To onda samo znaci da ti vozis u krivom smjeru. Pazi da se ne slupas.
Hvala na pokazanoj brizi samo ovo što si upravo rekla školski je primer sindroma totalitarne svesti.
Nije, priznajem. Sto je to okasnela emancipacija. Nesto kao okasnela menstruacija? 
To je kad neko otkriva nešto što je davno, davno apsolvirano...
Hm, znaci zaradio si zbog njega ban, pa sad kenjkas. Pazi da ti se opet ne dogodi, primarno zato sto ne vidim svrhe u olajavanju forumasa koji, kao sto i sam primjecujes, vise ne dolaze. Idi na prikladno mjesto, pa se prepucavaj s njima umjesto sto ovdje kukavicki cendras nadajuci se sveopcem aplauzu. Iš! 
Ne, nisam nikada zaradio ban, ali znam učesnike koji jesu. Očekivao sam ovakav (još jedan od forumskih klišea) argument koji je još jedan od simptoma već pomenute totalitarne svesti. To je ono, gledaj svoja posla, šta se ti mešaš u tuđe probleme, još će i tebe da nabede ko što su njega.
Što se pak tiče tvog ``ciničnog`` vokabulara, nije lepo da se tako obraćaš bilo kome, pa čak ni onima koji te nerviraju. To ukazuje na tvoje terapjske motive a ne potrebu za komunikacijom kroz iznošenje argumenata. Ti posle svega dva posta počinješ sa uvredama na ličnom nivo, uz vulgarne kvalifikacije, i da ti iskreno kažem, takve karaktere srećem svakog dana u saobraćaju a i podržavam roditelje koji svoju decu lično odvode u školu. Baš zbog tih lako unervozljivih.
Osim toga, ne prepucavam se već podsećam. A oni dobro znaju gde je devedesdvojka pa je tom konstatacijom sve rečeno apropo crta i koječega.
Edited by Bebler, 07 July 2008 - 09:38.