Jump to content


Photo
- - - - -

Cashmere Mafia


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Masha

Masha
  • Members
  • 1,290 posts

Posted 12 January 2008 - 15:11

Posle Lipstick Jungle, josh jedan Seks i grad tip serije. Prva je radjena po knjizi Candace Bushnell, drugu je radio Darren Star. Obe su o uspeshnim zenama u poslovnom svetu, Njujork, blabla. Nijedna, za sad nije ni prineti.
Prva stvar, kakavi su to nazivi? Lipstick Jungle? Cashmere mafia?? WTF? :rolleyes: Al, dobro.

Iako nemam pojma shta tachno rade zene iz CM, malo je bolje od LJ, tj. bar ima neki shmek i atmosferu Seks i grada.

Lucy Liu bi kao trebala da bude nova Keri Bredsho, divna/uzasna garderoba, ali nema njene naracije. Mislila sam da ce biti zanimljiva, ali za sad nije. Prilichno bezlichna. Miranda Otto je na korak od preglumljivanja. Sve vreme imam utisak da je neka starleta iz '30-ih. Ali za divno chudo, it kind of works. Bonnie Somerville se otprilike probudila jedno jutro i rekla "men suck, I'm gay now" i praktichno se ponasha (i lichi) na Ally McBeal. Frances O'Connor je simpatichna, mama koja zonglira posao i porodicu. Slichno kao Brooke Shields u LJ s tim shto nije ukrala zivot Lynette Scavo. Ono shto je bitna razlika izmedju LJ i CM je shto su likovi mnogo simpatichniji, i mushkarci nisu predstavljeni kao totalno nesposobni papuchici.

Za sada je bilo 2 epizode, dajem im shansu. Neko gledao?

#2 Alice

Alice
  • Members
  • 347 posts

Posted 12 January 2008 - 15:51

Lucy Liu bi kao trebala da bude nova Keri Bredsho, divna/uzasna garderoba, ali nema njene naracije.

Procitala sam da je originalni pilot imao njenu naraciju, ali su je skinuli, thank god.
Serija me zainteresovala jer volim sve ove glumice (osim Frances O'Connor, ona mi je nepoznata). Bonnie Sommerville mi je bas simpaticna i super joj lezi lik. Ostale tri su malo bezveze, pogotovo Frances sa decom i dadiljom & the predatory stay-at-home mom - give me a break.

#3 Masha

Masha
  • Members
  • 1,290 posts

Posted 12 January 2008 - 18:31

Ne znam, mozda su trebali da ostave tu naraciju, mozda bi njen lik bio prisniji. Meni je Frances najsimpa za sad. Jeste da je njen zaplet najveci klishe kad su u pitanju zene u biznisu, ali ne smeta.