Jump to content


Photo

Istrazivanje Strategic Marketinga


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
16 replies to this topic

#16 Stoprocentni

Stoprocentni
  • Members
  • 5,096 posts

Posted 07 February 2002 - 13:07

Istinu ce mo da upakujemo ( kao i uvijek ) kako nama odgovara i sasvim je suludo govoriti da smo danas u stanju da uvidimo nase greske. Za tako nesto treba puno vremena da prodje u kojem ce mo morati nauciti silom evropske recepte zajednickog zivota. Do tada je isuvise rano govoriti o tome da li smo u stanju da uvazimo i osudimo svoje greske.

#17 Gandalf

Gandalf
  • Members
  • 7,553 posts

Posted 10 April 2002 - 22:02

Ruski oficir koji je među prvima ušao u Aušvic (citat nije baš tačan, pišem po sećanju):

"Stvar koja me je možda najviše šokirala nije bio sam Aušvic, već žitelji gradića nekih 5 km od Aušvica. Oni su tvrdili da o onome što se dešavalo u logoru ništa nisu znali, mislili su da je to običan radni logor. Mi smo smrad osetili na 10 km od logora, a oni kažu da ništa nisu znali!"

Kada su Ameri ušli u (čini mi se) Dahau, žitelji susednog gradića su takođe tvrdili da ništa nisu znali. Da bi ih upoznali sa onim što se radilo u logoru, Ameri im sledovanja hrane delili u logoru! Morali su redovno po hranu da dolaze u logor!

Isto ovo mogu da kažem i za Kosovsku Mitrovicu. Celi kvartovi grada su spaljeni tokom bombardovanja (malo od NATO-a, više od strane "srpskih junaka":wink:, a moje komšije o tome nisu znali ništa! To jest, znali su sve o NATO udelu u uništavanju grada!

_________________
J*bo mu ja mater ko god da je prvi poceo

[ Izmena poruke: Gandalf na dan 2002-04-10 23:06 ]