Jump to content


Photo

s'mog vs smog


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 gagman

gagman
  • Members
  • 41 posts

Posted 25 November 2007 - 00:41

Pošalica oko "pokokavanja Rvata" je samo pošalica. Citat iz jednog filma. A da biste to znali morate biti oslobođeni osećanja da ste "uhvatio-sam-boga-za-bradu" intelektualac. Dakle, šala je šala, a vi sa motkom u duppetu ste ograničeni i verovatno mislite da imate plavu krv (kao ona riba što reklamira uloške i plavu krv skuplja u čašu, pa je onda baca na uložak). Aman! Pokušajte da manje gledate tv. Možda vam se u tu zadojenu glavu vrati i naznaka smisla za humor! Ja lično nemam problem sa Hrvatima. Čak sam i sam delom Hrvat. U stvari, šta ima da objašnjavam... Briga me za vas i vašu patetiku i spomenarske pridike.
Bez poštovanja,
iskreno svoj,
POLUHRVAT

#2 John Finn's Wife

John Finn's Wife
  • Members
  • 3,242 posts

Posted 25 November 2007 - 13:27

Pošalica oko "pokokavanja Rvata" je samo pošalica. Citat iz jednog filma. A da biste to znali morate biti oslobođeni osećanja da ste "uhvatio-sam-boga-za-bradu" intelektualac.

Videla sam ja vrlo dobro da se radi o citatu.
A da bi to i svi drugi koji čitaju znali , i da slučajno ne bi razumeli pogrešno, to bi trebalo da bude jasno napomenuto.

Dakle, šala je šala, a vi sa motkom u duppetu ste ograničeni i verovatno mislite da imate plavu krv (kao ona riba što reklamira uloške i plavu krv skuplja u čašu, pa je onda baca na uložak). Aman! Pokušajte da manje gledate tv. Možda vam se u tu zadojenu glavu vrati i naznaka smisla za humor! Ja lično nemam problem sa Hrvatima. Čak sam i sam delom Hrvat. U stvari, šta ima da objašnjavam... Briga me za vas i vašu patetiku i spomenarske pridike.
Bez poštovanja,
iskreno svoj,
POLUHRVAT


Eh, pa sad pošto si POLUHRVAT, to znači da možeš da se poigravaš pošalicama?

Prema tome, uopšte nije potrebno ulaziti u to da li će neko ko bi se mogao naći uvređen time poznaje filmske citate. Više me brine osećaj nekog takvog nakon tvog posta, nego motka u mom dupetu.

#3 gagman

gagman
  • Members
  • 41 posts

Posted 26 November 2007 - 00:38

“Prema tome, uopšte nije potrebno ulaziti u to da li će neko ko bi se mogao naći uvređen time poznaje filmske citate. Više me brine osećaj nekog takvog nakon tvog posta, nego motka u mom dupetu.”

Oduševljen sam tvojim dušebrižništvom. Nikad nisam upoznao tolike altruiste u životu. Samo na forumima. No, dobro… Korektnost nije politička kategorija, već ljudska. Dakle, politička korektnost je odlična tema (za south park). A te kuknjave tipa “brine me osećaj nekog takvog…” koji ne poznaje filmske citate su mi smešne. “Neko takav” (odlična odrednica, vrlo jasna) verovatno prepoznaje da je u pitanju zezanje. Nije bitno da li prepoznaješ filmske citate ili ne. Bitno je da li imaš smisla za humor ili, umesto toga, imaš motku u dupetu.

“Eh, pa sad pošto si POLUHRVAT, to znači da možeš da se poigravaš pošalicama?”

Pošalice i služe poigravanju. Fatum fašizma! Sve nam smeta, pa i pošalice…
Mnogo gledamo b92. Jbg, vidi, šta ćeš, samo nemoj mi slati poruke.
Motka u dupetu je veći problm od tuđih postova.
Ćao.