Nemoj, linčovaće te ovi tvoji...
Neće, kod nas su za razliku od DS-a frakcije dozvoljene.
Posted 10 March 2008 - 13:46
Nemoj, linčovaće te ovi tvoji...
Posted 10 March 2008 - 13:46
E pa vidis,ja mislim da je neki tudji izbor debilan,pa nisam to ovde napisao,da ne bih uvredio nekoga.Šta fali narkomanima, si normalan?
![]()
Niko ti ne brani pravo na slobodan izbor, al imamo i mi pravo da mislimo da ti je izbor proprilično debilan.
edit: clan CTPAX
Posted 10 March 2008 - 13:47
Nema potrebe za glupim komentarima.Ja nisam nigde napisao "Koliko vas glasa za narkomana",tako da ne moras ni ti,ili bilo drugi da vredjas moje pravo na slobodan izbor
Ovo se odnosi i na clana CTPAX
Posted 10 March 2008 - 13:50
E pa vidis,ja mislim da je neki tudji izbor debilan,pa nisam to ovde napisao,da ne bih uvredio nekoga.
Posted 10 March 2008 - 13:50
GlasaO.Covek je uradio nesto,a i ne glasam za njega,nego za program.Ne glasam za stranku na bazi lidera,vec programa.ma glasaj za koga oces, ko ti brani. uspevam da skapiram da neko glasa za smradikale ili toonu, ali ne kontam kako neko glasa za ispicuturu-ministra za kraduckanje...vrhunac ludila.
Posted 10 March 2008 - 13:52
Edited by dexte, 10 March 2008 - 13:53.
Posted 10 March 2008 - 13:56
Prethodni odgovor je delom i za tebe,ali ajde.Dakle,ne glasam za licnost koja je predsednik stranke,vec za program.2003. su NS i SPO bili koalicija,sa jednom specificnom temom-monarhija uz dodatke onoga sto svi ostali pricaju.2007. je NS izasla sa DSSom(koji mi je uz navedene uvek bio najbliza opcija)Pa, šta ću ti ja sad?
Nego, daj malo obrazloži svoj izbor, svaka ti dala. Dakle, ono... "kako sam zavoleo Selju".
Jel ključna Klinika, il to što je napušavao Olju Bećković, ili šutiranje novinara, il to što misli da je OK paliti ambasade, il to što mu je žao što ambasadori nisu dobili po pitchki...
Vapim za odgovorima.
Posted 10 March 2008 - 13:56
Covek je uradio nesto.
Posted 10 March 2008 - 13:58
LDP. Inace sam clan DS.
Bio nekad DS. Nekada davno i nikad vise.
Posted 10 March 2008 - 14:00
Koliko znam,u Srbiji se gradilo i asfaltiralo vise nego za vreme prethodnih vlada.Eto, njegov resor i ocigledni reultati.Kakvi su rezultati ostalih ministara?jeste uradio...bazen, samo ne znam kakve koristi ti imas od toga, osim ako te je pustio da se malo brckas i veslas...ali selja, ja ne verujem, covek je zesci mentalni bolesnik...
Posted 10 March 2008 - 14:01
I nije tada direktno prozivao Beckovicku(nje se dotakao),vec je prozivao Covica.
Dakle,ne glasam za licnost koja je predsednik stranke,vec za program.2003. su NS i SPO bili koalicija,sa jednom specificnom temom-monarhija uz dodatke onoga sto svi ostali pricaju.2007. je NS izasla sa DSSom(koji mi je uz navedene uvek bio najbliza opcija)
To sto on cesto ima seljcke nastupe,ne znaci da stranka ima los program,niti da je on nesposoban da uradi nesto.
Posted 10 March 2008 - 14:08
To mu je debilna crta lica,ali cinjenica je da je sposoban i da je radio.To oko kraduckanja nemoj da pominjes,odnosi se na nesto drugo,a i moze se protumaciti drugacije od toga kako si ti.Videli smo Cedu,Djelica,Vlahovica,Janjusevica,Kolesara....Da, "dotakao se". "Mogla bi da mi puši, da nije tako ružna".
![]()
![]()
Dakle, to što voli tu i tamo da napiši i pretucne ponekog, to mu dođe kao šta... Stil? Sitna ljudska slabost?
Tebi važan program, a to što je neprikosnoveni lider te stranke nepatvoreni fašisoidni siledžija srpsko-seljačkog tipa, koji voli da "kraducne" (copyright by Velja Selja), to ti je "prihvatljiva žrtva"?
Si ti normalan?
Posted 10 March 2008 - 14:10
Prethodni odgovor je delom i za tebe,ali ajde.Dakle,ne glasam za licnost koja je predsednik stranke,vec za program.2003. su NS i SPO bili koalicija,sa jednom specificnom temom-monarhija uz dodatke onoga sto svi ostali pricaju.2007. je NS izasla sa DSSom(koji mi je uz navedene uvek bio najbliza opcija)
I nije tada direktno prozivao Beckovicku(nje se dotakao),vec je prozivao Covica.To sto on cesto ima seljcke nastupe,ne znaci da stranka ima los program,niti da je on nesposoban da uradi nesto.
Edited by Nesh, 10 March 2008 - 14:14.
Posted 10 March 2008 - 14:10
Posted 10 March 2008 - 14:14
Strah ne zezaj coveka jer vam je to koalicioni partner