Sta se desavalo dok nije bilo zena na b92 forumu?:)
Posted 30 August 2002 - 15:10
kekek.. hej,. prepoznaje li me itko i bez mog originalnog nicka?
mogu li da se prepoznam? :smile: mozda malo cisto po stilu pisanja.
evo ja bio na drugim forumima i super smo se zezali( i nastavicemo). napunuli smo transmute forum offtopik (moje omiljene off teme) da ima vise poseta nego ceo general. to bi izgeldalo kao kad bi na b92 forumu topik kultura i zivot imao vise poruka od srbije :smile:
Pametnice, uspavana lepotice, freak, vavaj, pleki, .. i moj najnoviji druze Kruko sa transmuta :smile: to sam ja. neutrino. ( slobodna cestica u univerzumu) zen! :smile:
sta se bre desilo? :grin:
Posted 30 August 2002 - 17:40
Nego smo pukli otkako nam nema LUe i Indyjane. Forum Srbija cveta svakojakim korovom. Dijaspora se stisla za utiske iz Serbije. Domoroci se shtekuju za tracheve. Vanzemaljci otisli na neko zabavnije mesto...daleko je...daleko je...
Posted 31 August 2002 - 12:17

Posted 02 September 2002 - 01:21

jao, pametnice, nemoj ! tek sto se povukla ona poplava sto je izazvah svojim suzama
/ ove sad su suze radosnice /
pa nista
niko nas nije smeo nije hteo nije umeo tako ceskati kao ti juci-ci
doskakutala bi poneka prekookeanska zaba, i ubrzo bi se pretvorila u : cry:zabu koja se brcka u jezercetu sopstvenih suza /skrivajuci kalauz iza ledja/ /virtuelni, naravno/
fatalni po ovo moje virtuelno oblicje su se ispostavili : losi vicevi! bljaaaaaaaaaaaaaaak
i konacno, cvrsto sam odlucila da se uozbiljim, prihvatim za real da ce ovo zauvek ostati samo jedan politicki forum na kome je moovanje, sanjanje, plezanje, izmisljavanje i razne druge anje tolerisano samo ako je u skladu sa politickom orijentacijom hm! neznamkoga
i jos da ti ne pricam kako su hteli da me transpotuju bogu iza ledja
i jos...i jos...
najgore od svega je bilo sto su izvrsili harikiri postova : tada sam se neopozivo pretvorila u princezu na kockici leda
i evo sada cekam vec sto godina da me provere i registruju pod jednim ozbiljnim imenom, prikladnim ... i tako cekajuci-juci ... :razz:
/ bok aenima, drugarice iz sveta filma, sporta i razonode :grin: /
[ Izmena poruke: lepotica uspavana na dan 2002-09-02 02:24 ]
Posted 02 September 2002 - 01:25
Posted 02 September 2002 - 05:26

Bok Lepotice, c/o arts&leisure*travel*wallpaper*living*verovaliiline*
...kako si znala kad treba da dodjes? (*treceoko* ??)
Posted 02 September 2002 - 08:12
Posted 02 September 2002 - 08:14
Di ste cure. Sta ima? :wink:
Kako ljubav na grani i vrabac i golub?
Posted 02 September 2002 - 09:15
Posted 02 September 2002 - 09:28
Posted 03 September 2002 - 15:58
I citavi narodi pticiji, mocvarski, zemaljski i nebeski, proredili su se, a poneki i sasvim iscezli. I, ko li jos gleda kuda lete laste ? Ko ih se jos seca, ko?
Kada sam bila mala, mislila sam da je ljubav zar-ptica i da ce biti dovoljno da joj se prisunjam dok spava i ukradem jedno pero iz njenog repa :smile:
Kad ono sve neke kreje, svracci, cavke, kopci, makroi, kukumavke, caplje u najboljem slucaju :smile:
Tim potpunim zaboravljanjem davnih ptica mocvarica, kao i ovim previdjanjem jos uvek preteklih ptica u sadasnjoj svakodnevnici nasoj - mi kao da zaboravljamo, previdjamo i zatiremo nebesko krilo naseg sopstvenog bica.
A pitanje je da li ima i samoga neba, a kamoli ptice u tome nebu ?
Nista sto je jednom bilo ne iscezava sasvim, niti za svagda.
Na dnu voda u nasem vodenom bicu, u onom natalozenom mulju u nasem genu, prividno mrtvo spavaju mrtvaje, mocvare i ritovi, al' trske davne pokatkad u nama zasusore, i ptice mocvarice.
Proslosti nama neznane, nasledjene, spavaju u nama.
...
:smile:
Posted 04 September 2002 - 12:23
Posted 09 September 2002 - 04:55
jer se to skuplja stara ekipa..... :razz:
[ Izmena poruke: freak na dan 2002-09-09 05:58 ]
Posted 09 September 2002 - 10:40
Posted 01 October 2002 - 15:46
.......Mode$ato$