pa mislim da opet sve to zavisi od forumasa, to jest od razloga zasto su ovde...ako su dosli da razmenjuju misljenja, informisu se, prosiruju vidike tako sto ce videti i druge /nove uglove gledanja na stvar onda ce biti i tolerantniji...ako je cilj dolaska na forum samo visenje ovde, virtuelno druzenje i neke takve bezvezarije
onda normalno da nista od toga
ma opet mi pade na pamet ona glupa internet "borba" sa neistomisljenicima-mislim da je internet poslednje mesto na kome se trebas boriti, ako to uopste i moze da se nazove pravom borbom.
Tako nekako, s tim sto se ono zbog cega sam ja ovde bila donedavno, a sada vise i ne znam sta trazim ovde, je ipak bila razmena misljenja, informacija, ali i virtelno druzenje na jazz-u. Koliko se to moze primeniti na ostale teme mi je diskutabilno.
Joakim zagovara ono sto jesam imala kao dozivljaj, ali opet napominjem samo u okviru jazz topika, a to je kvalitet diskusije uz medjusobno uvazavanje sagovornika i pristojan vokabular. Inace, sam kvalitet diskusije i samog foruma je relativno lako subjektivno oceniti. Bez razmisljanja i trenu bih, ako odlucim da vise ne pisem ovde, sumirala i kvalitetom proglasila ono sto bih ponela sa ovog foruma, a to su osim pisanja o muzici, samo dva Kinikova posta koja su me emotivno uzdrmala i to u pozitivnom smeru. Pobede ili porazi u forumskim rasprama su nesto sto me ne zanima, ali ako se vec odlucim da iznesem svoj stav i shvatim da je pogresan, onda mi nije problem da to javno iznesem, da se izvinim ako ima mesta ili nesto trece sto sama situacija nalozi.