Jump to content

Photo

Zveckanje oruzjem

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
46 replies to this topic

#16 montenigerns

montenigerns
  • Banned
  • 67 posts

Posted 26 November 2007 - 12:28

Biće što će biti...Srbija ne zvecka oružjem već nato koji daje do znanja da ukoliko se dogovor ne postigne amerika je voljna priznati Kosovo stoga vidi se ko zvecka,prijeti...Ratr ili ne,Kosovo treba zadržati...

#17 alexnikolic

alexnikolic
  • Members
  • 2,741 posts

Posted 26 November 2007 - 12:47

Biće što će biti...Srbija ne zvecka oružjem već nato koji daje do znanja da ukoliko se dogovor ne postigne amerika je voljna priznati Kosovo stoga vidi se ko zvecka,prijeti...Ratr ili ne,Kosovo treba zadržati...

Idi onda ratuj, ja necu. Ratovacu sa onim ko mi dodje na vrata.

#18 banderash

banderash
  • Members
  • 1,571 posts

Posted 26 November 2007 - 12:50

Fjodore prijatelju, moram te podsetiti na vest od pre koji dan kada su javljali da je svako ministarstvo dobilo zadatak da izradi akcioni plan u slucaju toga i toga, skoro sve ministre smo culi sem dva, Sutanovca i Smorchica, pardon Jochica

#19 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 26 November 2007 - 12:51

Ratr ili ne,Kosovo treba zadržati...

kako?

#20 samonapred

samonapred
  • Members
  • 206 posts

Posted 26 November 2007 - 12:51

Mislim da nema apsolutno nikakve šanse da dođe do rata, kao što je rekao neki dan akademik Milorad Pavić : " To smo već probali i nije išlo". Svi su svesni toga, pa čak i oni najostrašćeniji kao što su radikali.

#21 banderash

banderash
  • Members
  • 1,571 posts

Posted 26 November 2007 - 13:00

i ja mislim da ga nece biti, ali su tenzije narasle ili rastu taman da pred izbore vadikavi pocnu da nabijaju rejting ratnohuskackom politikom

#22 Mioba

Mioba
  • Sleepers
  • 4,859 posts

Posted 26 November 2007 - 13:03

Fjodore prijatelju, moram te podsetiti na vest od pre koji dan kada su javljali da je svako ministarstvo dobilo zadatak da izradi akcioni plan u slucaju toga i toga, skoro sve ministre smo culi sem dva, Sutanovca i Smorchica, pardon Jochica

smo čuli i voju brajovića?

#23 banderash

banderash
  • Members
  • 1,571 posts

Posted 26 November 2007 - 13:08

ja nisam, mozda ministar Brajovic uci neke stihove ili sprema rolu za novi boj na Kosovu

#24 Radisa

Radisa
  • Members
  • 652 posts

Posted 26 November 2007 - 13:09

Mislim da nema apsolutno nikakve šanse da dođe do rata, kao što je rekao neki dan akademik Milorad Pavić : " To smo već probali i nije išlo". Svi su svesni toga, pa čak i oni najostrašćeniji kao što su radikali.

Postoji mogućnost da političari, nekim mini ratom (već izgubljenim) probaju da opravdaju svoju nesposobnost, jer su narod pogrešno spinovali, pa se sad mora boriti za Kosovo svim sredstvima...

A ima i onih koji još nisu svesni,a neki bi možda malo u nabavku bele tehnike, neki će, nama mekušcima, da objasne kako je rat dobra stvar za čeličenje... E, tog se ja bojim, poprilično...

#25 alexnikolic

alexnikolic
  • Members
  • 2,741 posts

Posted 26 November 2007 - 13:14

Postoji mogućnost da političari, nekim mini ratom (već izgubljenim) probaju da opravdaju svoju nesposobnost, jer su narod pogrešno spinovali, pa se sad mora boriti za Kosovo svim sredstvima...

A ima i onih koji još nisu svesni,a neki bi možda malo u nabavku bele tehnike, neki će, nama mekušcima, da objasne kako je rat dobra stvar za čeličenje... E, tog se ja bojim, poprilično...

Nemoj da se bojis, sta god da se desi - i treba da se desi. 5. oktobar nije gotov jos uvek, treba nam novi, a narod ce to da shvati ako ga jos jednom krkne NATO, ali ovaj put i pesadijom.

#26 Henry Chinaski

Henry Chinaski
  • Members
  • 19,241 posts

Posted 26 November 2007 - 13:22

Србија, као и увек у историји, неће да ратује са великим силама ако јој Русија не да гаранције да ће у том рату бити на њеној страни.

Davajuci im moralnu podrsku, i onda se smejuci kad ovi turaju metice na dupe. Je li, a kad cete da se obracunate sami sa sobom? Mislim, toliko drvite o toj Rusiji da mora da ste strani placenici i to ruski. Onda ste i domaci izdajnici. A vi ste valjda protiv stranih placenika i domacih izdajnika. Malo mi je to nejasno, pa ako bi neko od vas hteo da mi ovu sizofreniju razjasni, ja bih mu bio zahvalan.

#27 banderash

banderash
  • Members
  • 1,571 posts

Posted 26 November 2007 - 13:26

Bem li ga, evo naculjih usi ko doberman a nikakvo zveckanje ne cujem...
nego podrzavamo Tadica, DS, G1, DSS.

da si ih naculiJo ko Betmen mozda bi nesto i cuo, jebes dobermane Betmen je zakon, vrh brate :rolleyes:
gde DSS za srce me ujede, gde njih prika Fjodoru

#28 perkos

perkos
  • Members
  • 26,798 posts

Posted 26 November 2007 - 13:33

Idi onda ratuj, ja necu. Ratovacu sa onim ko mi dodje na vrata.

kad ti neko dođe na vrata možeš samo da pokupiš par gaća i da uvatiš tutanj!
ako taj što je došao bude velikodušan...

#29 alexnikolic

alexnikolic
  • Members
  • 2,741 posts

Posted 26 November 2007 - 13:43

kad ti neko dođe na vrata možeš samo da pokupiš par gaća i da uvatiš tutanj!
ako taj što je došao bude velikodušan...

Znas sta - ako cu da biram da ginem za izgubljene bitke ili protiv nasilja nadamnom - ima da ginem na vratima, a ako sa sobom povucem i kog vojnog pandura - zabole me.

#30 Trofej

Trofej
  • Members
  • 4,307 posts

Posted 26 November 2007 - 14:01

da si ih naculiJo ko Betmen mozda bi nesto i cuo, jebes dobermane Betmen je zakon, vrh brate :rolleyes:
gde DSS za srce me ujede, gde njih prika Fjodoru

Pa kad DS i G1 nije dovoljno...
SRS i SPS nisu moj nivo, kao ni natisti i VOjvodjani separatisti.