Sioran:
quasar, DUNADAN
da mi je neko pricao da ce diskusija o mojim postovima da izazove ovakav interes ne bih mu verovala. s druge strane, na gotovo svakoj temi na kojoj kazem bilo sta poceli su da se pojavljuju ljudi koji me komentarisu (i naravno ja njih), pa je mozda i bolje da se ovde napravi karantin za to. mozda bi bilo dobro da se otvori nova tema o PL.
ne mislim da se bilo ko udruzio unapred protiv mene, to bi zaista bilo paranoidno. ali mislim da je bar u nekim situacijama napad jednog bio inspirisan mojom svadjom sa nekim drugim, kojeg ovaj poznaje, i tezi ka tome da pretpostavi da je "nevin" i kad nije. no ne bih da se ubedjujem na tu temu, iz prostog razloga sto ja ne mogu da dokazem da je to tako niti vi da nije tako ili bi to zahtevalo vreme nesrazmerno zainteresovanosti za rezultat a trenutno za tim nema neke potrebe.
mislim da jeste malo detinjasto da se o ovakvim stvarima javno raspravlja (zvuci kao neka porodicna terapija), ali da se o njima misli ili u njima ucestvuje nije.
Ah, Sioran sigurno si uzivala u svim ovim diskusijama.
Vi koji ste ovde analizirali ili ste bar pokusali - cool!Meni ne pada na pamet! narocito ne Sioran! Da, volela bih da se vrati stari topic. Sioran pokreni molim te neku radionicu ovde na Forumu, pa izvoli.Mislim, bilo bi lepo, hahaaaa.................