tema na kojoj sam nasao informacije se nalazi na potforumu:
Forum B92 > Arhiva > Politika i društvo > Apatridi
znam da ti nisi moderator tog potforuma, ali ne znam ko je onda nadlezan za arhivu?
reci koja te tema zanima da je iskopamo.

Posted 09 January 2008 - 16:45
tema na kojoj sam nasao informacije se nalazi na potforumu:
Forum B92 > Arhiva > Politika i društvo > Apatridi
znam da ti nisi moderator tog potforuma, ali ne znam ko je onda nadlezan za arhivu?
Posted 09 January 2008 - 18:45
evo prave informacije: niko nema pravo da tebi ili nekom drugom ko to zatraži prosledi email drugog korisnika, ni bilo koji moderator niti administracija foruma. kao što ti ne bi prosledio ni tudju adresu, broj telefona ili ime i prezime jer se time narušava privatnost i zloutpotrebljavaju podaci koje je korisnik bio u obavezi da dostavi prilikom registracije korisničkog naloga. tako nešto se, prosto, ne radi.
jedini način da dodješ do nečijeg emaila je da uputiš pm željenom korisniku i da ti on lično dostavi bilo kakav privatni podatak o sebi, uključujući i email adresu.
Posted 09 January 2008 - 18:55
reci koja te tema zanima da je iskopamo.
Posted 09 January 2008 - 19:23
evo i mene si zainteresovao, upravo sam pokušala sama sebi da pošaljem mejl, i dobila sam istu crvenu poruku kao i tii ja sad uporano pokusavam da dobijem odgovor 'zasto ne mogu da posljem taj email?'
Posted 09 January 2008 - 19:50
Posted 09 January 2008 - 20:02
to već nema veze sa pravilima, automatski se dešavae, sad me zanima da li je po pravilima da ih forum obavesti mailom da imaju privatnu poruku
Posted 09 January 2008 - 20:35
to već nema veze sa pravilima, automatski se dešava
čim ti neko pošalje privatnu poruku, stiže ti obaveštenje na mejl
Posted 09 January 2008 - 20:39
...
Posted 09 January 2008 - 20:51
Posted 09 January 2008 - 20:53
ne. postoji to kao opcija pa ko oce moze. mene je npr. taj mail notification fest smarao pa sam ga iskljuchila.to već nema veze sa pravilima, automatski se dešava
čim ti neko pošalje privatnu poruku, stiže ti obaveštenje na mejl
Posted 09 January 2008 - 21:16
ne, bila sam nepreciznane. postoji to kao opcija pa ko oce moze. mene je npr. taj mail notification fest smarao pa sam ga iskljuchila.
Posted 09 January 2008 - 21:52
evo i ja sam pokusao da tebi posaljem poruku - isti rezultat
mozes pokusati poslati i meni - ja se necu ljutiti
polako dolazimo do toga da je to zaista bug.
Posted 09 January 2008 - 21:54
Posted 09 January 2008 - 22:17
ne verujem da je bag. pretpostavljam da je ta funkcija namerno deaktivirana, kao i jos neke uostalom. eto, nema ni pisanja komentara po profilima, a komunikacija preko mejla nije (koliko znam) ni ranije bila dozvoljena. za privatnu komunikaciju postoji pm.
i opet, ako mi kazes koji te topik zanima, mogu da se potrudim da ponovo ispliva u forumski zivot.
Posted 09 January 2008 - 22:20