Jump to content

Photo

O pedofiliji

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
260 replies to this topic

#31 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 30 November 2007 - 10:34

Prvo:

pederast
....

Toliko o tome da je "moja ideja o korenu reci toliko smesna da je to neverovatno".

Jao malo Schmeling, nisis pazljivo citao. Smesna je ideja da to nesto dokazuje. Boli me uvo za etimologiju.

Drugo: Pisao si, pisao, a nista nisi napisao. Ni na jednu stavku u mom postu nisi odgovorio, vec si nastavio sa dobro poznatim truc truc bla bla bla "ti si glup ti si ovakav ti si onakav". Ali, da me ne bi opet banovali, uzdrzacu se od svake rasprave s tobom ukoliko ona nema veze s temom.

Ne uopste, jesi ti citao moj post uopste? Sasvim sam ti odgovorio. To da su te ideje koje ti iznosis imbecilne i homofobicne sam dodao samo iz licnog uzivanja, ali to je sporedno. Ne pada mi na pamet da ti odgovaram na pitanje "zasto su svi homoseksualci podrzavali pedofile" zato sto ga time priznajem kao legitimno pitanje a ne bezobraznu, priprostu, homofobicnu provokaciju. A bas sam ti lepo objasnio zasto je to tako. Ako ti je tesko da razumes sta sam ti napisao ti pitaj podpitanja, svejedno stalno kukas za tom "civilizovanom diskusijom", pa hajde onda.

Trece, nije jedan mali deo tog pokreta odbacen zato sto je postao "neprihvatljiv", nego bas drugacije - onako kako sam napisao u postu.

Kako?

Cetvrto...
Znas ti dobro sta je cetvrto...

Jao mali, opet pretis...ts ts ts

Slusaj, ako ti je tesko da odgovoris na nesto, ti nemoj da se mucis, razumem da moze da te zaboli glava. Ali nemoj malisha ni ovako da penish, blamirash se.

#32 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 30 November 2007 - 10:38

Jao malo Schmeling, nisis pazljivo citao. Smesna je ideja da to nesto dokazuje. Boli me uvo za etimologiju.

Ne uopste, jesi ti citao moj post uopste? Sasvim sam ti odgovorio. To da su te ideje koje ti iznosis imbecilne i homofobicne sam dodao samo iz licnog uzivanja, ali to je sporedno. Ne pada mi na pamet da ti odgovaram na pitanje "zasto su svi homoseksualci podrzavali pedofile" zato sto ga time priznajem kao legitimno pitanje a ne bezobraznu, priprostu, homofobicnu provokaciju. A bas sam ti lepo objasnio zasto je to tako. Ako ti je tesko da razumes sta sam ti napisao ti pitaj podpitanja, svejedno stalno kukas za tom "civilizovanom diskusijom", pa hajde onda.

Kako?

Jao mali, opet pretis...ts ts ts

Slusaj, ako ti je tesko da odgovoris na nesto, ti nemoj da se mucis, razumem da moze da te zaboli glava. Ali nemoj malisha ni ovako da penish, blamirash se.

Evo. Necu vise da odgovaram na tvoje provokacije, da ne bih bio banovan. Toliko o tome.
Sad, da li etimologija nije vazna, ne znam. Pre ce biti da jeste vazna, bar tako pise u nekim ozbiljnim knjigama...

Dalje, moja teza je bila da je sastavni deo gej-zahteva u pocetku bilo i ukidanje starosne granice, a da je to tek kasnije (posle medijsog linca) promenjeno. Nisi mogao da pokazes da to nije tako, jer je rec o cinjenici. Dalje, NAMBLA je bila punopravan clan ILGA punu deceniju.
To su, momce, cinjenice, a cinjenice se ne mogu banovati. Niti im se moze prigovoriti da su "imbecilne i homofobicne".

Toliko.

#33 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 30 November 2007 - 10:42

Evo. Necu vise da odgovaram na tvoje provokacije, da ne bih bio banovan. Toliko o tome.
Sad, da li etimologija nije vazna, ne znam. Pre ce biti da jeste vazna, bar tako pise u nekim ozbiljnim knjigama...

Vazna je za neke druge stvari, ne lupaj.

Dalje, moja teza je bila da je sastavni deo gej-zahteva u pocetku bilo i ukidanje starosne granice, a da je to tek kasnije (posle medijsog linca) promenjeno. Nisi mogao da pokazes da to nije tako, jer je rec o cinjenici. Dalje, NAMBLA je bila punopravan clan ILGA punu deceniju.
To su, momce, cinjenice, a cinjenice se ne mogu banovati. Niti im se moze prigovoriti da su "imbecilne i homofobicne".

Toliko.

Nemam ja problema sa tvojim cinjenicama, da si uopste procitao moj post video bi da ih uopste ne poricem. Ni jednu od njih. Samo da su zakljuchci koje ti izvodis pogresni i "imbecilni i homofobicni".

Znaci cinjenice u redu, pravo da ti kazem nisu uopste relevantne pa mi nisu ni interesantne.

Slusaj, idi procitaj jos jednom sta sam napisao pa probaj opet, ovako se samo blamiras sve vise i vise.

PS Nisam te ja banovao, niti mogu niti bih hteo pravo da ti kazem, ja volim da te gledam kako se koprcas.

Mislim doduse da ovaj deo rasprave treba ili obrisati ili baciti na deponiju opet.

#34 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 30 November 2007 - 10:51

Vazna je za neke druge stvari, ne lupaj.

Nemam ja problema sa tvojim cinjenicama, da si uopste procitao moj post video bi da ih uopste ne poricem. Ni jednu od njih. Samo da su zakljuchci koje ti izvodis pogresni i "imbecilni i homofobicni".

Znaci cinjenice u redu, pravo da ti kazem nisu uopste relevantne pa mi nisu ni interesantne.

Slusaj, idi procitaj jos jednom sta sam napisao pa probaj opet, ovako se samo blamiras sve vise i vise.

PS Nisam te ja banovao, niti mogu niti bih hteo pravo da ti kazem, ja volim da te gledam kako se koprcas.

Mislim doduse da ovaj deo rasprave treba ili obrisati ili baciti na deponiju opet.

Da, etimologija nije vazna tamo gde ti ne ide u prilog, a vazna je tamo gde ti ide u prilog. Kako se nisam setio tog pravila...
Moja teza je, da ponovim, da su homoseksualci i pedofili bili na zajednickom frontu dugo vremena, sve dok ovi prvi nisu ocenili da im drustvo ovih drugih vise nije korisno. Kako drugacije objasnjavas cinjenice da je NAMBLA bila clanica ILGA sve do 1993, te da je jedan od originalnih zahteva gay-parade bilo ukidanje starosne granice? Uostalom, NAMBLA, poznato je i logicno, nikad nije menjala svoje zahteve!

Sto se tice ovog da se "blamiram" i "koprcam", ne mogu da ti odgovaram na uvrede jer ne zelim da budem banovan.

Sto se tice deponije, na nju se moze baciti deo rasprave koji nekome ne odgovara i koji iznosi porazavajuce cinjenice o homoseksualnosti, ali te cinjenice se ne mogu deponovati, kao ni svest ljudi koju ove cinjenice pobudjuju.

#35 The Stonecutter

The Stonecutter
  • Banned
  • 436 posts

Posted 30 November 2007 - 11:02

Malo sam se zacudio kada sam procitao naslov teme. :rolleyes:

Koliko je meni poznato, pederastija je izbacena iz KZ (Krivicni Zakon) R. Srbije i ne tretira se kao krivicno delo. Tadasnji ministar pravde je bio Gdin. Vladan Batic. Mislim da je odrzana cak i neka masovna javna manifestacija u Beogradu, ukratko posle ukidanja zakonske prepreke da se ljudi slobodno izjasnjavaju kao homoseksualci.

Stoga je meni cudno, kako neko moze da ima probleme, ako vise ne postoji pravna mogucnost da ode na odsluzenje visegodisnje zatvorske kazne zato sto ima seksualne sklonosti prema istom polu ?

#36 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 30 November 2007 - 11:02

pa eto, ja na primer.

il smo sad svi mi sheridan? :rolleyes:

Ma nije bitno.
Ono sto je bitno, i sto sam pokazao, je:

- NAMBLA (pedofili) su bili istaknuti clanovi gay pokreta krajem sedamdesetih i pocetkom osamdesetih
- gej aktivisti su do pocetka osamdesetih uglavnom podrzavali ukidanje starosne granice, a posle toga uglavnom su bili za starosnu granicu
- NAMBLA je bila clanica ILGA sve do 1993. godine

To je bitno za ovu temu. Necu da trolujem, necu da odgovaram na vredjanja, da ne bih bio banovan.

#37 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 30 November 2007 - 11:05

To je bitno za ovu temu. Necu da trolujem, necu da odgovaram na vredjanja, da ne bih bio banovan.

sam te negde uvredila? :huh:

zakljucak ti je inace genijalan.
tako bi se moglo zakljuciti i ovako nesto: posto su nacisti bili heteroseksualci, znaci da su svi heteroseksualci zli i pokvareni. :rolleyes:

#38 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 30 November 2007 - 11:13

Ma nije bitno.
Ono sto je bitno, i sto sam pokazao, je:

- NAMBLA (pedofili) su bili istaknuti clanovi gay pokreta krajem sedamdesetih i pocetkom osamdesetih
- gej aktivisti su do pocetka osamdesetih uglavnom podrzavali ukidanje starosne granice, a posle toga uglavnom su bili za starosnu granicu

Problem je sto nista od toga nije bitno. Evo bez ikakve uvrede, sve i da je to tacno sto ti pricas, jednostavno nije uopste bitno za pricu. Zato sto homoseksualci nisu politicka grupacija.

Pored toga nisi nista pokazao, ispricao si, ali nisi uopste pokazao. Zaista sumnjam u tvoju tvrdnju da su svi gej aktivisti bili za potpuno ukidanje starosne granice. Ili da su cak mahom bili za to. Nisi pokazao uopse da je NAMBLA bila na bilo koji nacin "istaknuti" clan gej pokreta. Nisi spomenuo nijednu brojku, koliko je clanstvo NAMBLA, koliko je kad bilo?

Drugo, ako je sve i tacno da je to tako bilo, sad vise nije i sta jos hoces?

Konacno, da li stvarno mislis da su ti aktivisti o kojima ti pricas reprezentativni za sve homoseksualce? I ako tako mislis, zasto?

E vidis, ovde te nisam vredjao zato sto konacno u ovom postu nisi ti pokusao da uvredis bilo ciju inteligenciju time sto iznosis totalnu mesavinu nebuloza i neistina kao dokaze za svoju tezu.

E da, jel' ono cetvrto hoces da mi kazes da ti se svidjam?

#39 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 30 November 2007 - 11:13

sam te negde uvredila? :huh:

zakljucak ti je inace genijalan.
tako bi se moglo zakljuciti i ovako nesto: posto su nacisti bili heteroseksualci, znaci da su svi heteroseksualci zli i pokvareni. :rolleyes:

Nisi me ti uvredila. Sheridan vredja.

Sto se tice mog zakljucka, ne znam da li je genijalan, ali evo, sazeto:

Sad mi ti objasni sta ne valja u ovom zakljucku.

Inace, daleko je od istine da su svi nacisti bili hetero. I jos, govorim o tome da su homoseksualci i pedofili dugo zajedno bili u istoj organizaciji (ILGA); mozda je to glupo, ali je u svakom slucaju cinjenica.

#40 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 30 November 2007 - 11:15

....

Inace, daleko je od istine da su svi nacisti bili hetero. I jos, govorim o tome da su homoseksualci i pedofili dugo zajedno bili u istoj organizaciji (ILGA); mozda je to glupo, ali je u svakom slucaju cinjenica.

svi pedofili i svi homoseksualci? sto ne rece ranije, bilo bi mnogo lakse uhapsiti gomilu pedofila da smo znali gde se okupljaju.

#41 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 30 November 2007 - 11:16

Sad mi ti objasni sta ne valja u ovom zakljucku.

pa citala sam sta si pisao.
a ne valja bas to sto i nije nikakav zakljucak.
pa sta i ako su bili u istoj organizaciji?

mislim, do kog zakljucka vodi ta cinjenica? nemam pojma da li je tacna, al eto, verujem ti da jeste.

#42 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 30 November 2007 - 11:22

Problem je sto nista od toga nije bitno. Evo bez ikakve uvrede, sve i da je to tacno sto ti pricas, jednostavno nije uopste bitno za pricu. Zato sto homoseksualci nisu politicka grupacija.

Pored toga nisi nista pokazao, ispricao si, ali nisi uopste pokazao. Zaista sumnjam u tvoju tvrdnju da su svi gej aktivisti bili za potpuno ukidanje starosne granice. Ili da su cak mahom bili za to. Nisi pokazao uopse da je NAMBLA bila na bilo koji nacin "istaknuti" clan gej pokreta. Nisi spomenuo nijednu brojku, koliko je clanstvo NAMBLA, koliko je kad bilo?

Konacno, da li stvarno mislis da su ti aktivisti o kojima ti pricas reprezentativni za sve homoseksualce? I ako tako mislis, zasto?

E vidis, ovde te nisam vredjao zato sto konacno u ovom postu nisi ti pokusao da uvredis bilo ciju inteligenciju time sto iznosis totalnu mesavinu nebuloza i neistina kao dokaze za svoju tezu.

E da, jel' ono cetvrto hoces da mi kazes da ti se svidjam?

Izuzetno je bitno za pricu da je sastavni deo zahteva homoseksualaca inicijalno bilo i ukidanje starosne granice.

Nikad nisam rekao da su svi gej aktivisti bili za potpuno ukidanje starosne granice. To nije istina. Rekao sam da su uglavnom bili za to, sto je istina. Uostalom, to je stvar opsteg znanja, pitaj bilo kojeg obavestenijeg gej-aktivistu, i reci ce ti isto to.
Dalje, NAMBLA jeste bila istaknuti clan gej pokreta, u stvari mnoge lezbijske organizacije su kritikovale pokret zbog toga sto su smatrale da je NAMBLA na celu gej pokreta. Uostalom, da li ti uopste znas ko su, npr. Heri Hej ili Alen Ginsberg? Procitaj pa se javi.

Ha, ha, ha... Ko priznaje, pola mu se dodaje/prasta... Izaberi sam... Hoces da kazes da nije bitno sto su pedofili jedno vreme bili istaknuti clanovi gej pokreta? C, c, c... Ne znam, meni se cini da je to veoma bitno i indikativno...

Na koje aktiviste mislis?

Na uvrede ne mogu da odgovaram da ne bih bio banovan. Izneo sam samo cinjenice, nikakve neistine i nebuloze. Pokazi sta odozgo nije cinjenica.

#43 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 30 November 2007 - 11:46

Izuzetno je bitno za pricu da je sastavni deo zahteva homoseksualaca inicijalno bilo i ukidanje starosne granice.

zasto zasto zasto? zasto je to bitno?

Nikad nisam rekao da su svi gej aktivisti bili za potpuno ukidanje starosne granice. To nije istina. Rekao sam da su uglavnom bili za to, sto je istina.
Uostalom, to je stvar opsteg znanja, pitaj bilo kojeg obavestenijeg gej-aktivistu, i reci ce ti isto to.

aaaaa, znaci nemas nikakav izvor ili bilo sta da to potvrdis? Ne znam ni jednog gej aktivistu, a i nepoverljive sam prirode, pa im ne bih verovao samo na rec.

Dalje, NAMBLA jeste bila istaknuti clan gej pokreta, u stvari mnoge lezbijske organizacije su kritikovale pokret zbog toga sto su smatrale da je NAMBLA na celu gej pokreta. Uostalom, da li ti uopste znas ko su, npr. Heri Hej ili Alen Ginsberg? Procitaj pa se javi.

:rolleyes: opet nemas nikakve izvore da navedes.

Ha, ha, ha... Ko priznaje, pola mu se dodaje/prasta... Izaberi sam... Hoces da kazes da nije bitno sto su pedofili jedno vreme bili istaknuti clanovi gej pokreta? C, c, c... Ne znam, meni se cini da je to veoma bitno i indikativno...

Cuj, ako ne znas sto se onda pravis da znas? Evo da te naucim, nije uopste bitno a jos manje je indikativno.

Na koje aktiviste mislis?

Na te koji su podrzavali pedofile.

Na uvrede ne mogu da odgovaram da ne bih bio banovan. Izneo sam samo cinjenice, nikakve neistine i nebuloze. Pokazi sta odozgo nije cinjenica.

Nije tacno, pise lepo gore, izneo si par nepotvrdjenih "cinjenica" i gomilu svojih zakljucaka. Pokazao sam ti vise puta. Drugo, ako tvrdis da je nesto cinjenica, na tebi je da pokazes da jeste, a ne obrnuto.

Deponija devojke molim vas.

#44 Sheridan

Sheridan
  • Members
  • 3,357 posts

Posted 30 November 2007 - 12:07

Naravno da nemas, kad sam u pravu, a ti u krivu. Ne zato sto sam pametniji ili gluplji, nego zato sto baratam cinjenicama.
Sa cinjenicama je prilicno nezgodno polemisati. Odustajanje je, u svakom slucaju, mudar izbor.

:rolleyes: ma ne samo to, nego si strucnjak za ljudsku psihologiju. vi'sh kako si nas vesto raskrinkao i iskoristio nashu motivaciju protiv nas.

Slusaj decko, u bilo kojoj polemici je red da navedes izvor informacija i cinjenica, ako si recimo te tvoje "cinjenice" nasao samo na internetu na sajtovima homofobicniih konzervativnih organizacija i nigde vise, onda nisu vredne diskusije. Ako su pak proverljive i potvrdjene od strane nekog objektivnijeg, onda mozemo da pocnemo da pricamo dalje.

Usli smo s'tobom u razgovor kao sto bismo sa bilo kime. Ti na to sto neko preispituje tvoj stav odgovaras ovakvim decijim glupostima "ja sam u pravu ti nisi" cinjenice cinjenice cinjenice.

Evo, ja ti tvrdim kao neprikosnovenu cinjenicu, poznatu svakom informisanom forumasu da si ti glup i da lazes. Pitaj bilo kojeg forumasa koji je malo bolje informisan i videces da je to svima poznato.

I sta ces sad? kako ces da polemises sa tom cinjenicom?

(pri ovome tvoju gluipost koristim samo kao primer, nisam siguran da li si glup ili pokvaren, ali jasno je da menjas pricu i postajes sve agresivniji sto vise te neko preispituje).

#45 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 30 November 2007 - 12:07

:rolleyes:
koji si ti car :huh:

kad mi budes objasnio sta si to u pravu, mozda krenemo i da diskutujemo :)

Ne, zato sto vi ne zelite diskusiju. Kad god cujete nesto sto vam se ne dopada, odmah krenete ili da pljujete, ili da govorite kako neko laze, ili da vredjate. Sa tim nema diskusije.
Uz to, kontradikcije tipa 1. ne interesuje me, 2. ali mislim da lazes su zaista smesne i mesto im je u osnovnoj skoli.

Eto.

A sta sam u pravu? Da su organizacije homoseksualaca i pedofila dugo vremena radile zajedno, i da su se definitivno rastale tek 1993.