Cerka je stvarno kreativna i talentovana. Pretpostavljam, da je na mamu.

Samo pazi, da ti ne pokucaju ceski poreznici na vrata.

Posted 08 April 2008 - 21:55
Posted 08 April 2008 - 22:50
Posted 09 April 2008 - 00:02
@wegga
jako mi se sviđa tvoj rad. pratio sam link dok je još stajao u tvom sigu... mislim ne znam koliko ti sve ovo znači jer ja sam samo laik (koji doduše voli da misli da ima dobro oko - taština) ali ja sam ti sad to rekao pa ti vidi šta ćeš.![]()
nešto sam dobro raspoložen večeras jbg... muzička ilustracija: gui boratto - beautiful life
Edited by wegga, 09 April 2008 - 00:03.
Posted 09 April 2008 - 00:17
Posted 09 April 2008 - 08:06
i ja sam gledala slikice dok je adresa bila u potpisu...odlichni su radovi.... imam prijateljicu koja se vec godinama izdrzzava izradjujuchi nakit od fimo mase.... svake nove godine drugaricama kupim po kompletich....ja imam samo jedan okacen iznad kompa za ukras
... nije mi prijatno kad imam djindjuve na sebi....
...dogovaramo se da pravimo kolace od marcipana po uzoru na fimo nakit.... samo dok se odljubi i vrati iz kroacije
Posted 09 April 2008 - 08:10
Edited by maski, 09 April 2008 - 08:13.
Posted 09 April 2008 - 08:20
u lominoj ima jedna radnjica koja ima sve shto je potrebno za krafts, isto tako i u gavrila principa. bila sam u obe. fimo uvozi jena firma koja ima office u pinkiju u zemunu, i kod njih sam bila.
kad dodjesh javi se pa chu te voditi
edit: ili ako hocesh mogu da ti kupim pa da ti poshaljem.
Posted 09 April 2008 - 08:22
Posted 09 April 2008 - 09:54
Otkad sam izašla iz te priče, gotovo bukvalno sam prodisala.Do tad sam mislila da je najgora varijanta imati muškog šefa, znaš ono-seksualno uznemiravanje, nepristojne ponudeenamat:
E pa sad, ako aludiras da mi je sef psihopata, ne nije, fala bogu. i nikad nisam imala slicnog. ali, znam mnoge jadne, potlacene ljude, koji rade pod (hmm...nezgodan izraz) sefovima koji pate od sizofrene paranoje i slicnih obolenja, pa da ima pravde ne samo da ne bi sefovali nego bi sedeli pod pilulicama u nekom sanatorijumu ... ali evo mesta da istresemo svoje poslovne i ostale stresove. redovno praznjenje negativnih emocija je preduslov za mentalno zdravlje.
djordja:
A moze l' da bude ovo mesto i za zivotne ne-sitnice, evo kod mene ovih dana neki grdni problemi (ne bih sad da smaram o tome, nije bas veselo) i mogu fino ovde da kazem sledece: Ljudi, imam probleme, dolazim na ovaj nas pdf, citam, al' nesto nisam raspolozena za pisanje o tenisu, al eto moze na ovom nekonvencionalnom mestu. I tako fino ne smaram nikoga na teniskom topicu, a ovde ko hoce da cita neka cita, super.
Posted 09 April 2008 - 10:29
@ wegga
I ja sam ranije videla radove tvoje ćerke, nisam bila sigurna da su njeni, a bilo mi glupo da pitam.Sve u svemu, super su.Pokušala sam bila da uđem i na tvoj sajt, ali ovde sa posla mi nije uspelo
Posted 09 April 2008 - 10:30
Posted 09 April 2008 - 10:41
Fcuk, to je jedina negativna stvar života u inostranstvu, daleko si kad roditelji krenu da se razboljevaju
Qcka jedna nece mi da
Pozdrav svima
Posted 09 April 2008 - 11:16
Qcka jedna nece mi da
Pozdrav svima
Posted 09 April 2008 - 12:05
Ja radim u specifičnoj, velikoj a provincijalnoj firmi, pa ne bih na osnovu nje mnogo da generalizujem, posebno jer mi je ovo prvi duži posao.Do kraja godine se nadam da ću imati uslove da se osamostalim (to jest treba da položim jedan stručno-nestručni, specijalno-generalni ispit) , pošto mi je priroda takva da niti sam za šefa, niti za podređenog, izraziti sam individualac.BTW, kod mene šefovi obožavaju da budu šefovi jer su privilegije i razlike u odnosu na obične smrtnike ogromne( naročito obožavaju da prepravljaju red reči u rečenicama da bi se reklo da su učestvovali), tako da ima mnogo saplitanja i prljavštine, a veoma je zanimljiva nušićevska dramatika nastala kad je počeo proces racionalizacije, jer su onda i obični smrtnici počeli da sapliću jedni druge da zadrže svoja mestasalim se, meni to sefovanje nije prijalo, previse sam se nervirala i brinula, ja sam od onih koji se osecaju krivim za svacije greske i od onih koji zele da nikoga ne uvrede i kazne ako treba. ali imala sam dobre zene sefove ovde u ceskoj. na protiv, muskarci sefovi su bili grozni i ljigavi. mozda je to stvar sredine. ovde zene nisu na isti nacin ambiciozne kao dole, na protiv muskarci su ssonje i isfrustrirani i kao muskarci i kao profesionalci. imala sam utisak da su moji sefovi u srbiji bili tipovi koji znaju sta hoce i umeju to da kazu. ovi ovde su pi-peep-peep-zde i ne umeju da lupe rukom o sto ili cak namignu i nasale se ako treba. a onda kad se nesto zahebe krenu sa "blamestormingom".
Kod mene je nastala ekstremno smešna situacija otkad sam se preselila od svojih pre jedno 6 meseci-naime, kad bi se povukla linija od moje zgrade do zgrade moje buduće tazbine, a zatim do zgrade mojih roditelja, nastao bi trougao i svaka stranica bi bila dugačka ne više od 200 m.Sad smo na 4 km udaljenosti od jednih, 5 od drugih, vidimo se jednom sedmicno na 3 sata i svako na svoju stranu.
Meni su lično svi ok, nijedan nije previše naporan od "naših", jedino što njegova mama ima mali strah da moja bolje ne kuva, pa mi od silnih vikend-prasića (na koje nisam navikla) povremeno bubnji u glaviKod nas toga nije bilo i moja gospodza i ja smo na pocetku bili ljubomorni na sve koji dobijaju takvu vrstu pomoci, onda odes kod roditelja pune pametnih saveta, iznerviras se i brzo te prodje i kazes da se najvise volimo kad smo na distanci...
Edited by M.S.25., 09 April 2008 - 12:07.
Posted 09 April 2008 - 20:46
Bas sam se obradovala sto si me se setilaNeverovatno je koliko je ovaj virtuelni svet blizak stvarnom, jer sam baš juče nakon milion dnevnih obaveza pomislila na tebe, tačnije zapitala se zašto te nema u poslednje vreme, to jest, da li nas možda više ne voliš smile.gif , ili je nešto mnogo gore od toga sad.gif .Ako želiš da pričaš o tome, mi smo tu.
Edited by djordja, 09 April 2008 - 21:24.