Jump to content


Photo

razno/ pod razno :)


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 neutrino

neutrino
  • Members
  • 140 posts

Posted 30 August 2002 - 15:42

o raznome:
Opticka varka, ili posledica.
Zasto su zene u Srbiji vidno lepse?
( sad samo da se zenice ne naljutu )

jedan, dva tri, cetiri rata (zbog odredjenih sklonosti) .. prouzrokovale su veliki gubitak muskog zivlja i to onog najmladjeg, najlepseg, i najzdravijeg, a zene, iako su stradavale na raznorazne nacine nisu izginule u tolikom broju, a na kraju kad se sve smirilo, valjalo se udati. A ko ce se udati ako ne one najlepse naravno.

I tako najlepse zene su se udavale za ono malo muskaraca sto je ostalo ( i po 40 % manje )a one malo ruznije su morale da provedu zivote kao usedelice. tako su se geni lepih zena kroz dva veka izostrili i popravili. tako su danas zene zaista lepe i zgodne. zaista je velika steta sto ljudi nisu toliko slodbodni da se vole nego smo mashtaju o tome, il to rade onako usput.

tako sada imamo mnogo maladica koji se gube po igraonicma i dripache se po kraju, vare, piju pivo, a devojke ih bezuspesno traze po gradu najcesce u grupicama od po dve tri.

Zasto Srbija nije bogata zemlja?
Opticka varka,ili zaista nije nesto bogata.

Ustvari, bogata je al to jednostavno nije izraslo i uredilo se nego ceka.

Zato sto niko od nas u skoli nije ucio da bi mozda trebalo da se bavi privatnim biznisom, a i kad bi odlucio da se bavi, trebalo bi mui vise energije oko administracije i da se bakce i potplacuje svakog gladnog sluzebenika nego da napravi svoj vlastiti microsoft.
vrlo jednostavne cetiri stavke
- planiranje
- organizacija
- sprovodjenje
- kontrola

( prosecna inteligencija i talenat)
su jedino zanje koje vam je potrebno za privatni biznis bilo da zelite da prodajete krofne na adi, ili da pravite male lutkice od gline, ili da isprogramirate secure webserver. Jedinos to morate da uradite jeste da "ubijete" ( al bas ubijete, ili mozda zatvorite) onog lopova sa pisotljem koji vam neda da lepo zaradjujete jer oce on da zaradjuje da ti da ne jer tako je on veca faca , a inace nebi bio jer je nesto los i sejban i ima jednu nogu kracu sto je uticalo na njegovo odrastanje i psihicko stanje ubice i krvozdera koji se skriva iza hiljadu lica i boja.

ve ostalo je vrlo jednostavno i lako. svi zaradjuju jer svi svakom trebaju i sve svakom treba te svi svakom prave to sto im treba te je svima lepo.


Urban experience, opticka varka ili stvarno neka zurka.

Kad se oblak tame rastrkao ugledali smo jednu ogromnu rupetinu, neuredjenu i prasnjavu, zvucnike i improvizovane sankove,o dsustvo toaleta, mesta za odmor, mesta za sedenje, pa cak i mesta za igranje jer mnogi ioashe lepe i skupe cipele koje su se izderale po kamenju i grubom asfaltu, cesme u wc su po starom obicaju zavrnute klestima, kislela voda od 2 dl je 150 din. Karta je skupa ionako ( ja doduse ima para) , a Dj evi su gotivni jedino sto na ljude koji su tu gledaju nekako, sa visine, nekako misle da su bolji i jedva cekaju da odrade poso i da odu u klimatizovane VIP prostorije. neko je viako: "zajednisvo, sreca, muzka, ljubav i radost", al ustvari je prodavao exere, vutru i dop...blaga sramota se pojavila svima na licu i svi su znali da to nije ono sto je bilo ja pocetku.

te veceri bio ej 45 456 malih urba exepriencova, a onaj jedan veliki monstrum koji je narasto i zalepio se pipcima za ljude je gladovao i urlao.

Nije mu bilo spasa.