Posted 18 June 2008 - 21:48
Strashno je shta nekolicina vas radi svakoj temi koja se otvori na drushtvu. Vredjanjem, trollovanjem i primitivnim dosetkama pokushavate (ne znam zashto) da prichate o svemu osim o onom shto pishe u naslovu topica.
Molim (ali bukvalno) moderaciju da intervenishe kod namernog sabotiranja, barem kad je ovako ochigledno. Nemam ja debele zhivce kao Kastor pa da posle pazhljivo srochenog i iskrenog posta do besvesti odgovaram na replike tipa "ma ti nemash pojma", "vi ste svi komunjare", "ne mozh' to tako" i slichno. No chak je i to prohvatljivo, niko te ne tera da raspravljash sa takvim tipusima. A to shto oni ne mogu drugachije da razgovaraju nego tako, to je njihov problem. Uostalom, zato valjda i postoji ignore lista (ma koliko ona u sushtini bezveze bila).
No sasvim je druga stvar da usred diskusije u kojoj neki od nas (i s jedne i s druge strane, postoje oni s kojima se ni oko chega ne slazhem, no ipak s pazhnjom chitam svaki njihov post) pokushavaju da najiskrenije i najpismenije moguce izraze svoj stav, sasvim je druga stvar, rekoh, da neko non-stop (pozivam moderaciju da proprati postove likova koji se kriju iza nikova Down With Sickness i Rastko) vredjaju, govore o svemu samo ne o temi topica, kojima je svaka druga rech "budala, sranje, bullshit, govno" i sl, chiji je "krunski argument" reci nekome da "nije tako" (bez ichega shto bi to "nije tako" poduprlo). Ovo sa postovanjem slika Maxa Schmelinga je, valjda, ubacheno da bih ja na neki nachin odgovorio na to, shto mi ne pada na pamet (ima google, pa neka googlaju "Schmeling" i tamo se informishu). Umesto toga, preklinjem moderaciju da upozori ovu dvojicu i njima slichne da ovakvo detinjasto ponashanje nikuda ne vodi, i da razvodnjava i ubija diskusiju.