Jump to content

Photo

Analni sex

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
126 replies to this topic

#16 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 17 January 2008 - 16:09

... Ama nek jedu i jebu šta hoće dok god se drže na pristojnom rastojanju.

Se bojis da te ne zaraze?

#17 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 17 January 2008 - 16:30

Se bojis da te ne zaraze?

Možda, pošto govna i njihovi putevi baš i nisu antiseptični. No, sve i da ih čovek i dezinfikuje nekako, opet ostaje gađenje kad neko jede ono što se ne jede, jerbo je ostatak od prevarene hrane.

Edited by Kastor, 17 January 2008 - 16:31.

#18 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 17 January 2008 - 16:32

Možda, pošto govna i njihovi putevi baš i nisu antiseptični. No, sve i da ih čovek i dezinfikuje nekako, opet ostaje gađenje kad neko jede ono što se ne jede, jerbo je ostatak od prevarene hrane.

aaaa, nisi mislio da stoje na odstojanju oni sto se jebu u dupe nego govna? ove druge volis?

#19 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 17 January 2008 - 16:38

vidis, meni gadno da jedem supu. muka mi bude kolko mi je gadna. :rolleyes:
ipak, ne pada mi napamet da nekome solim pamet zato sto je jede, pa cak ni u mojoj rodjenoj kuci. ne moraju da se drze dalje od mene dok je jedu.

sloboda i tolerancija se ne vezuju samo za politiku.

Edited by nickie, 17 January 2008 - 16:38.

#20 CTPAX

CTPAX
  • Members
  • 10,503 posts

Posted 17 January 2008 - 16:39

Kastore...
...ne jed' gomna.

#21 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 17 January 2008 - 16:41

vidis, meni gadno da jedem supu. muka mi bude kolko mi je gadna. :huh:
ipak, ne pada mi napamet da nekome solim pamet zato sto je jede, pa cak ni u mojoj rodjenoj kuci. ne moraju da se drze dalje od mene dok je jedu.

sloboda i tolerancija se ne vezuju samo za politiku.

Naravno. Ipak ne bi bilo zgoreg da domaćica u tvojoj kući prođe i neki kurs higijene i kuvanja, makar za toliko da joj se supa razlikuje od fekalija. :rolleyes:

#22 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 17 January 2008 - 16:48

Naravno. Ipak ne bi bilo zgoreg da domaćica u tvojoj kući prođe i neki kurs higijene i kuvanja, makar za toliko da joj se supa razlikuje od fekalija. :rolleyes:

Jeli, a sta mislis o oralnom seksu sto je nickie lepo pitala?

I usput, zasto tvoj avatar izgleda kao da ga je neko upravo ustinuo za dupe?

#23 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 17 January 2008 - 16:53

e, kastore, kastore, os da kazes da muskarcina redovno dezinfikuje onu stvar pre oralnog seksa? on je onako, higijenski. :huh:
il je pisa pisa, a dupe dupe?

#24 BeatrisDal

BeatrisDal
  • Banned
  • 5,317 posts

Posted 17 January 2008 - 16:54

:rolleyes: :huh: :) ;) :D 0:) 0:)

Edited by BeatrisDal, 17 January 2008 - 16:55.

#25 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 17 January 2008 - 16:56

Tebe zovu seridan verovatno zato što voleš da čeprkaš po govnima i njihovom izvoru i svaka asocijacija ti ide od dupeta i u dupe. :rolleyes:

#26 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 17 January 2008 - 16:58

e, kastore, kastore, os da kazes da muskarcina redovno dezinfikuje onu stvar pre oralnog seksa? on je onako, higijenski. :rolleyes:
il je pisa pisa, a dupe dupe?

Naravno. To će svaka medicinska sestra i laborantkinja umeti da ti objasni. :huh:

#27 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 17 January 2008 - 17:00

Naravno. To će svaka medicinska sestra i laborantkinja umeti da ti objasni. :rolleyes:

ok. al bar mi reci da ti je onda analni seks medju heteroseksualcima podjednako gadan i da si i prema njemu podjednako netolerantan.

#28 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 17 January 2008 - 17:03

Tebe zovu seridan verovatno zato što voleš da čeprkaš po govnima i njihovom izvoru i svaka asocijacija ti ide od dupeta i u dupe. :rolleyes:

Jao bre, potrudi se malo, ajde nemoj opet na te glupe fore, sad ja tebe pitam a sto tebe zovu klistir....boring.

Nego stvarno, pogledaj, samo mu fali oblacic sa "ju!"

#29 BeatrisDal

BeatrisDal
  • Banned
  • 5,317 posts

što si bre tako osetljiv? baš je bilo duhovito.

#30 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

aaaa, nisi mislio da stoje na odstojanju oni sto se jebu u dupe nego govna? ove druge volis?

Ništa lično :rolleyes: , al' i vi drugi mi se jednako gadite, pa ako sam homofob zato što mi se na vas ne diže, onda me baš briga. :huh: