A sta mislis onako kao saloonski intelektualac o tome neoliberalizmu u Americi, posto mi drugovi rekose da se Kanada drzi kano klisurine glede te Kineske robe i socijalne drzave?
I da li bi bilo pametno da se malo Kinezi pritisnu (sa tom svojom jeftinom robom koja unisti srednju klasu robe proizvedene u zapadnoj evropi, a i drustva).
Pa da se nekako natjeraju da brinu o kupovnoj moci svoje radne snage i njoj dizu standard. Hoce li to kome sa Harvarda pasti na pamet vise!
I sta mislis o ovima nasim neoliberalima, Dodiku, Milu i ostalima, ...tek su to karikature dostojne jednog Domanovica, koji kako rece Rambo" kao govna kroz kanalizaciju plivaju bivsi komunisti kroz privatizaciju"...
Ih, sto ja ovo volim, jel' se secate LEKSIKONA kad smo bili klinci, omiljena odeca, omiljeni glumac/ica, simpatija
, evo mene:
1. Nisam singl, imam preko 40 godina i troje dece, kakve veze ima karijera sa decom, nijedno dete nisam hteo i uvek su dolazila u najgore vreme, al' yebiga, 'oces da jedes, 'oces da yebes, a to kosta.
2. Dva-tri nedeljna treninga godisnje, dobro dodje, da malo odmoris od posla, upoznas neke ljude.
3. Porodicu podize zena 24 sata dnevno, usput i studira, ali zato ja radim dva posla. Vremena za njih imam, vikendom, radnim danima slabo, ako ugrabim sat vremena.
4. Pozovem 2-3 puta mesecno kevu. Nista joj ne treba, sve ima, nasla je i frajera, dekicu, 6 godina posle calove smrti i to je mnogo dobro, imaju jedno drugo, ja sam presrecan.
5. svaki vikend, obicno se i urokamo nacisto.
6. Na poslu vazim za cudaka i niko me ne pita bas nista, ako ne mora, ukljucujuci i sefa. Dosta vremena provodim u kolima na parkingu, jer sam strastveni pusac, to mi dodje kao kancelarija, a i odspavam sat-dva, osim leti kada je u kolima pakao (otvoren parking), onda odremam u sobi za odmor, ali to nije to, stalno neko ulazi i izlazi. Mada se svi trude da budu tihi i gase svetlo.
7. Sa prijateljima vodim razgovore, kao ovde na forumu, znaci uglavnom seremo. Imam nekoliko prijatelja.
8. Saosecam i redovno dajem donacije, mesecno. Znam, 30 dolara mesecno nije mnogo, ali ja sam radim, a nas je 5, kad zena pocne da radi sigurno cemo duplirati. Tu je kraj price, vishe o tome ne razmisljam.
9. Ne primecujem, niti gledam. Po meni bi te marketinske kuce sve propale. Kad mi nesto treba, ja pogledam na internetu rivjue i iskustva korisnika i odlucim na osnovu njih sta kupujem.
Reklame imaju patoloske posledice na debile, prema tome to nije stetno, oni su vec debili.
10.
Zan Pol Sartr je prevazidjen, pregazen i zaostao kao muda za veprom. Mozda je i bio frajer, ali pre 50 godina, danas je smesan. Ali to nema veze sa godinama, pogledaj James Browna, naprimer, on je uvek bio faca, do smrti. To je velikan, a ne taj prdonja Sartr, ufuro da je mangup sto je popusio joint pred kamerama, uuuuuu yeeeeeeeeeeee ........, pichka od coveka, Bob Marley je u to vreme duvao 400 grama nedeljno.
Ulof Palme je bio dobar covek, ali Svedjanin, sto sa nama nema nikakve veze, mi smo samo ista vrsta, ali na razlicitim stupnjevima evolucije.
Bob Dylan je ziva legenda, znam sve o njemu, pitaj sta te interesuje. malo je umoran od zivota, ali se meni i ta faza svidja, "sick of love".