Ko je najbolji moderator na Forumu B92 ?
Posted 20 December 2007 - 15:51
Posted 20 December 2007 - 19:30
Nece biti, draga, malo si se za(je)bunila; Vladan je onaj koji je trazio da se povuce, a nije to od njega trazeno. Imas li jos neki jednako svez trac?pa za vladana se stalno pregovara da li će ostati moderator ili neće, a ti nemoj više da pišeš na politici, na forumu kuće B92 politički stavovi kao tvoji ne prolaze
Edited by vladan, 20 December 2007 - 19:30.
Posted 20 December 2007 - 19:31
Vladan je onaj koji je trazio da se povuce, a nije to od njega trazeno.
istina.
Posted 20 December 2007 - 19:56
Nece biti, draga, malo si se za(je)bunila; Vladan je onaj koji je trazio da se povuce, a nije to od njega trazeno. Imas li jos neki jednako svez trac?
očito si povredio devojku pa sam se našla pozvana da stanem na njenu stranu.
a inače svaka čast za odluku o

Edited by BeatrisDal, 20 December 2007 - 20:01.
Posted 20 December 2007 - 22:24
ako da, onda glasam za Andurila i Smita

Posted 21 December 2007 - 19:59
Posted 21 December 2007 - 20:08
Ti, nazalost, svakim narednim postom ponovo pokazujes koliko bas nista ne razumes, sto te uopste ne sprecava da budes u svakoj corbi mirodjija.očito si povredio devojku pa sam se našla pozvana da stanem na njenu stranu.
a inače svaka čast za odluku oostavci , mislim da je to jedna od najboljih stvari koju si uradio na B92

Posted 21 December 2007 - 20:20
Ti, nazalost, svakim narednim postom ponovo pokazujes koliko bas nista ne razumes, sto te uopste ne sprecava da budes u svakoj corbi mirodjija.
hm. ako se ovo odnosi na pitanje tvoje ostavke, pa ovo je forum, ako ćeš negde da kažeš mišljenje reći ćeš ovde. rasprave su slobodne.

a naravno stojim iza svakog svog stava, sorry. samo mislim da je bolje suprotno mišljenje pobijati u razgovoru, a ne ad hominem napadom na anonimnog diskutanta
nisam znala da je rosethorn muško, priznajem.

btw ako misliš da ne znam o stvarima o kojima raspravljam, odlično, naučiću nešto. jedan od razloga zbog kojih ulazim u forumske rasprave
uzgred budi, onaj ko bolje od mene poznaje stanje stvari bi u takvoj situaciji trebao da se uključi, valjda je cilj argumentima pobiti protivnika, a ne napadima i vređanjem
a zašto se vi koji više znate ne uključite, nije mi jasno.
Edited by BeatrisDal, 21 December 2007 - 20:48.
Posted 22 December 2007 - 14:40
Ma Beatris, nemoj da se nerviras, sto si rekla stoji, ali ne mozes ocekivati previse. To vazi u nekom finom drustvu, ali ne i za salonske staljiniste - Vladanove manipulacije su stuff of legend, bas kao G. B. Shaw svojevremeno kad je video neka Potemkinova sela koja su mu prikazali u pok. sssr-u odmah poceo na sva usta da velica druga brku, pa cak i lisenka i beriju. Ali sve to, naravno, iz Londona (i docnije Hertforshirea).btw ako misliš da ne znam o stvarima o kojima raspravljam, odlično, naučiću nešto. jedan od razloga zbog kojih ulazim u forumske rasprave
uzgred budi, onaj ko bolje od mene poznaje stanje stvari bi u takvoj situaciji trebao da se uključi, valjda je cilj argumentima pobiti protivnika, a ne napadima i vređanjem
a zašto se vi koji više znate ne uključite, nije mi jasno.
Posted 22 December 2007 - 15:00
rece ocajni Wellington 18.juna 1815 i Prusi dodjose u liku Schrödingera

Posted 22 December 2007 - 19:38
Postoji PF koji se zove Priroda i ekologija koji ima svoje stalne ucesnike i koji moderise Rahel
Priznajte da niste culi za nju.
E sad znate da je to ( po mom misljenu ) naj moderator.
Posto ne moze vise jedan glas za nju.
Jedan Glas i za Vesnu jer mi je jednom bezbolno obrisala poslednju recenicu u mom postu.
Posted 22 December 2007 - 20:59
Anduril – 6
Mioba – 5
Johh Finn’s Wife – 3
incognito – 3
mfmilan – 2
nickie – 2
nevidljivi moderator deponije – 2
Ljuban – 1
time4heroes – 1
Vladan – 1
Amelija - 1
Vicenzo – 1
Ivan[Sonics] – 1
Masha - 1
alpiner - 1
banderash - 1
Mr. Smith - 1
Rahel - 1
Vesna - 1
Posted 23 December 2007 - 01:36
Hvala
p.s. i javite nam gde da dodjemo po nagrade

Posted 24 December 2007 - 00:01
Pa glasaj za sebe, to je i incognito uradio
Palo mi je napamet. Racunam da na svakim izborima kandidati glasaju za sebe tako da bih i ja iskoristio to pravo.
Cisto da izadjem iz ovog zacaraniog kruga keceva

Utefterisi Zagore

p.s. valjda nece i ovi ostali sa zacelja doci na ovu genioznu ideju

Posted 26 December 2007 - 18:50

edit:
Šteta što nema više PZD mislim da je Uroš kao rob iste zaslužio da bude mod...

Edited by sarište, 26 December 2007 - 18:53.