Jump to content

Photo

sunovrat LDP-a

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
48 replies to this topic

#31 serb_pagan

serb_pagan
  • Banned
  • 924 posts

Posted 22 June 2008 - 22:56

suplja su sva ta opravdanja o nekakvom putu u evropu sa socijalistima..pa i malom detetu je jasno da se ova vlada pravi samo zbog predstojecih rasprodaja preostale drzavne imovine, i da naravno nema nista od toga da srbija bar u narednih deset godina pridje EU..istina je da je ldp-u stalo do mrvice vlasti, pod svaku cenu..cela prica oko ldp-a se vrtela na tezi da nema kompromisa sa politikom devedesetih.. i zbog toga su bili dobili i moju podrsku i podrsku mnogih ljudi iz moje okoline.. sad je i taj stub oslonac celokupne politike ldp-a bacen u prasinu, sad vise ama bas nista nije ostalo.. sad ceda moze da govori kako ce i kosovo zauvek ostati srpsko, nista ga ne kosta, to se sve moze opravdati "zrelom odgovornom politikom", al dzaba ga bilo..

Edited by serb_pagan, 22 June 2008 - 22:57.

#32 st.maurice

st.maurice
  • Banned
  • 14,181 posts

Pocetni post nije pisao radikal, niti ldp=radikal, niti se bavi cenzusom i takvim padom ldp-a (polako ljudi, bice opet izbori), ne bavi se ni revolucionasenjem vec postavlja prosto ono pitanje "pa jel mora bas toliko?" za ulagivanje LDP-a DS-u. Isto ono pitanje koje se postavlja Ljigavstini koja vodi DS sa "bolovima" za dva pala lidera, i njegovo ulagivanje SPS-u.

Treba se umesto toga drzati borbe za svoj program u skupstini, bez previse valjanja u DS-SPS(-DSS) tajkunskom brlogu.
To po prirodi podrazumeva glasanje i podrsku onim potezima (pa i tako napravljene, i tako sastavljene) vlade koji su pozitivni, i naravno ostra kritika onih koji su negativni, koruptivni i kriminalni.

Pa ne bih pravio sapune od SPS-ovaca,DSS-ovaca, SRS-ovaca JUL-ovaca und ostalih, nego bih ih, s tim konceptom, naterao da plate za zlocine i osete empatiju sa zrtvama.
A to nije isto.

Pored ovih 'koncetracionih logora za prevaspitavanje', hteo si i da bacas ciklon B na miting Kosovo je Srbija.
Da, to je razlicito od pravljenja sapuna. :ph34r:

Nisam ja Pera und Cece

Upravo, oni imaju veze sa tvojim ludilom koliko sto ih neprestano provlacis kroz svoja usta.

Edited by st.maurice, 23 June 2008 - 08:35.

#33 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Ne postoji nikakav sunovrat LDP. LDP radi najbolje što može i razvija se najbolje što može kao "Tadićeva levica". Nije nimalo čudno što joj ne smeta da nosi ime koje u Rusiji nosi partija Žirinovskog. Postoji sunovrat ničim izazvanih iluzija o LDP, što je uvek dobro i to bolje što ranije. Iluzije nikome nisu donele dobra.

#34 Krosh

Krosh
  • Members
  • 2,546 posts

Posted 22 June 2008 - 23:08

Te iluzije su im donele glasove s kojima su presli cenzus.

#35 st.maurice

st.maurice
  • Banned
  • 14,181 posts

Posted 22 June 2008 - 23:11

suplja su sva ta opravdanja o nekakvom putu u evropu sa socijalistima..pa i malom detetu je jasno da se ova vlada pravi samo zbog predstojecih rasprodaja preostale drzavne imovine, i da naravno nema nista od toga da srbija bar u narednih deset godina pridje EU...

To ja pricam svo vreme, SRS i DSS (sluzba :ph34r: ) su mogli da naprave vladu pre ovih izbora. Ali se nije islo na takvu opciju, vec na novo mesanje karata i novu vladu koja ce dalje zidati cardak nit na nebu nit na zemlji.
I slazem se sa tobom da LDP ne bi trebao da ulazi u tako pospremljen krevet.

Edited by st.maurice, 23 June 2008 - 08:35.

#36 Zoran021

Zoran021
  • Banned
  • 1,079 posts

Posted 22 June 2008 - 23:14

Pa ne bih pravio sapune od SPS-ovaca,DSS-ovaca, SRS-ovaca JUL-ovaca und ostalih, nego bih ih, s tim konceptom, naterao da plate za zlocine i osete empatiju sa zrtvama.
A to nije isto.

Nema shanse, i ja sam se profensirao. :ph34r:
Nisam ja Pera und Cece, za talibanstvo se obrati njima. :)

Uki , ne pominji LSV ni Čanka Zagoru ni po koju cenu ! Ne može da nas smisli iz razloga što je Neša podržao Tadića i ušao u ZES.

#37 zagor

zagor
  • Members
  • 6,113 posts

Posted 22 June 2008 - 23:20

Nije mi bila zhelja da ulazim u detalje, ali ovo postaje zaista zanimljivo, pa me interesuje kojim metodama si mislio da im "empatiju "utuvish" u glavu u tim tvojim denacifikacionim logorima ?

#38 muras

muras
  • Members
  • 11,247 posts

Posted 22 June 2008 - 23:24

dolje olja tatina, krojacica danica i bezsisa ljisa!

zivjele cece & pera the king!

#39 shivaja

shivaja
  • Members
  • 1,828 posts

Posted 22 June 2008 - 23:25

dolje olja tatina, krojacica danica i bezsisa ljisa!

zivjele cece & pera the king!

jes ! :ph34r:

#40 rory

rory
  • Members
  • 2,989 posts

Posted 22 June 2008 - 23:28

pa i malom detetu je jasno da se ova vlada pravi samo zbog predstojecih rasprodaja preostale drzavne imovine, i da naravno nema nista od toga da srbija bar u narednih deset godina pridje EU..istina je da je ldp-u stalo do mrvice vlasti...

Obe moguce koalicije bi uradile isto, ostaje samo razlika u sekundarnim ciljevima ili mozda sredstvima. Deluje mi da je i dinkic (koji tradicionalno prvi progovori) shvatio da je tapkanju u mestu kraj i da mu samo vidljiv napredak moze omoguciti opstanak u vlasti i posle ovog mandata koji tesko da ce trajati 4 godine. A ldp... pa mnogo mi je da brinem i njihove brige, kad dodju sledeci izbori ocenicemo i njih.

#41 Zoran021

Zoran021
  • Banned
  • 1,079 posts

Posted 22 June 2008 - 23:43

jes ! :)

I ti se javljaš ? :ph34r:

#42 zagor

zagor
  • Members
  • 6,113 posts

Posted 22 June 2008 - 23:48

I ti se javljaš ? :)

A nije spomenula Chankove bandere :ph34r:

#43 iPhuck10

iPhuck10
  • Members
  • 18,742 posts

Posted 23 June 2008 - 01:36

@ Zoran021-Ne interesuje me, Nenad Canak se borio protiv velikosrpskog fasizma i nacionalizma u vreme dok je Zagorov lider pricao nesto drugo.:)
Ceda je sad super, sto ne znaci da treba zaboraviti sta je pricao.
Kazem, ako cemo principijelno, 90% ljudi na srbijanskoj politickoj sceni ne bi smelo da se bavi politikom.
@ zagor-onako kako su to radile USA snage u svojoj zoni u Nemackoj posle WW2.
@ shivaja-jel jos uvek sanjas kako radikali ubijaju LDP-ovce na ulici? :ph34r:
Edit:@ Zoran021-I, jesmo li jedna ista osoba, agent BIA? :D

Edited by uros_s78, 23 June 2008 - 01:46.

#44 Zoran021

Zoran021
  • Banned
  • 1,079 posts

Posted 23 June 2008 - 11:10

@ Zoran021-Ne interesuje me, Nenad Canak se borio protiv velikosrpskog fasizma i nacionalizma u vreme dok je Zagorov lider pricao nesto drugo.:D
Ceda je sad super, sto ne znaci da treba zaboraviti sta je pricao.
Kazem, ako cemo principijelno, 90% ljudi na srbijanskoj politickoj sceni ne bi smelo da se bavi politikom.
@ zagor-onako kako su to radile USA snage u svojoj zoni u Nemackoj posle WW2.
@ shivaja-jel jos uvek sanjas kako radikali ubijaju LDP-ovce na ulici? :ph34r:
Edit:@ Zoran021-I, jesmo li jedna ista osoba, agent BIA? :D

Još uvek smo mi jedna osoba , ali u različitim oblicima na dva mesta u isto vreme.Pravi fizički paradoks! :)

#45 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 23 June 2008 - 15:24

Još uvek smo mi jedna osoba , ali u različitim oblicima na dva mesta u isto vreme.Pravi fizički paradoks! :ph34r:

Sa klonovima upravo tako i biva. Nema tu nikakvog paradoksa. :)