Jump to content

Photo

Queen + Paul Rodgers u Beogradu!

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
117 replies to this topic

#1 Perfect_Stranger

Perfect_Stranger
  • Members
  • 202 posts

Posted 16 March 2008 - 00:59

http://www.mtsmondo.....php?vest=90147
http://www.b92.net/k...p?nav_id=289217
http://www.nadlanu.c...86,CityID,.html
http://www.blic.co.y...va.php?id=34053

Potvrda na oficijelnom sajtu najverovatnije stiže tokom sledeće nedelje.

Konačno!!!

Nažalost, Queen u originalnoj postavi nikada nije posetio Srbiju, bili su 1979. u Zagrebu i Ljubljani. Svi znamo šta se desilo u medjuvremenu, znam da će neki reći da to nije to bez Freddie-ja, ali tu su Dr. May i Taylor, a i ostali daleko od toga da su za bacanje. :rolleyes: Siguran sam da ima i Rodgers-ovih/Free/Bad Company fanova!

Sve u svemu, ovo ne propuštam!

#2 lancia

lancia
  • Members
  • 3,110 posts

Posted 16 March 2008 - 04:48

Kiss u maju :rolleyes: pa Queen u oktobru :huh:

mama mia.

#3 Nikola Kiric

Nikola Kiric
  • Members
  • 801 posts

Posted 16 March 2008 - 09:30

Queen sa cika-Brkom su bili najgori bend ikad. Queen sa Paul Rodgers-om su drugi najgori bend ikad.

#4 Perfect_Stranger

Perfect_Stranger
  • Members
  • 202 posts

Posted 16 March 2008 - 18:26

Šta bismo mi bez hejtera... :rolleyes:

#5 andjelija

andjelija
  • Banned
  • 757 posts

Posted 17 March 2008 - 01:01

paul rogers kao da jodluje dok peva. ceo koncert vredi VREDI pogledati samo zbog kraja (snimak fredijev u kombinaciji sa zivom svirkom grupe). queen je moj omiljen bend bio od seste godine, freddie prva (poznata) osoba u koju sam godinama bila zaljubljena...
da sam ja bryan may...napravila bih ceo koncert sa fredijem kako peva na platnu dok ga ostatak grupe prati uzivo. nista ne bi falilo.

a to cete doziveti na kraju.... ja se isplakah kao kisa.... a vala i svi oko mene su cmizdreli.

Posted Image

Edited by andjelija, 17 March 2008 - 03:34.

#6 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 17 March 2008 - 01:18

uf, jedva chekam! :rolleyes: :huh: :)
inache me se taj Pol Rodzers uopshte nije dojmio. trista puta bolje je pevao Dzordz Majkl na tribjutu, a ovog Rodzersa kad slusham stalno se nerviram kako ne uspeva ni deo deonica da otpeva kako valja.

#7 Bad Music For Bad People

Bad Music For Bad People
  • Members
  • 7,230 posts

Posted 17 March 2008 - 03:04

Šta bismo mi bez hejtera... :rolleyes:

sta bi mi bez maloumnika. jbt, fakin kvin, najvece sranje na svetu svih vremena. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!

#8 andjelija

andjelija
  • Banned
  • 757 posts

Posted 17 March 2008 - 03:37

sta bi mi bez maloumnika. jbt, fakin kvin, najvece sranje na svetu svih vremena. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!

ehhh...kada bismo svi bili sofisticarni kao ti i tvoji istomisljenici :huh: :rolleyes:

#9 milosh76

milosh76
  • Banned
  • 3,560 posts

Posted 17 March 2008 - 12:37

uf, jedva chekam! :rolleyes: :huh: :)
inache me se taj Pol Rodzers uopshte nije dojmio. trista puta bolje je pevao Dzordz Majkl na tribjutu, a ovog Rodzersa kad slusham stalno se nerviram kako ne uspeva ni deo deonica da otpeva kako valja.

Mislim da cika Pol nece ni morati da peva, poznajuci beogradjane, ceo repertoar ima mi da otpevamo, a on ce da pokupi lovu. nepravda!

#10 Perfect_Stranger

Perfect_Stranger
  • Members
  • 202 posts

Posted 17 March 2008 - 23:50

Nadam se da će se uskoro oglasiti organizatori, i pojaviti potvrda na oficijelnom sajtu... Iako se u većini medija pominje 20. oktobar, na sajtovima Bilet servisa, Card servisa, kao i nekim stranim fan sajtovima, piše da je u pitanju 29. oktobar.

#11 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 18 March 2008 - 12:17

Mislim da cika Pol nece ni morati da peva, poznajuci beogradjane, ceo repertoar ima mi da otpevamo, a on ce da pokupi lovu. nepravda!

:rolleyes:

#12 Perfect_Stranger

Perfect_Stranger
  • Members
  • 202 posts

Posted 19 March 2008 - 14:05

Objavljeno na oficijelnom sajtu! Dakle ipak 29. oktobar...

Queen + Paul Rodgers 2008 European Tour

Tue 16 Sept Moscow SCO Olympic Arena
Wed 17 Sept Moscow SCO Olympic Arena
Sat 20 Sept Gdansk Shipyard!
Sun 21 Sept Berlin Velodrom
Tue 23 Sept Antwerp Sportspaleis
Wed 24 Sept Paris Bercy
Fri 26 Sept Rome Palalottomatica
Sun 28 Sept Verona Arena
Mon 29 Sept Zurich Hallenstadion
Wed 1 Oct Munich Olympiahalle
Thu 2 Oct Mannheim SAP Arena
Sat 4 Oct Hannover TUI Arena
Sun 5 Oct Hamburg Color Line Arena
Tue 7 Oct Rotterdam Ahoy
Fri 10 Oct Nottingham Arena
Sat 11 Oct Glasgow SE&CC
Mon 13 Oct London O2
Tue 14 Oct Cardiff Arena
Thu 16 Oct Birmingham NIA
Sat 18 Oct Liverpool Arena
Wed 22 Oct Barcelona Palais St Jordi
Fri 24 Oct Murcia Estadio Municipal
Sat 25 Oct Madrid Palacio de Deportes
Tue 28 Oct Budapest Superarena
Wed 29 Oct Belgrade Arena
Fri 31 Oct Prague O2 Arena
Sat 1 Nov Vienna Stadhalle

http://queenpluspaulrodgers.com/

Edited by Perfect_Stranger, 19 March 2008 - 14:20.

#13 propast

propast
  • Members
  • 33 posts

Posted 19 March 2008 - 23:11

Queen slusam od kad znam za sebe.
Imam "sve" njihove albume, singlove, bootlege, kolekcionarska izdanja i nikad nisam bio na njihovom koncertu.
Za mene bi bio zivotni propust ukoliko ne bih otisao na ovaj koncert.

Ocigledno je da su se Paul Rodgers, Brian May i Rodger Taylor nasli na istim talasnim duzinama i da uzivaju svirajuci zajedno. To se vrlo jasno i cuje i vidi. Naravno da to nije ono sto je bilo sa Freddie-em, ali sigurno najblize sto cu ja ikada prici Queen-u uzivo.

S' druge strane Queenova publika je uvek bila "drugi glas" benda, tako da, koliko god Paul Rodgers bio los (a ja i ne mislim da je "toliko" los), publika ce ga dopuniti ili nadglasati....kada zatreba :rolleyes:)))

PS
U svakom slucaju "I am in love with car" i Brian-ov solo + Last Horizon je nesto sto niko ne sme da propusti (tu Rodgersa nema :huh:)

Edited by propast, 19 March 2008 - 23:14.

#14 Koko Bil

Koko Bil
  • Members
  • 1,097 posts

Posted 20 March 2008 - 08:50

Za mene bi bio zivotni propust ukoliko ne bih otisao na ovaj koncert...Naravno da to nije ono sto je bilo sa Freddie-em, ali sigurno najblize sto cu ja ikada prici Queen-u uzivo.

:rolleyes:

#15 milosh76

milosh76
  • Banned
  • 3,560 posts

Posted 20 March 2008 - 13:03

Queen plot return with new album

Queen are to release their first studio album for 13 years - and their first without the vocals of Freddie Mercury.

The Cosmos Rocks will feature ex-Free singer Paul Rodgers, who has replaced Mercury in the band's live shows.

Queen's last album, Made in Heaven, came out in 1995 and featured material written and recorded by Mercury before his death in 1991.

The band have also announced a Queen and Paul Rodgers 14-nation European tour, starting in September.

It will include UK dates in Nottingham, Glasgow, London, Cardiff, Birmingham and Liverpool.

They will also play in Russia, Poland, Germany, Belgium, France, Italy, Switzerland, the Netherlands, Spain, Hungary, Serbia, the Czech Republic and Austria.

Guitarist Brian May, drummer Roger Taylor and Rodgers wrote the new album in late 2007 and early this year. It will be released on 1 September.

Bassist John Deacon, who retired from the music business in the late 1990s, will not take part in the tour.

link

Edited by milosh76, 20 March 2008 - 13:03.