Jump to content

Photo
- - - - -

Ko je najbolji moderator na Forumu B92 ?

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
75 replies to this topic

#31 BeatrisDal

BeatrisDal
  • Banned
  • 5,317 posts

Posted 20 December 2007 - 15:51

pa za vladana se stalno pregovara da li će ostati moderator ili neće, a ti nemoj više da pišeš na politici, na forumu kuće B92 politički stavovi kao tvoji ne prolaze

#32 vladan

vladan
  • Members
  • 25,392 posts

Posted 20 December 2007 - 19:30

pa za vladana se stalno pregovara da li će ostati moderator ili neće, a ti nemoj više da pišeš na politici, na forumu kuće B92 politički stavovi kao tvoji ne prolaze

Nece biti, draga, malo si se za(je)bunila; Vladan je onaj koji je trazio da se povuce, a nije to od njega trazeno. Imas li jos neki jednako svez trac?

Edited by vladan, 20 December 2007 - 19:30.

#33 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 20 December 2007 - 19:31

Vladan je onaj koji je trazio da se povuce, a nije to od njega trazeno.

istina.

#34 BeatrisDal

BeatrisDal
  • Banned
  • 5,317 posts

Posted 20 December 2007 - 19:56

Nece biti, draga, malo si se za(je)bunila; Vladan je onaj koji je trazio da se povuce, a nije to od njega trazeno. Imas li jos neki jednako svez trac?

očito si povredio devojku pa sam se našla pozvana da stanem na njenu stranu.

a inače svaka čast za odluku o :rolleyes: ostavci , mislim da je to jedna od najboljih stvari koju si uradio na B92 :huh:

Edited by BeatrisDal, 20 December 2007 - 20:01.

#35 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 20 December 2007 - 22:24

je l mogu i modovi da glasaju?
ako da, onda glasam za Andurila i Smita :rolleyes:

#36 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,706 posts

Posted 21 December 2007 - 19:59

Moram da glasam za incognita.Covek je pokazao pravu moderatorsku virtuoznost kada je boce za varenje ukomponovao u IT .

#37 vladan

vladan
  • Members
  • 25,392 posts

Posted 21 December 2007 - 20:08

očito si povredio devojku pa sam se našla pozvana da stanem na njenu stranu.

a inače svaka čast za odluku o :rolleyes: ostavci , mislim da je to jedna od najboljih stvari koju si uradio na B92 :)

Ti, nazalost, svakim narednim postom ponovo pokazujes koliko bas nista ne razumes, sto te uopste ne sprecava da budes u svakoj corbi mirodjija. :huh:

#38 BeatrisDal

BeatrisDal
  • Banned
  • 5,317 posts

Posted 21 December 2007 - 20:20

Ti, nazalost, svakim narednim postom ponovo pokazujes koliko bas nista ne razumes, sto te uopste ne sprecava da budes u svakoj corbi mirodjija. :rolleyes:

hm. ako se ovo odnosi na pitanje tvoje ostavke, pa ovo je forum, ako ćeš negde da kažeš mišljenje reći ćeš ovde. rasprave su slobodne. :huh:

a naravno stojim iza svakog svog stava, sorry. samo mislim da je bolje suprotno mišljenje pobijati u razgovoru, a ne ad hominem napadom na anonimnog diskutanta

nisam znala da je rosethorn muško, priznajem. :)

btw ako misliš da ne znam o stvarima o kojima raspravljam, odlično, naučiću nešto. jedan od razloga zbog kojih ulazim u forumske rasprave
uzgred budi, onaj ko bolje od mene poznaje stanje stvari bi u takvoj situaciji trebao da se uključi, valjda je cilj argumentima pobiti protivnika, a ne napadima i vređanjem
a zašto se vi koji više znate ne uključite, nije mi jasno.

Edited by BeatrisDal, 21 December 2007 - 20:48.

#39 Schrodinger

Schrodinger
  • Members
  • 20,418 posts

Posted 22 December 2007 - 14:40

btw ako misliš da ne znam o stvarima o kojima raspravljam, odlično, naučiću nešto. jedan od razloga zbog kojih ulazim u forumske rasprave
uzgred budi, onaj ko bolje od mene poznaje stanje stvari bi u takvoj situaciji trebao da se uključi, valjda je cilj argumentima pobiti protivnika, a ne napadima i vređanjem
a zašto se vi koji više znate ne uključite, nije mi jasno.

Ma Beatris, nemoj da se nerviras, sto si rekla stoji, ali ne mozes ocekivati previse. To vazi u nekom finom drustvu, ali ne i za salonske staljiniste - Vladanove manipulacije su stuff of legend, bas kao G. B. Shaw svojevremeno kad je video neka Potemkinova sela koja su mu prikazali u pok. sssr-u odmah poceo na sva usta da velica druga brku, pa cak i lisenka i beriju. Ali sve to, naravno, iz Londona (i docnije Hertforshirea).

#40 avramova

avramova
  • Members
  • 8,594 posts

Posted 22 December 2007 - 15:00

"Ich wünschte, es wäre Nacht oder die Preußen kämen…"

rece ocajni Wellington 18.juna 1815 i Prusi dodjose u liku Schrödingera :rolleyes:

#41 slepa_koka

slepa_koka
  • Members
  • 669 posts

Posted 22 December 2007 - 19:38

Najbolji moderatori su oni za koje niko nezna.
Postoji PF koji se zove Priroda i ekologija koji ima svoje stalne ucesnike i koji moderise Rahel
Priznajte da niste culi za nju.
E sad znate da je to ( po mom misljenu ) naj moderator.
Posto ne moze vise jedan glas za nju.
Jedan Glas i za Vesnu jer mi je jednom bezbolno obrisala poslednju recenicu u mom postu.

#42 zagor

zagor
  • Members
  • 6,113 posts

Posted 22 December 2007 - 20:59

Anduril vodi, guzhva na zachelju tabele :

Anduril – 6
Mioba – 5
Johh Finn’s Wife – 3
incognito – 3
mfmilan – 2
nickie – 2
nevidljivi moderator deponije – 2
Ljuban – 1
time4heroes – 1
Vladan – 1
Amelija - 1
Vicenzo – 1
Ivan[Sonics] – 1
Masha - 1
alpiner - 1
banderash - 1
Mr. Smith - 1
Rahel - 1
Vesna - 1

#43 Vincenzo

Vincenzo
  • Members
  • 2,720 posts

Posted 23 December 2007 - 01:36

Ma ovo je jedan slihtarski topic. Logicno je da su ovi sa zacelja najbolji jerbo cenjeni clanovi foruma nemaju potrebu da im ljube skute.

Hvala

p.s. i javite nam gde da dodjemo po nagrade :rolleyes:

#44 Vincenzo

Vincenzo
  • Members
  • 2,720 posts

Posted 24 December 2007 - 00:01

Pa glasaj za sebe, to je i incognito uradio :)

Palo mi je napamet. Racunam da na svakim izborima kandidati glasaju za sebe tako da bih i ja iskoristio to pravo.
Cisto da izadjem iz ovog zacaraniog kruga keceva ;)
Utefterisi Zagore :huh:

p.s. valjda nece i ovi ostali sa zacelja doci na ovu genioznu ideju :rolleyes:

#45 Conchita Martinez

Conchita Martinez
  • Members
  • 3,290 posts

Posted 26 December 2007 - 18:50

Žena od "onog" :) i nickie...
:huh:
edit:
Šteta što nema više PZD mislim da je Uroš kao rob iste zaslužio da bude mod... :rolleyes:

Edited by sarište, 26 December 2007 - 18:53.