Jump to content

Photo

Queen + Paul Rodgers u Beogradu!

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
117 replies to this topic

#16 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 20 March 2008 - 13:13

nisam znala da su ostali bez basiste.

#17 Bad Music For Bad People

Bad Music For Bad People
  • Members
  • 7,230 posts

Posted 20 March 2008 - 15:36

nisam znala da su ostali bez basiste.

sta te bole i da su ostali i bez onog gitarosa sa smesnom frizurom i onog sa repovima na bubnju? bitno je da su to queen.

#18 zlizla

zlizla
  • Members
  • 136 posts

Posted 21 March 2008 - 12:36

Paul Rodgers je bez daljnjeg jedan od najprepoznatljivijih i najcenjenijih vokala u rok muzici, ali kombinacija sa Queen-om mi nije bas najsrecnija. Kada su krenuli zajedno pre par godina, gledao sam par koncerata na videu i sve mi je to izgledalo daleko od nekog spektakla koji bi mogao da opravda aktiviranje institucije pod imenom Queen. Delovalo je kao da nisu imali vise od tri probe zajedno, a cinjenica da je Rodgers sve vreme morao da gleda u monitore jer nije znao tekstove je znala bas da mi zasmeta. Odsustvo John Deacon-a takodje znatno umanjuje velicinu (a rekao bih i bitnost) ovog reuniona. Rodgers tretira stvari na svoj bluesy nacin (sto je prilicno daleko od Freddie-ovg pristupa) i to se nekom sigurno nece svideti. Sve u svemu, rekao bih, pitanje da li ovaj projekat treba uopste da nastupa pod nazivom Queen (zar nije moglo da se nadje neko alternativno ime, obzirom da je samo 50 posto originalnog sastava tu). Sredinom 90-ih Jack Bruce i Giger Baker su npr. sa Gary Moore-om oformili BBM, a ne Cream, sto mi je delovalo postenije od ove varijante sa Queen-om. Pretpostavljam da je samo ime Queen predstavlja magnet za one kojima je forma bitnija od sustine...

#19 Musky

Musky
  • Members
  • 4,450 posts

Posted 21 March 2008 - 12:57

(a ja i ne mislim da je "toliko" los)

... loš je poprilično...

#20 Bad Music For Bad People

Bad Music For Bad People
  • Members
  • 7,230 posts

Posted 21 March 2008 - 14:29

...Sve u svemu, rekao bih, pitanje da li ovaj projekat treba uopste da nastupa pod nazivom Queen (zar nije moglo da se nadje neko alternativno ime, obzirom da je samo 50 posto originalnog sastava tu)...

a kako onda da se svira za 20+ hiljada ljudi sa skupom kartom i masnim honorarom?
isto sranje kao i doors pre nekog vremena.

#21 propast

propast
  • Members
  • 33 posts

Posted 23 March 2008 - 15:33

... loš je poprilično...

... ma nije los uopste...

Kako je u pitanju krajnje subjektivna ocena, pitanje je samo ko ce imati vise vremena i strpljenja da lupa reply na poruku :rolleyes:

Sto se tice njihovog imena tj cinjenice da su zadrzali Queen...Sigurno je da ima tog komercijalnog elementa, ali sa druge strane, ako odgledate bilo koji njihov koncert (Q+PR) vrlo tesko bi ste mogli da zamislite da neko nastupa na taj(!) nacin a da nosi bilo koje drugo ime.

Za sada, na sve ovo gledam kao na koncerte tri izuzetno iskusna muzicara koji su se nasli na istoj talasnoj duzini i uzeleli dobre zive svirke (kao glavni akteri).

Sve u svemu, porediti ovo sa onim nastupima sa Freddie-em je prosto nemoguce, ali i dalje straaasno prija "mojoj dusi napacenoj" :huh: :)

#22 milosh76

milosh76
  • Banned
  • 3,560 posts

Posted 04 April 2008 - 10:26

Ulaznice za Queen od ponedeljka u prodaji
Sreda, 2. april 2008. 15:16

Ulaznice za koncert grupe Queen i Pola Rodžersa već se mogu nabaviti preko zvaničnog sajta grupe, a prodaja u Srbiji počinje 7. aprila.

Queen i Pol Rodžers održaće koncert 29. oktobra u Beogradskoj Areni.

cela vest

#23 Metallic

Metallic
  • Members
  • 39 posts

Posted 22 April 2008 - 07:40

Kakva "rasprodaja bola" !!!
Freddie Mercury je bio kralj, a ovi ostali iz grupe mu nisu bili ni do kolena....
Svaka cast za basistu sto je napustio ovaj jadni cirkus posle smrti FM-a.

p.s.
Pol Rodzers ? buhahahahahahaha haha hahah haha ah (ko to josh mozhe da slusha ?)

Edited by Metallic, 22 April 2008 - 07:42.

#24 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 02 May 2008 - 15:54

Ovako i ja imam sve albuem grupe Queen a od pre neku nedelju imam i kartu za koncert u Areni. Moram da priznam da sam bio jako srećan kada sam čuo da dolaze da sviraju u Srbiji. Pitanje je dali će bez Fredija biti isto. Naravno da neće ali iskreno, kombinacija sa Pol Rodžersom i nije loša, makar je sačuvan neki rok prizvuk. Mnogo bolja kombinacija nego da je ispalo kako se pričalo da će pevači piti Džordž Majkl ili Robi Vilijams. Sama turneja je Queen+Pol Rodžers, tako da Pol nije novi član grupe Queen nego jednostavno neko ko nastupa sa grupom Queen. Lepo je ipak da ćemo u Srbiji imati prilike da čujemo neke stare mega hitove koje do sada nismo imali priliku.
što se tiče Dikona, on je odustao od turneje iz privatnih razloga, ali generalno mislim da se njemu davno smučio život rokera, mada njegova bas linija zaista nedostaje, ali dobro.....
Članovi grupe Queen su u nkoliko poslednjih godina jako aktivni i sviraju i nastupaju sa raznim grupama, recimo Foo fighters, Megadeath, etc. Treba ih čuti jer su Brajan Mej i Rodžer Tejlor sigurno među najboljim muzičarima koji će svirati i koji su svirali u našoj zemlji, to se ne propušta.
Karta je u ormanu i čekam i čekam i čekam.
Iskreno više se plašim da će dolazak radikala ugroziti ovaj koncert nego bilo šta :rolleyes:

#25 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 02 May 2008 - 15:58

Kakva "rasprodaja bola" !!!
Freddie Mercury je bio kralj, a ovi ostali iz grupe mu nisu bili ni do kolena....
Svaka cast za basistu sto je napustio ovaj jadni cirkus posle smrti FM-a.

p.s.
Pol Rodzers ? buhahahahahahaha haha hahah haha ah (ko to josh mozhe da slusha ?)

Ovo je naravno neistina. Fredi je bio kralj, ali Brajan Mej, Džon Dikon i Rodžer Tejlor su da dali prepoznatljivost grupe Queen, i bez njih grupa ne bi bila to što je bila. Imaš solo projekte Fredija (Mr. Bad Guy plus single Great Pretender, Barselona), pa to uporedi sa grupom Queen. S druge strane i ako su njegovi solo projekti bili kvalitetni daleko su od kvaliteta grupe. NJih četvoro zajedno su grupa i to je to.....

#26 st_jimmy

st_jimmy
  • Members
  • 1,055 posts

Posted 22 May 2008 - 23:26

drugari, ocu da kupim starcima karte, ali ne znam koje!! dvoumim se izmedju partera i one zone 1 (tribine, najblize stageu). parter nije izdeljen, pa se moze desiti da keva nece videti rodgersa iz prvog reda :rolleyes: da li je bolje da ih sednem na tribine, ali koliko se dobro odatle vidi?

#27 M. Fury

M. Fury
  • Members
  • 587 posts

Posted 23 May 2008 - 08:13

Sa zakašnjenjem, ali moram da dopišem - stvarno su neverovatni ovi što pljuju po Queen-u. Verovatno su fanovi Jelene Karleuše pa im je ovo previše komplikovano, a još je i na engleskom. Dno. :rolleyes:
Inače sjajna vest. :huh: Naravno da bi bilo mnogo bolje da je originalna postava, ali kad već nije moguće...

#28 Gogy

Gogy
  • Members
  • 7,469 posts

Posted 28 May 2008 - 09:01

E, ovo sa burazom ne propuštamo. :rolleyes:

Malo me samo pogodilo, koliko face računaju, ako karte poručiš putem neta.. :huh:

#29 Martin007

Martin007
  • Members
  • 5 posts

Posted 22 August 2008 - 13:40

Evo zvanicne najave koncerta

LupaPromotion Beograd sa ponosom predstavlja koncert Queen + Paul Rodgers 29. oktobar 2008. Beogradska Arena u 20:00h.

Jedan od najznačajnijih rock bendova svih vremena uz podršku legendarnog rok vokala Paul Rodgers-a (Free, Bad Company) po prvi put nastupa u Srbiji.

Daleke 1971. god. grupu QUEEN formiraju Brian May (gitara), Roger Taylor (bubnjevi), Freddie Mercury (vokal) i John Deacon (bas).
1973. snimaju svoj prvi album pod nazivom QUEEN. 1975. Ulaze u istoriju savremene muzike albumom A NIGHT AT THE OPERA na kome se nalazio rock ep Bohemian Rhapsody. Na UK top listi ostao je punih devet nedelja na prvom mestu. Fantastični vocal Freddie Mercury, prepoznatljiv zvuk gitare Brian May-a, počeli su da osvajaju svet.
Na vrhuncu slave bili su tokom 70-tih i 80-tih godina i smatraju ih za jedan od najuspešnijih britanskih bendova u poslednje tri decenije.
Nakon Fredijeve smrti 1991. i posle poslednjeg albuma MADE IN HEAVEN iz 1995. (na kome su članovi benda dovršili pesme koje su počeli da snimaju 1991.) bend zanicno prestaje sa radom.
2005. god. QUEEN ponovo kreće na turneju. Ovoga puta sa legendarnim rok vokalom Paul Rodgersom. Po rečima May-a on ni na koji način ne pokušava da zameni Fredija već je ovo nova era.
15. septembra 2008. izaći će novi album pod nazivom Cosmos Rocks.

U Beogradskoj Areni 29. oktobra možemo da očekujemo spektakularan koncert. Uz puno energije i pravog rock zvuka

Karte su u prodaji!
Na blagajni Beogradske Arene, BiletServisa, Mamutu i Ips radnjama, Ticketline-a i EventTeam-a

---------------------------------------------
VIP TRIBINE 3,500.00 Din.
TRIBINE I 2,500.00 Din.
PARTER 2,200.00 Din.
---------------------------------------------

SHOW MUST GO ON!

Više informacija uskoro na zvaničnom MySpace-u lupaPromotion Belgrade na adresi

http://www.myspace.com/lupapromotion
Posted Image

zvanican QUEEN + PAUL RODGERS YouTube Kanal na adresi

http://www.youtube.com/queenofficial

Pesma sa novog albuma C-lebrity

Edited by Martin007, 22 August 2008 - 16:54.

#30 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 24 October 2008 - 22:03

Samo da podsetim, QUEEN 29. Oktobra svira u Beogradu. Tim koncertom Beograd ce ugostiti jednu od najvecih rok grupa svih vremena. Dokaz za to je da na listama VH1 (so called countdown) Queen uvek ima najvisocije pozicije od svih bendova. Dokaz je da je ta ista grupa u Londonu prodala 3 koncerta (2 Wembley arene)...Ovde nekim poznavaocima muzike se to jednostano ne svidja. Dolazi nam u goste MEGA grupa koja je otstavila pecat na tri decenije proslog veka. KOME SE NE SVIDJA OVO NEKA PRESKOCI....
Youtube Video ->Original Video

Youtube Video ->Original Video

Edited by Ljuban, 24 October 2008 - 23:41.