Jump to content


Photo
- - - - -

Fudbal u Srbiji je umro.


  • Please log in to reply
1171 replies to this topic

#1171 lajavi_krelac

lajavi_krelac
  • Members
  • 3,950 posts

Posted 28 February 2017 - 13:52

Stagniraju, ali opet na kraju ko vredi, pod tim ne mislim samo na igračke kvalitete već i koliko je spreman da uči i da uloži sebe, ispliva na kraju.

 

Svakako da bi bilo mnogo bolje i da nam je liga jača ali kod nas je sve to krajnje neozbiljno. Igrači odavde odlaze uglavnom kondiciono nespremni i taktički neobučeni, a to od tih poznatijih liga eventualno još u Holandiji može da prođe. Uglavnom moraju da prođu period adaptacije kako bi mogli da pruže neke respektabilne partije. 


  • 0

#1172 Desetka

Desetka
  • Members
  • 1,328 posts

Posted 28 February 2017 - 15:01

Meni je dosta nekorektno bilo i ponašanje prema Ristiću.Igrao veznjaka, pričali mu da treba da igra beka i da će tu da napravi bolju karijeru( sa čim se slazem), igrao vrlo dobro na beku, uz Kataija bio najbolji nas igrac u evropskim kvalifikacijama.Tu kad je sve počelo da se raspada, Terza mu daje traku, jer zna da se mnogo zvezdaša lozi na mlade igrače i priča u medijima kako je on lider ove ekipe.Onda preko noći Anđelković od 35 godina postaje nezamenljiv u prvoj postavi,Ristić prestaje da bude kapiten, sedi ili na klupi ili igra levo krilo što ne može ni u snu da igra i jedna lepa priča se pretvara u potpunu budalastinu.Da ga vratio sa beka na veznog, pa sa kažes i ok, umesto toga Božović mu izmišlja novu poziciju, a na njegovim pozicijama igraju Anđelko, koji koliko god da igra solidno ima 35 godina i treba da bude mnogo bolji od klinca od 21 da bi igrao umesto njega, a nije uopšte bolji i Poletanovic koji nije pokazao ništa plus i nije nas igrac.
  • 0