Jump to content

Photo

Značaj gramatike za homofobiju

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
93 replies to this topic

#31 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 26 November 2007 - 13:17

Čak i da je i jedno i drugo "nastrano" (a nije, objasnio sam zašto, a ti možeš da veruješ ili ne) nikako ne može biti isto kada dvoje odraslih ljudi uz obostrani pristanak upražnjava nešto što nekome možda i izgleda nastrano i kada neko seksualno zloupotrebljava dete (bilo je slučajeva gde su žrtve bebe od nekoliko meseci).

Ne, naravno... I meni je grozna zloupotreba reci "nastrano"...
Nije isto, naravno. Ali nisam o tome ni govorio. Govorio sam o hipokriziji gej-aktivista.
Kad smo vec kod toga, sta sa cuvenim argumentom o gej-incestu? Da li su gej-aktivisti pro ili kontra toga? (Posto za ostale vrste incesta imaju vec "spremne" neke biologisticke argumente (istovetne sa onima kojima su "homofobi" napadali njih)

#32 Mioba

Mioba
  • Sleepers
  • 4,859 posts

Posted 26 November 2007 - 13:21

Cast mi je sto sam uspeo da nagovorim nekog da koristi wikipediu.

bilo bi uputno da argumente u svojim postovima otkrivaš pomno kao gramatičke greške u postovima drugih
ja naime ne uspevam...

Nisam "ponosni korisnik wikipedie". Kad je rec o enciklopedijama, draza mi je Britanika. Wikipediu sam preporucio tebi, jer je jednostavnija i pristrasnija od Britanike. NAMBLA je daleko od onoga sto si ti rekla da jeste. Moras malo temeljitije da prostudiras istorijat NAMBLA.

podvučeno je pokušaj diskreditovanja sagovornika
boldovano je prosta negacija

Neuspesnost povezivanja pedofilije sa gej pokretom ne postoji. Postoji uspesnost povezivanja pedofilije sa gej pokretom, kako istorijska, tako i teorijska, ali ne i prakticna, zahvaljujuci hipokriziji gej-aktivista.

uz prostu negaciju, tvrdnja iz ovog citata iznova se zasniva na ličnoj impresiji
a na čemu bi se impresija mogla zasnivati... ah, da, na enciklopedijskim preferencama :rolleyes:
...
ne, ovo nije argumentovana rasprava, već nasumično lupetanje, ušuškano u gramatičku korektnost
ok, poznaješ gramatiku i umeš da kažeš "ne, nije tako"
ima još nešto?

Zanimljivo. Car David, koji je seksualno opstio sa mladim decacima, je bio sta?

mark ditroa koji je seksualno zlostavljao devojčice od 8 godina je bio šta?

#33 Ona_Nije_Ja

Ona_Nije_Ja
  • Members
  • 17 posts

Posted 26 November 2007 - 13:34

I da bi po istoj logici bilo sasvim u redu ustrojiti sve rome i albance u Beogradu, jer kako ce se njihova deca osecati kad ih pitaju koje su vere?

Uporedjujes neuporedivo, kao prvo, a kao drugo znas li koliko mi je stalo do Albanaca i njihove dece kako ce se osecati u Beogradu, kao do snega od prosle godine.
Ja nisam rekla (napisala) da ih treba strojiti zbog toga sto su homosexualci, ne znam sta te je iz mog posta navelo na zakljucak da ih treba `secirati` kao zabe?
I kako mozes da poredis veroispovest i genetski poremecaj, nije mi jasno. :rolleyes:

#34 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 26 November 2007 - 13:35

Uporedjujes neuporedivo, kao prvo, a kao drugo znas li koliko mi je stalo do Albanaca i njihove dece kako ce se osecati u Beogradu, kao do snega od prosle godine.

koja si ti budala :rolleyes:

#35 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 26 November 2007 - 13:37

bilo bi uputno da argumente u svojim postovima otkrivaš pomno kao gramatičke greške u postovima drugih
ja naime ne uspevam...

podvučeno je pokušaj diskreditovanja sagovornika
boldovano je prosta negacija

uz prostu negaciju, tvrdnja iz ovog citata iznova se zasniva na ličnoj impresiji
a na čemu bi se impresija mogla zasnivati... ah, da, na enciklopedijskim preferencama :rolleyes:
...
ne, ovo nije argumentovana rasprava, već nasumično lupetanje, ušuškano u gramatičku korektnost
ok, poznaješ gramatiku i umeš da kažeš "ne, nije tako"
ima još nešto?

Evo opet.
"Nasumicno lupetanje".
Zasto si ti tako isfrustrirana pa se koristis najprizemnijim diskvalifikacijama?

#36 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 26 November 2007 - 13:40

Ja nisam rekla (napisala) da ih treba strojiti zbog toga sto su homosexualci, ne znam sta te je iz mog posta navelo na zakljucak da ih treba `secirati` kao zabe?
I kako mozes da poredis veroispovest i genetski poremecaj, nije mi jasno. :rolleyes:

A homoseksualnost je genetski poremecaj?
C, c, c...

#37 Ona_Nije_Ja

Ona_Nije_Ja
  • Members
  • 17 posts

Posted 26 November 2007 - 13:45

kakve veze sad imaju prava ostalih sa pravima homoseksualaca?
Prava OSTALIH mi se u ovom trenutku cine mnogo vaznijim za resavanje, nego prava homosexualaca.
ako se neko bori za prava homoseksualaca, to onda automatski znaci da ne moze da se bori protiv zlostavljanja dece? :huh:
Gde sam to napisala, i sta te je iz mog posta navelo na ovaj zakljucak?
a ako se bori za prava zena recimo, jel i onda zapostavlja borbu za prava dece?
:) :D Super.
kako uzasno tupav kvaziargument samo da bi ubedili sami sebe u 'ma dobar sam ja, nije da ja imam nesto protiv homoseksualaca, nego se vise brinem za druge'. :rolleyes:
Tupavi su vasi posto-poto argumenti da je to normalno.
pa kad si tako brizljiva i pazljiva, sta si se to borila za prava dece ili zena? si bar otvorila topik?
Vidi, nemoj prerano da donosis zakljucke o nekome kada nemas pojma cime se bavim i koje su moje aktivnosti.
licemerje. fuj.
Tako je.Fuj.

;)

#38 Ona_Nije_Ja

Ona_Nije_Ja
  • Members
  • 17 posts

Posted 26 November 2007 - 13:47

A homoseksualnost je genetski poremecaj?
C, c, c...

A sta je? Da nije bolest?

#39 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 26 November 2007 - 13:49

A sta je? Da nije bolest?

Ja ne primecujem nesto da se svi pederi ubise od kasljanja i grudobolje...

#40 Ona_Nije_Ja

Ona_Nije_Ja
  • Members
  • 17 posts

Posted 26 November 2007 - 13:53

koja si ti budala :rolleyes:

Imamo isto misljenje jedno o drugom.

#41 Homo unius ideae

Homo unius ideae
  • Members
  • 1,248 posts

Posted 26 November 2007 - 13:54

Pedofil i ubica. Nadam se da ces i ti mene udostojiti da u svom odgovoru klasifikujes kategoriju seksualnog opstenja odraslog muskarca sa maloletnim decacima. Pedofilija i homoseksualnost jesu ili nisu u korelaciji? Ti kazes nisu...hajde da razgranicimo na konkretnim primerima, ja sam dala jedan, ti drugi, oba mogu da se podvedu pod pedofilijom, ali da li je to sve?

#42 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 26 November 2007 - 13:56

Pedofil i ubica. Nadam se da ces i ti mene udostojiti da u svom odgovoru klasifikujes kategoriju seksualnog opstenja odraslog muskarca sa maloletnim decacima. Pedofilija i homoseksualnost jesu ili nisu u korelaciji? Ti kazes nisu...hajde da razgranicimo na konkretnim primerima, ja sam dala jedan, ti drugi, oba mogu da se podvedu pod pedofilijom, ali da li je to sve?

Valjda je drugaciji slucaj kad decak ima 17, odnosno 7 godina?

#43 Ona_Nije_Ja

Ona_Nije_Ja
  • Members
  • 17 posts

Posted 26 November 2007 - 13:58

Ja ne primecujem nesto da se svi pederi ubise od kasljanja i grudobolje...

Upravo ti ukazujem da je homosexualnost poremecaj sexualnosti koje `covek` nije svestan do svoje 7, 8 godine.Neko misli da je bolest, neko da je genetski poremecaj, misljenja su razlicita, ali poremecaj necega sigurno jeste.

#44 Schmeling

Schmeling
  • Banned
  • 4,275 posts

Posted 26 November 2007 - 14:01

Upravo ti ukazujem da je homosexualnost poremecaj sexualnosti koje `covek` nije svestan do svoje 7, 8 godine.Neko misli da je bolest, neko da je genetski poremecaj, misljenja su razlicita, ali poremecaj necega sigurno jeste.

Izvini, ali u 2007. godini to je takvo uproscavanje da ja nemam reci. Argumenti su ti iz 19. veka.
Seksualnost je istorijski proces, a ne datost od koje postoje odstupanja. Ako ustvrdis da je homoseksualnost poremecaj, morala bi isto tako nazvati i analni sex izmedju muskarca i zene, oralni sex, da ne nabrajam dalje.

#45 Ona_Nije_Ja

Ona_Nije_Ja
  • Members
  • 17 posts

Posted 26 November 2007 - 14:10

Izvini, ali u 2007. godini to je takvo uproscavanje da ja nemam reci. Argumenti su ti iz 19. veka.
Seksualnost je istorijski proces, a ne datost od koje postoje odstupanja. Ako ustvrdis da je homoseksualnost poremecaj, morala bi isto tako nazvati i analni sex izmedju muskarca i zene, oralni sex, da ne nabrajam dalje.

Daj ne lupaj majke ti, ne mozes da poredis takve stvari.Argumenti su argumenti bilo da su iz 19. ili 21. veka.U skoli si ucio (ako nisi preskocio te casove iz biologije) o sexualnosti, (nacrtani su muskarac, zena, devojcica i decak) ako nije bolest, ako nije genetski poremecaj, ako nije poremecaj sexualnosti sta je?