Edited by serb_pagan, 22 June 2008 - 22:57.

sunovrat LDP-a
Posted 22 June 2008 - 22:56
Treba se umesto toga drzati borbe za svoj program u skupstini, bez previse valjanja u DS-SPS(-DSS) tajkunskom brlogu.
To po prirodi podrazumeva glasanje i podrsku onim potezima (pa i tako napravljene, i tako sastavljene) vlade koji su pozitivni, i naravno ostra kritika onih koji su negativni, koruptivni i kriminalni.
Pored ovih 'koncetracionih logora za prevaspitavanje', hteo si i da bacas ciklon B na miting Kosovo je Srbija.Pa ne bih pravio sapune od SPS-ovaca,DSS-ovaca, SRS-ovaca JUL-ovaca und ostalih, nego bih ih, s tim konceptom, naterao da plate za zlocine i osete empatiju sa zrtvama.
A to nije isto.
Da, to je razlicito od pravljenja sapuna.

Upravo, oni imaju veze sa tvojim ludilom koliko sto ih neprestano provlacis kroz svoja usta.Nisam ja Pera und Cece
Edited by st.maurice, 23 June 2008 - 08:35.
Posted 22 June 2008 - 23:08
Posted 22 June 2008 - 23:11
To ja pricam svo vreme, SRS i DSS (sluzbasuplja su sva ta opravdanja o nekakvom putu u evropu sa socijalistima..pa i malom detetu je jasno da se ova vlada pravi samo zbog predstojecih rasprodaja preostale drzavne imovine, i da naravno nema nista od toga da srbija bar u narednih deset godina pridje EU...

I slazem se sa tobom da LDP ne bi trebao da ulazi u tako pospremljen krevet.
Edited by st.maurice, 23 June 2008 - 08:35.
Posted 22 June 2008 - 23:14
Uki , ne pominji LSV ni Čanka Zagoru ni po koju cenu ! Ne može da nas smisli iz razloga što je Neša podržao Tadića i ušao u ZES.Pa ne bih pravio sapune od SPS-ovaca,DSS-ovaca, SRS-ovaca JUL-ovaca und ostalih, nego bih ih, s tim konceptom, naterao da plate za zlocine i osete empatiju sa zrtvama.
A to nije isto.
Nema shanse, i ja sam se profensirao.![]()
Nisam ja Pera und Cece, za talibanstvo se obrati njima.
Posted 22 June 2008 - 23:20
Nije mi bila zhelja da ulazim u detalje, ali ovo postaje zaista zanimljivo, pa me interesuje kojim metodama si mislio da im "empatiju "utuvish" u glavu u tim tvojim denacifikacionim logorima ?Pa ne bih pravio sapune od SPS-ovaca,DSS-ovaca, SRS-ovaca JUL-ovaca und ostalih, nego bih ih, s tim konceptom, naterao da plate za zlocine i osete empatiju sa zrtvama.
Posted 22 June 2008 - 23:24
zivjele cece & pera the king!
Posted 22 June 2008 - 23:25
dolje olja tatina, krojacica danica i bezsisa ljisa!
zivjele cece & pera the king!
jes !

Posted 22 June 2008 - 23:28
Obe moguce koalicije bi uradile isto, ostaje samo razlika u sekundarnim ciljevima ili mozda sredstvima. Deluje mi da je i dinkic (koji tradicionalno prvi progovori) shvatio da je tapkanju u mestu kraj i da mu samo vidljiv napredak moze omoguciti opstanak u vlasti i posle ovog mandata koji tesko da ce trajati 4 godine. A ldp... pa mnogo mi je da brinem i njihove brige, kad dodju sledeci izbori ocenicemo i njih.pa i malom detetu je jasno da se ova vlada pravi samo zbog predstojecih rasprodaja preostale drzavne imovine, i da naravno nema nista od toga da srbija bar u narednih deset godina pridje EU..istina je da je ldp-u stalo do mrvice vlasti...
Posted 22 June 2008 - 23:43
I ti se javljaš ?jes !

Posted 22 June 2008 - 23:48
A nije spomenula Chankove bandereI ti se javljaš ?

Posted 23 June 2008 - 01:36

Ceda je sad super, sto ne znaci da treba zaboraviti sta je pricao.
Kazem, ako cemo principijelno, 90% ljudi na srbijanskoj politickoj sceni ne bi smelo da se bavi politikom.
@ zagor-onako kako su to radile USA snage u svojoj zoni u Nemackoj posle WW2.
@ shivaja-jel jos uvek sanjas kako radikali ubijaju LDP-ovce na ulici?

Edit:@ Zoran021-I, jesmo li jedna ista osoba, agent BIA?

Edited by uros_s78, 23 June 2008 - 01:46.
Posted 23 June 2008 - 11:10
Još uvek smo mi jedna osoba , ali u različitim oblicima na dva mesta u isto vreme.Pravi fizički paradoks!@ Zoran021-Ne interesuje me, Nenad Canak se borio protiv velikosrpskog fasizma i nacionalizma u vreme dok je Zagorov lider pricao nesto drugo.
Ceda je sad super, sto ne znaci da treba zaboraviti sta je pricao.
Kazem, ako cemo principijelno, 90% ljudi na srbijanskoj politickoj sceni ne bi smelo da se bavi politikom.
@ zagor-onako kako su to radile USA snage u svojoj zoni u Nemackoj posle WW2.
@ shivaja-jel jos uvek sanjas kako radikali ubijaju LDP-ovce na ulici?
Edit:@ Zoran021-I, jesmo li jedna ista osoba, agent BIA?

Posted 23 June 2008 - 15:24
Još uvek smo mi jedna osoba , ali u različitim oblicima na dva mesta u isto vreme.Pravi fizički paradoks!
Sa klonovima upravo tako i biva. Nema tu nikakvog paradoksa.