Pictionary
Started by
MaRkOMaN
, Mar 06 2008 03:33
2003 replies to this topic
Posted 24 July 2008 - 07:08
Da nije "Svaki Srbin doktor Dabic..."?

Posted 24 July 2008 - 21:33

aj pljucnite resenje, neko mora i da crta.

Posted 25 July 2008 - 12:40
ovu temu treba zatvoriti. nema vishe smisla.
Posted 25 July 2008 - 17:24
slazem se, bilo kao pokretac, igrac il nesto trece..
ako neko navede jedan dobar razlog zbog kojeg bi trebala da ostane ziva.. slusam[o]
a steta, mogao je biti jedan od boljih topika, di se ljudi 'lade od.. cega god-politike, razmene misljenja[brisanja guzice] itd.
ako neko navede jedan dobar razlog zbog kojeg bi trebala da ostane ziva.. slusam[o]
a steta, mogao je biti jedan od boljih topika, di se ljudi 'lade od.. cega god-politike, razmene misljenja[brisanja guzice] itd.
Posted 25 July 2008 - 17:27
a vas dvojica biste i bili zanimljivi, da vas nije blam da, pored zajebancije i kazete-ko su
nesto tipa- oni sto kukaju za karadzicem, a nisu se ni rodili dok je taj harao, српски националисти?
nesto tipa- oni sto kukaju za karadzicem, a nisu se ni rodili dok je taj harao, српски националисти?
Posted 25 July 2008 - 18:13
slazem se, bilo kao pokretac, igrac il nesto trece..
pa bas to sto si naveo je dobar razlog da se ne zatvori. + razvija fantaziju/mastu.
problem (poteskoca) ovog topica je u tome sto zahteva vecu kontinuiranu vezanost za forum/internet/komp.
jer kad nacrtas nesto, a nisi dobar crtac (kao ja npr, videli ste dva puta: moleban i the coral), treba da hintujes i usmeravas. inace kocis proces, tako da mozda neki nekad

moze i da ostane (topic) ali da se prihvati da ide sporije od drugih.
Posted 25 July 2008 - 23:32
mislio sam na nesto, tipa: hteli-ne-hteli, ostace ziv jer.. pdf nema moda da ga satre! 
AKA
niki, ljubicice, iako me ne zasluzujes, :* /ozbiljno,
a ti stadalje, pa ti si se vratila [s putesestvija].. kak bilo, esi pocrnela/upoznala neku poznatu licnos', pa da moz se puvas ko JFW

AKA
niki, ljubicice, iako me ne zasluzujes, :* /ozbiljno,

a ti stadalje, pa ti si se vratila [s putesestvija].. kak bilo, esi pocrnela/upoznala neku poznatu licnos', pa da moz se puvas ko JFW
Posted 03 August 2008 - 13:16
i.. klinci ili ne?
Posted 06 August 2008 - 11:49
jesu srpski nacional'sti.
ajd close topic.
ajd close topic.