Da ti kazem nesto ozbiljno, svako fura svoj fazon i ima neke svoje zivotne ideje, tako i Kusta ima svoje. Onako objektivno vjerovatno je mogao da zivi i radi u Holivudu, jer je ocigledno da on zna to da radi, da rezira, i to dobro. Bas neki dan ga vidim u nekom filmu glumi sa Nik Noltom, zna on te ljude. Da je osto tamo, morao bi da radi po tim pravilima koja vladaju u Americi, ko finansira, taj i odredjuje uslove. Eto on to nije htio, odabrao je Mokru Goru i da se zajebava sa seljacima, njegov izbor. Ipak ako ne spalimo taj Drvengrad, mozda to postane jednoga dana mjesto, gdje se nece samo loviti divlje svinje.
Pazi, ne radi se o tome shto je on sa'ranjivao filmove (ja sam iz nekog razloga bio ubedjen da ih je spaljivao?, a mozda je i to radio sa onim Mihalkovim) zato shto su oni ochajno loshi, mogao je to da uradi sa nekoliko svojih poslednjih filmova, ne bi niko primetio razliku, jel' tako - jeste, vec se radi o jednom primitivnom, hezbolah incidentu koji je obishao svet pod firmom Srbija, znachi masa ljudi koji za njega ne znaju, zapamtili su Srbiju, a ne tamo nekog Emira, nije on Vlade Divac, pa da svako za njega zna, dodushe, Vlade je inteligentan dechko pa takvu idiotariju ne bi nikada ni napravio.
A mozda si primetio, u krajevima gde nema asfalta odjednom se tu nashao mocan bager ili buldozer, shta li je vec, zatim ekipa koristi helikoptere i ostale bahanalije. Jel' ti to neshto govori? Da on pravi budalu od sebe i sa svojim parama, to bi bio njegov problem, ovako ..... upravo to shto ti kazesh, shta ce se raditi odredjuje onaj ko daje pare - mislish da u Srbiji ne vazi isto pravilo?

Ja sam protiv spaljivanja tog drvengrada, ali ga ne bi bilo loshe malo pretraziti, ako razumesh shta hocu da kazem, mozda se tamo krije neko glavom, a verovatno i bradom.
Edited by down with the sickness, 13 January 2009 - 20:24.