Ne bih to mogao saznati. Postojalo je, i imao sam ga, ali, hvala Bogu, ne postoji vise. Bar ne u Hrvatskoj.Arigatoj steta sto ne ces gledati Latinicu jer da si izjavio npr. da hoces saznao bi kako dvostruko drzavljanstvo postoji.
Uvik san bi samo jedan covik, nikad cak ni covik i po (jerbo nisan iz Sinja). Cak mislin i da san Covik, ali ni red da to ja recen, neka kazu drugi ako oce. A isti san i prija podne i posli, ne minjan banderu. I obe svoje darzave volin, moje su, i bilo bi mi drago kad bi obe napridovale, a ne samo ona druga, a ne bi mi bilo krivo ni da susidi napriduju, cak jin to i zelin, ma se bojin da ovi najblizi bas nimaju puno sansi. A ca cu jin ja. Ovi kod kojih smo u gostiman, njima je vec krenulo, vidin da je na autocestamin svaki dan sve vise njiovi kamioni - znaci da jin napriduje izvoz, a to ne bi bilo moguce da jin ne napriduje i proizvodnja. Zivit ce svaki dan sve boje, pa ce biti i svaki dan pametniji, ako ne budu puno ingordi i ako ne budu puno isli u dug ka mi.nt'i matere .. to bi znacilo da mu ti dodjes 2 covika .. jedan za prijepodne a drugi za posli - podne.
Edited by ARIGATOJ, 14 September 2008 - 18:08.