM NECETE DOBITI POKLON.

Sada vas zanima gde da upišete vašu adresu: to cete uraditi tako što cete prvo otici na opciju YOUR ACCOUNTS koja se nalazi sa desne strane (medu onim menijima), zatim cete kliknuti na Your personal details / your preferences i tu cete ispuniti svoje tacne podatke. Posle ispunjavanja podataka idite na OK.

http://www.prizee.com