He, he, na drugim mestima vri od kritičnih masa. He, he.kada je bila konstantno prisutna kriticna masa izuzetno kvalitetnih forumasa,
Ah, konstruišeš i karikiraš. Međutim, nedostaje ti jedna komponenta. A to je činjenica da postoji interegnum koji kazuje da je Julijana napustila F daleko pre no što sam se pojavio na istom.Vidis, upravo ovakvim "ozbiljnim polemiziranjem" tjeras i one koji ti se svidjaju, kao npr. Julijanu.
Prvo Kinika uopšte nisam pomenuo. Vladan ume da bude grub ali retko vulgaran, dok je Indi vrlo razložan čovek i gotovo se nikada ne upušta u nadvređavanja sa sagovornicima ma kakvi oni bili. Ti izgleda olako stavljaš znak jednakosti između oštrine i vulgarnosti pa me to onako subjektivnog, irelevantnog i sklonog povlađivanju sopstvenim afinitetima dovodi u sumnju da bez sposobnosti prepoznavanje te, otežano uočavaš mnoštvo drugih razlika u kategorijama i nivoima komuniciranja.Topic o (ne)omiljenim forumasima je mislim, negdje u arhivi, a definiciju kvalitetne forumske diskusije je tesko odrediti jer si spomenuo nekoliko svojih omiljenih forumasa (Vladan, Kinik, Indy) koji vrlo cesto prema svojim sugovornicima nisu nimalo pristojni, ponekad su izuzetno cinični i u zaru diskusije prelaze granice tzv. pristojnog ponasanja, protiv cega osobno nemam nista protiv; dapace, ali tvoj primjer odlicno pokazuje koliko su bilo ciji (u ovom slucaju tvoji) posve subjektivni afiniteti i (a)simpatije prema bilo kome za funkcioniranje ovog foruma potpuno irelevantne.