Jump to content

Photo

Analni sex

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
126 replies to this topic

#121 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,706 posts

Posted 19 January 2008 - 06:02

desetorica nisu mogli da ga ubede, ja cu ga ubediti :rolleyes:
odakle ti to da smo ideoloski bliski!? :huh:
ps. drzi se druze Kastore

Ma ja to samo sudim po avitarima.Znas ono on tebi товарищ a ti njemu compañero

#122 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 19 January 2008 - 10:52

Pa sto ti ne pokusas.Mozda prihvati tvoj savet posto ste barem ideoloski bliski.

A kod tebe je stav o tome da li je govno jestivo i jebivo - ideološki? E, alal ti ideologija. :huh:
Nego, jesi li nekada čuo za higijenu i njen odnos prema takvim ideološkim vrednostima? :rolleyes:

#123 BeatrisDal

BeatrisDal
  • Banned
  • 5,317 posts

Posted 19 January 2008 - 11:06

koji topik :rolleyes:
pa ako vam je bila namera da ubedite Kastora da je analni sex OK bar se pravi da ti se svidja, mozda ga ubedite, ko zna..... :)

vidis da ne da guze

aj salim se :huh:

#124 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 19 January 2008 - 12:57

vidis da ne da guze

Mada je svejedno, al' ipak je fakat da ovde više nude svoju nego što traže tuđu. Inače se ne bi tako uzbudili kad sam rekao na šta mi se ne diže. :huh: Milenko se ne računa - on je izgleda oženjen tako da bi se i aktivno i pasivno kresn'o i sa pterodaktilom u letu. :rolleyes:

Edited by Kastor, 19 January 2008 - 12:58.

#125 Cro-boy

Cro-boy
  • Members
  • 4,466 posts

Posted 19 January 2008 - 23:32

al' ipak je fakat da ovde više nude svoju nego što traže tuđu.

druze Kastore,

po tome ispada da bi tebi guzoljublje trebalo biti blisko i drago, jer ovakva me nesebicnost obicno asocira na proletere. Mada, zbunjuje me to sto bi se njihova parola mogla za potrebe ove rasprave preformulirati kao: "tudje guze ne trazimo, a svoje ne damo", sto je u proturjecju s mojom prethodnom konstatacijom. A onda, kad pricu protegnem na cjelokupnu politiku ispada da je guzoljublje kao pojam suprotno politici (iako se oboje spore koje je od njih najstariji zanat) - jer politicari rade upravo suprotno - oni svoje guze cuvaju pod svaku cijenu, a najbolji nacin za ocuvat guzu nije da se okrene zidu, nego da se uguzi u mekoj fotelji.

I tako sam zbunjen i ne znam sta da zakljucim o ljudima koji, kako kazes, vise nude svoju nego traze tudju. Ili ce biti da si ti ipak u pravu kad kazes da ove stvari ne treba promatrat s ideolosko-politickog aspekta...

ne znam... :rolleyes:

s postovanjem,
Izgubljen Slucaj

#126 Homo unius ideae

Homo unius ideae
  • Members
  • 1,248 posts

Posted 20 January 2008 - 00:45

druze Kastore,

po tome ispada da bi tebi guzoljublje trebalo biti blisko i drago, jer ovakva me nesebicnost obicno asocira na proletere. Mada, zbunjuje me to sto bi se njihova parola mogla za potrebe ove rasprave preformulirati kao: "tudje guze ne trazimo, a svoje ne damo", sto je u proturjecju s mojom prethodnom konstatacijom. A onda, kad pricu protegnem na cjelokupnu politiku ispada da je guzoljublje kao pojam suprotno politici (iako se oboje spore koje je od njih najstariji zanat) - jer politicari rade upravo suprotno - oni svoje guze cuvaju pod svaku cijenu, a najbolji nacin za ocuvat guzu nije da se okrene zidu, nego da se uguzi u mekoj fotelji.

I tako sam zbunjen i ne znam sta da zakljucim o ljudima koji, kako kazes, vise nude svoju nego traze tudju. Ili ce biti da si ti ipak u pravu kad kazes da ove stvari ne treba promatrat s ideolosko-politickog aspekta...

ne znam... :rolleyes:

s postovanjem,
Izgubljen Slucaj

Druze Slucaju,
kakva divna rektum proza.

...

Ne daj se Kastore,
ne daj se godinama moj Kastore...

#127 Cro-boy

Cro-boy
  • Members
  • 4,466 posts

Posted 20 January 2008 - 00:49

Druze Slucaju,
kakva divna rektum proza.

...

Ne daj se Kastore,
ne daj se godinama moj Kastore...

ma ja sam samo jedan izgubljen slucaj (ne znam gdje mi je guza, a gdje glava)

edit: nesto poput ovog tvog avatar-covuljka koji ganja vlastiti rep :rolleyes:

Edited by Cro-boy, 20 January 2008 - 00:54.