Jump to content

Photo

Analni sex

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
126 replies to this topic

#1 ebu_davud

ebu_davud
  • Members
  • 252 posts

Posted 16 January 2008 - 12:38

A šta ćemo sa oralnim (hetero) seksom? Nedajbože onanijom? Iju! A, sačuvajmegospodeisakloni, analnim (hetero) seksom?!?!

Jel bi sve to ti lepo stavio na listu ružnih pojava protiv koji se valja boriti. Je li?

Ne, protiv oralnog seksa na relaciji muskarac-zena ili protiv onanije se ne treba boriti. Mislim, ta borba ne bi imali ni nikakvog smisla. Sljedeci tekst sa wikipedije objasnjava zasto ove vidove seksa treba odvojiti od analnog koji je osnovna karaktristika homoseksualnih veza.

Suviše brutalna penetracija može izazvati mikro-posekotine ili krvavljenja. Analni seks je jedan od faktora pojave hemoroida; u ekstremnim slučajevima upražnjavanja analnog seksa može doći čak i do nemogućnosti zadržavanja stolice. Iz tih razloga, analni seks može biti bolan.

S druge strane, rektalna sluzokoža je osetljiva i porozna za viruse i bakterije. Ona ima svojstvo da apsorbuje supstance nagomilane u rektumu. Shodno tome, predstavlja plodno tle za seksualno prenosive bolesti, pogotovo SIDU. Upravo zato se često savetuje korišćenje prezervativa tokom analnog odnosa sa osobom za koju se ne zna da li je inficirana takvim bolestima.

Ovo je dio odgovora onima sto pitaju zasto mislim da je homoseksualizam stetan. Drugi dio odgovora ticao bi se nekih drugih spekata zivota osim zdravlja ali nisam siguran da zelite o tome slusati.

#2 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 16 January 2008 - 12:42

nismo hteli ni ovo, pa smo dobili :rolleyes:

#3 Glorfindel

Glorfindel
  • Members
  • 921 posts

Posted 16 January 2008 - 13:10

Ne, protiv oralnog seksa na relaciji muskarac-zena ili protiv onanije se ne treba boriti. Mislim, ta borba ne bi imali ni nikakvog smisla. Sljedeci tekst sa wikipedije objasnjava zasto ove vidove seksa treba odvojiti od analnog koji je osnovna karaktristika homoseksualnih veza.

Suviše brutalna penetracija može izazvati mikro-posekotine ili krvavljenja. Analni seks je jedan od faktora pojave hemoroida; u ekstremnim slučajevima upražnjavanja analnog seksa može doći čak i do nemogućnosti zadržavanja stolice. Iz tih razloga, analni seks može biti bolan.

S druge strane, rektalna sluzokoža je osetljiva i porozna za viruse i bakterije. Ona ima svojstvo da apsorbuje supstance nagomilane u rektumu. Shodno tome, predstavlja plodno tle za seksualno prenosive bolesti, pogotovo SIDU. Upravo zato se često savetuje korišćenje prezervativa tokom analnog odnosa sa osobom za koju se ne zna da li je inficirana takvim bolestima.

Ovo je dio odgovora onima sto pitaju zasto mislim da je homoseksualizam stetan. Drugi dio odgovora ticao bi se nekih drugih spekata zivota osim zdravlja ali nisam siguran da zelite o tome slusati.

Ko si ti da bi mi tvoje misljenje o stetnosti homoseksualizma uopste uzeli u obzir.
Po cemu sam ja to stetan za drustvo ili zemlju?
Porezi i doprinosi koji se ubiraju od moje plate su manje vredni od onih strejterskih?
Ja smetam nekom mozda da napreduje ili da ostvari svoje snove?

Ali, ako ti vec tako mislis, evo ti pitanja koja je Vendi (sta god se o njoj mislilo) pitala Tonija Montana (velikog Srbina i homofoba par excelence): (1) jesi li se ozenio? (ne), (2) imas li decu? (ne) i (3) imas li stalno zaposlenje? (ne).

Tako, Davide, ako se prepoznajes u ova tri odgovora sa ne, odjebi u troskocima i ne zvalavi o stetnosti jedne grupe ljudi. Jer jedan tamo Hitler je mislio da su tamo neki Jevreji (a tu aludiram na tvoj nick) stetni, a u cemu se onda ti razlikujes od njega (osim sto nemas iza sebe vojnu masineriju)?

#4 Mioba

Mioba
  • Sleepers
  • 4,859 posts

Posted 16 January 2008 - 13:19

Sljedeci tekst sa wikipedije objasnjava zasto ove vidove seksa treba odvojiti od analnog koji je osnovna karaktristika homoseksualnih veza.

analni sex u heteroseksualnom odnosu nije retkost
nadam se da koristiš zaštitu bez obzira na pozu, za aids ne postoje manje rizične prakse

#5 Marcus Lupus

Marcus Lupus
  • Members
  • 479 posts

Posted 16 January 2008 - 18:18

:rolleyes:

Ne, protiv oralnog seksa na relaciji muskarac-zena ili protiv onanije se ne treba boriti. Mislim, ta borba ne bi imali ni nikakvog smisla.

Zašto ne? Pa to nije prirodno. Zna se da je jedinstveni celj seksa - pravljenje dece. A nisam još čuo da je do začeća došlo oralnim seksom te onanijom. Može bi, nisam dobro informiran.

Sljedeci tekst sa wikipedije objasnjava zasto ove vidove seksa treba odvojiti od analnog koji je osnovna karaktristika homoseksualnih veza.

1) Dakle, suviše brutalna. Ne mora značit da je svaka takva. I suviše brutalna penetracija pri vaginalnom odnosu izaziva isto, mimogred rečeno.
2) Hemoroide mnogo efikasnije izaziva i dugotrajno sedenje. Kako isto redovno dovodi do problema s kičmenicom, posebno u lumbalnom dijelu, te opstipacije i gojaznosti, predlažem da se sedenje od sad zabrani.
3) Točno. A koliko ima ekstremnih slučajeva?
4) Prezervativ?
5) Što će reć, heteroseksualci ne oboljevaju od side?
6) Pećinski čovječe, korišćenje prezervativa se preporučuje za SVE odnose, među svim grupama. Dakle, i prilikom vaginalnoga odnosa.

A samo ne razumem, kakvo ti je to argumentiranje, i što mu je svrha. Brineš za zdravlje gejeva?

Edited by Marqueau, 16 January 2008 - 18:20.

#6 Glorfindel

Glorfindel
  • Members
  • 921 posts

Posted 17 January 2008 - 09:05

I tako se her Ebu ucuta kao i Getnlman.
Prosere i ode.
Grlice po karakteru.

#7 ebu_davud

ebu_davud
  • Members
  • 252 posts

Posted 17 January 2008 - 09:23

I tako se her Ebu ucuta kao i Getnlman.

A sta bi ti volio, da nastavim slijepcima namigivati. Pecinski ljudi su oni koji umjesto razuma slijede strasti. Homofobi su oni koji su protiv homo sapiensa a ne protiv homoseksualizma.

Sretno vam dićanje, pederi.

#8 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 17 January 2008 - 09:29

seronja ostaje seronja, bio homo ili hetero. :rolleyes:

#9 Glorfindel

Glorfindel
  • Members
  • 921 posts

Posted 17 January 2008 - 09:30

Prijatno mi je saznati da ne spadate u pecinske ljude i da svakako niste homofob. To me beskrajno veseli moram priznati, mada mi nije bas najjasnije kako, no sto ce se.

Hvalim te Boze da nisam sa tobom u istoj skupini. Bolje biti pecinski nego polu covek savremenog doba koji ne "slijedi strasti".

A oces da se dicamo zajedno, mozda ti se otvore oci u smislu da ti nije potrebna gajba piva da se "oprobas sa ortakom u diskreciji".

Edited by Glorfindel, 17 January 2008 - 09:31.

#10 Mioba

Mioba
  • Sleepers
  • 4,859 posts

Posted 17 January 2008 - 09:44

Homofobi su oni koji su protiv homo sapiensa a ne protiv homoseksualizma.

sapiensofob

#11 Recycle Bin

Recycle Bin
  • Members
  • 6,759 posts

Posted 17 January 2008 - 10:06

Eno, okacio sam na bisere... hehehe

#12 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 17 January 2008 - 13:37

Homofobi su oni koji su protiv homo sapiensa a ne protiv homoseksualizma.

Više je nego smešno kako se ta etiketa "homofoba" lepi svakome ko vidi vezu između govneta i dupeta i prvo ne smatra jestivim, a drugo jebivim. Ama nek jedu i jebu šta hoće dok god se drže na pristojnom rastojanju.

#13 Hromi Daba

Hromi Daba
  • Members
  • 5,761 posts

Posted 17 January 2008 - 15:56

Kastor:
"Ama nek jedu i jebu šta hoće dok god se drže na pristojnom rastojanju"

Knjiska definicija fobije. Zasto bi se drzali na odstojanju? Ja nemam nista protiv ni kad krenu da me muvaju ... lepo kazem "sorry ja sam hetero" i ostave me na miru. Kakve to veze ima sa govnom i dupetom?

#14 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 17 January 2008 - 16:05

Više je nego smešno kako se ta etiketa "homofoba" lepi svakome ko vidi vezu između govneta i dupeta i prvo ne smatra jestivim, a drugo jebivim.

gle sad i ovoga.
pitaj muvu jel govno jestivo. :huh:
a tebe niko ne tera da ga jedes ako ti se ne svidja.

+ :rolleyes: za muskarcine kojima je sasvim ok da zenama daju onu stvar (kojom, jelte, i pisaju) u usta al im je ultra gadno ako im neko spomene dupence (oma ih asocira na gadna govna) iako nije cak ni njihovo.

#15 Glorfindel

Glorfindel
  • Members
  • 921 posts

Posted 17 January 2008 - 16:07

gle sad i ovoga.
pitaj muvu jel govno jestivo. :)
a tebe niko ne tera da ga jedes ako ti se ne svidja.

+ :huh: za muskarcine kojima je sasvim ok da zenama daju onu stvar (kojom, jelte, i pisaju) u usta al im je ultra gadno ako im neko spomene dupence (oma ih asocira na gadna govna) iako nije cak ni njihovo.

Pa da li sti ti pri zdravoj pameti :rolleyes:
Pa da ga drugari prozovu furundzija ;)