Lav /Bik, neopisiva guzva u 5 kuci, Saturn u 6, retrogradni Jupiter u 12 kuci. Sve sam dobila kako treba samo sto je nezgodno rasporedjeno! Lavica sa Saturnom u 6 kuci - savrseni organizator koji nikad, nikad nije imao shansu da organizuje ista drugo osim kako ce da pocisti za drugima. Venera u Devici, Mesec u Vagi = frustrirana lavica. Licni horoskop - utisak - smuckaj pa prospi. Ocekujem da cu se u sledecoj inkarnaciji roditi kao - magarac ili mazga jer, sve sto sam u ovoj inkarnaciji naucila je beskrajno cekanje, strpljenje i trpljenje. Najbolji deo horoskopa, Uran i Neptun koji su mi pokazali svu lepotu sveta biljaka, zivotinja i minerala. Poruka: cuvajte se Saturna, dok je boravio u Lavu, poslednje 2,5 godine, promenio mi je zivot za 180 stepeni, jos nisam sigurna sta hoce od mene u ovoj novoj konstelaciji. Zakljucak: od onog sto sam dobila u horoskopu, napravila sam najvishe sto se moglo. Da li me ceka nagrada za sve ove modrice koje nosim na dushi - mozda, mozda je moja nagrada u saznanju da sam svojom slobodnom voljom sve to sto mi je razbacano po horoskopu nekako "pripitomila", naterala to razbarusheno i posvadjano drustvo da saradjuje a ne da me razapinje i sludjuje. Zameram sebi sto mi je za to bilo potrebno jako mnogo vremena, da sam bila pametnija, sve je moglo da traje krace i da manje boli.
Potpuni sam amater sto se tice astrologije, koristim vec godinama My AstroData/Astrodienst sajt i pokazalo se da su mi od velike koristi, uvek mi daju podatke o pozitivnim i negativnim stranama planetarnih aspekata pa mi ostaje samo da izvolim da se lepo ponasham izmedju te dve krajnosti. Tako imam putpunu slobodu svoje individualne volje i nemam osecaj da mi zvezde diktiraju bilo sta, one me savetuju gde da investiram tu volju i resurse kojima raspolazem.
Volim letnje nebo i zvezde, cesto sedim do duboko u noc i gledam ih i znam da sam OVDE samo na kratko, da je divno sto sam bila dovoljno hrabra da krenem na ovo putovanje i da cu se, kad se ono zavrsi, vratiti kuci, medju zvezde.
Edited by highlanderka, 14 April 2008 - 10:35.