Problem je sto nista od toga nije bitno. Evo bez ikakve uvrede, sve i da je to tacno sto ti pricas, jednostavno nije uopste bitno za pricu. Zato sto homoseksualci nisu politicka grupacija.
Pored toga nisi nista pokazao, ispricao si, ali nisi uopste pokazao. Zaista sumnjam u tvoju tvrdnju da su svi gej aktivisti bili za potpuno ukidanje starosne granice. Ili da su cak mahom bili za to. Nisi pokazao uopse da je NAMBLA bila na bilo koji nacin "istaknuti" clan gej pokreta. Nisi spomenuo nijednu brojku, koliko je clanstvo NAMBLA, koliko je kad bilo?
Drugo, ako je sve i tacno da je to tako bilo, sad vise nije i sta jos hoces?
Konacno, da li stvarno mislis da su ti aktivisti o kojima ti pricas reprezentativni za sve homoseksualce? I ako tako mislis, zasto?
E vidis, ovde te nisam vredjao zato sto konacno u ovom postu nisi ti pokusao da uvredis bilo ciju inteligenciju time sto iznosis totalnu mesavinu nebuloza i neistina kao dokaze za svoju tezu.
E da, jel' ono cetvrto hoces da mi kazes da ti se svidjam?
Problem je sto nista od toga nije bitno. Evo bez ikakve uvrede, sve i da je to tacno sto ti pricas, jednostavno nije uopste bitno za pricu. Zato sto homoseksualci nisu politicka grupacija. Izuzetno je bitno za pricu da je sastavni deo zahteva homoseksualaca inicijalno bilo i ukidanje starosne granice.
Pored toga nisi nista pokazao, ispricao si, ali nisi uopste pokazao. Zaista sumnjam u tvoju tvrdnju da su svi gej aktivisti bili za potpuno ukidanje starosne granice. Ili da su cak mahom bili za to. Nisi pokazao uopse da je NAMBLA bila na bilo koji nacin "istaknuti" clan gej pokreta. Nisi spomenuo nijednu brojku, koliko je clanstvo NAMBLA, koliko je kad bilo?
Nikad nisam rekao da su svi gej aktivisti bili za potpuno ukidanje starosne granice. To nije istina. Rekao sam da su uglavnom bili za to, sto je istina. Uostalom, to je stvar opsteg znanja, pitaj bilo kojeg obavestenijeg gej-aktivistu, i reci ce ti isto to.
Dalje, NAMBLA jeste bila istaknuti clan gej pokreta, u stvari mnoge lezbijske organizacije su kritikovale pokret zbog toga sto su smatrale da je NAMBLA na celu gej pokreta. Uostalom, da li ti uopste znas ko su, npr. Heri Hej ili Alen Ginsberg? Procitaj pa se javi.
Drugo, ako je sve i tacno da je to tako bilo, sad vise nije i sta jos hoces? Ha, ha, ha... Ko priznaje, pola mu se dodaje/prasta... Izaberi sam... Hoces da kazes da nije bitno sto su pedofili jedno vreme bili istaknuti clanovi gej pokreta? C, c, c... Ne znam, meni se cini da je to veoma bitno i indikativno...
Konacno, da li stvarno mislis da su ti aktivisti o kojima ti pricas reprezentativni za sve homoseksualce? I ako tako mislis, zasto?Na koje aktiviste mislis?
E vidis, ovde te nisam vredjao zato sto konacno u ovom postu nisi ti pokusao da uvredis bilo ciju inteligenciju time sto iznosis totalnu mesavinu nebuloza i neistina kao dokaze za svoju tezu. Na uvrede ne mogu da odgovaram da ne bih bio banovan. Izneo sam samo cinjenice, nikakve neistine i nebuloze. Pokazi sta odozgo nije cinjenica.