Jump to content


Photo
- - - - -

STOPIRANJE


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 drdrdr69

drdrdr69
  • Members
  • 17 posts

Posted 03 May 2008 - 22:34

Pozzdrav svima! Posto sam vecita lutalica-zanimaju me vasa iskustva prilikom stopiranja. Moja iskustva su prilicno velika u stopiranju(po ex Yu). Danas sam se vratio sa puta,na koji sam otisao kombinacijom stop-vlak-bus. Posto sam uspesno stopirao od Horgosa do Brna-promenuo sam 3 pevoza-stigao za 11 sati. ~Tamo sam u Brnu(na zeljeznickoj) upoznao curu iz Japana(Motoko),koja je resila da obidje svet. Kaze da ce joj za to treba oko 10000evra. Posto nemam te novce-meni je stopiranje puno isplatljivije i prihvatljivije. Medjutim nisam znao da je kroz Austriju,na auto putu zabranjeno stopirati-tako da su me panduri u Becu,rebnuli za 35eura. Cuo sam da kroz sve zemle bivseg SSSRa-povesce te, ako ces im platiti. -Kao sto znam cure koje stalno putuju stopom. Jednom je i meni jedna drugarica,nasla prevoz iz NS do ZR,iako je ona isla za BG(pa je sisla kod BG autoputa). -Zato me interesuju vasa iskustva./-HVALA

#2 who_farted

who_farted
  • Members
  • 412 posts

Posted 15 May 2008 - 17:37

u principu je u evropi zabranjeno stopiranje na autoputevima, ali to nije nikakav problem, zato sto te niko ne moze spreciti na ulazu na autoput ili u blizini benzinske pumpe. to je zato sto je na autoputu zabranjeno zaustavljanje, valjda..
ja inace bas cesto stopiram, jer sam iz panceva i to je najekonomicnija i najbrza varijanta za stizanje do bga

proslog leta smo sestra i ja stopirale od beograda do zagreba i stigle za 4 sata, to je bilo super iskustvo..
isto smo i po hrvatskoj malo stopirale dok smo bile tamo, i samo smo na fine ljude nailazile...

meni je san da tako proputujem evropu i ameriku, al ne smem sama, pa sam u fazi trazenja muskog drustva za to :rolleyes: