Jump to content


Photo
- - - - -

Forum B92


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
28 replies to this topic

#1 vladan

vladan
  • Members
  • 25,392 posts

Posted 25 November 2007 - 23:30

Jednom sam vec pominjao ovo djubre, koje se odaziva na rec "Tabloid". Licno ga nikada nisam imao u rukama, nisam ni znao da postoji, dok se nije pojavila jedna gomila potpunih budalastina, na koje sam reagovao.
Sada se pojavljuje ovo besmisleno baljezganje, a ja se pitam s kojom svrhom - najverovatnije da oblati ljude, ali ne bih smeo da se zakunem da iza ovih bedastoca ne stoji i neka od "sluzbi".
Sve sto pise, dovoljno je blesavo da samo za sebe govori, ali, ne zaboravimo da su ne tako davno po Srbiji urokljivi svojom tajnom moci skidali avione.
Postoji uz ovaj budalasti tekst i nekakva sema u kojoj je i moja malenkost pomenuta imenom i prezimenom, ukljucujuci cak i delove moje biografije i to sta sam bio, kad sam bio...Najiskrenije, moram priznati da sam polaskan drustvom u koje sam svrstan.
Prolazi i ovo u Srbiji, prolazi, na zalost i bedu srBsku...
Neki kazu da je ova koprolalija (defeciranje kroz usta) izraz politickih sloboda - nije, to je samo koprolalija, i konacan proizvod je organska materija braonkaste boje i intenzivno neprijatnog mirisa...

Ili jesi ili nisi - njihov

Istraživanje novinara Tabloida o stanju u srpskom zdravstvu uznemirilo je duhove. Kljucni igraci u porobljavanju srpske medicine, fakulteta, klinika i bolesnika u poznim su godinama, ali kao duhovi kruže iznad naši glava i duša. Srpski ministar zdravlja (u tri mandata) profesor dr Tomica Milosavljevic, angažovao je marketinšku agenciju iz Beograda, kojom rukovodi njegov nekadašnji partijski drug, sa zadatkom da preko Radio-televizije B92 i njenog internet Foruma, pokuša da opere prozvane u našem listu. Pisanje Tabloida, koje je pratila televizija Verana Matica - preko narucenih poruka na blogovima - ocenjuje se kao nadmeno i ''puno sebe'', i anonimni pisci najavljuju tužbe stranih farmaceutskih kompanija protiv našeg lista. Da li su oni i Veranova televizija njihovi portparoli?
Priznajemo da smo i sami iznenadeni podacima do kojih dolazimo, a koji potvrduju da su gradani Srbije u rukama lekara koji su spremni da im uzmu zdravlje i život zbog njihovih prokletih eksperimenata za koje su nagradeni skupim putovanjima, stanovima, i gomilom para. Voleli bismo da nijedna rec iz naših tekstova nije tacna. Ali...

Ana Lešo

Akademik Ljubisav Rakic godinama je organizovao mrežu svojih studenata, koje je promovisao, upucivao u ''posao", instruisao i pažljivo rasporedivao po klinikama, institutima, bolnicama i na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Slao ih je i u inostranstvo, na rezervne položaje.
Akademik Ljubisav Rakic je, da podsetimo, u vreme vladavine Slobodana Miloševica, bio u savezenoj vladi Milana Panica ministar zdravlja.
Profesor i akademik Rakic je jedan od znacajnijih voda poznate svetske Munove sekte.
Kada je pala Paniceva vlada, a i on sam došao u nemilost, akademike je poceo da ''dislocira" svoje proverene kadrove, saradnike i prijatelje.
Gospodin Rakic je, kao naucnik, opsednut ljudskim mozgom. Lekari koji su se specijalizovali za ovu oblast medicine, pažljivo su instruisani i promovisani od akademika Rakica.
Insajderi Tabloida se prisecaju lekara Natalije i Miroljuba Popovica. Brat i sestra bili su odani ucenici profesora Rakica. Sredinom 1996. godine, profesor Rakic je brata i sestru poslao u inostranstvo. Natalija je otišla da radi u Holandiju, a njen brat Miroljub u Španiju. Njihove kolege ih pamte kao veoma povucene ljude, koji su se bavili eksperimentima, uz punu pažnju akademika Rakica.
Godinu dana ranije iz zemlje odlazi i akademik profesor Miroslav Simic i njegova supruga Radmila Mileusnic (23 godine mlada od njega). Pravdajuci se da je u Srbiji teško živeti pod cizmom Slobodana Miloševica, akademik Simic daje pisani otkaz na clanstvo u SANU-u i odlazi u Englesku, na Open univerzitet Milton Kejns u Londonu.
Odluka, tada sedamesetogodišnjeg akademika da napusti Srbiju, može se smatrati veoma hrabrom.
Akademik Simic je covek neobicne biografije. Roden je u Beogradu, a oba roditelja su mu bili lekari. Bio je predratni clan SKOJ-a, završio je rat kao logoraš u Dahauu.
Po završetku rata, nova vlast koristi njegovo znanje jezika i šalje ga u Pariz na dužnost pomocnika atašea za štampu. U januaru 1948. godine se po nalogu vraca u zemlju, upisuje Pravni fakultet i nekoliko meseci kasnije biva uhapšen pod sumnjom da je radio kao dvostruki agent za strane službe. Posle sedmomesecne istrage u Glavnjaci, osloboden je odgovornosti, jer nisu nadeni dokazi za optužbu. Zahvaljujuci svom uticajnom ocu, g. Miroslav upisuje 1950. godine medicinu, i završava je kao najbolji student generacije.
Otvorenim univerzitetom Milton Kejns rukovodi profesor Stiv Ros. On zapošljava istraživace iz istocne Evrope, disidente, u to vreme "antikomuniste". Upuceni tvrde - agente. Ali, profesor Ros je levicar, marksista po opredeljenju. Psihijatar je i bavi se Alchajmerovom bolešcu, koju istražuje sa saradnicima.
Profesor Ros je poznat po osporavanju teorije Carlsa Darvina.
Profesor Miroslav Simic pak javno brani Darvinovu teoriju. Objavljujemo tabelu iz koje se vidi raspored naših lekara u družini profesora Stiva Rosa.
Eksperimenti na Otvorenom univerzitetu donose sve manje novca, i vremešni akademik Simic je ponovo upisan u clanstvo SANU, iz koje akademik Ljubisav Rakic nikada nije istupao, vec njom, iz senke, decenijama i dalje rukovodi.
Grupa lekara, na tabeli koju objavljujemo, decenijama Srbiju predstavlja kao bastion maraka i zla, i dopisni su clanovi Foruma B92!
Uticajni lekar koji radi za strane farmaceutske kompanije, pod nadzorom akademika Ljubisava Rakica, i vrši eksperimente, jeste i docent Ljudmila Stojanovic, zaposlena u Klinicko-bolnickom centru "Bežanijska kosa". Ona se bavi proucavanjem sistemskog lupus-eritematamusa. Cesto putuje na kongrese, seminare i simpozijume. Prošle godine održan je peti kongres o autoimunosti u Sorentu, u Italiji. Gospoda Stojanovic je bila zapažen gost, a predsedavajuci je docentu Ljudmili javno zahvalio jer je "donela 20 uzoraka krvi bolesnika iz Srbije"!
Docent Ljudmila Stojanovic radi za farmaceutsku kucu Gamma CAN iz Izarela, na cijem je celu Yehuda Shoenfeld. Ona se bavi ispitivanjem introverznog imunoglobulina.
Koliko novca docent Ljudmila Stojanovic zaradi na eksperimentima koje vrši na KBC "Bežanijska kosa"? I kako ih obavlja, i uz ciju saglasnost?
Poznato je da je dr Ljudmila pod zaštitom akademika Rakica.
Nastavljamo istraživanje.

Nisam munovac!
U clanku "Kupi lek, pa umri" objavljenom u listu Tabloid (broj 139) 20. septembra 2007. godine, saradnik vašeg lista Ana Lešo navela je niz neistinitih podataka o meni.
U delu clanka koji nosi podnaslov "Munovci iz prikrajka" Ana Lešo je napisala:
1. da sam ja "produžena ruka" akademika Lj. Rakica. Ova cinjenica nije tacna. Radni odnos sa Medicinskim fakultetom u Beogradu kao, i saradnju sa laboratorijom profesora Rakica, prekinula sam 1994. godine;
2. da sam "dislocirana u Englesku...". I ova cinjenica nije tacna. Razlozi mog raskidanja radnog odnosa sa Medicinskim fakultetom u Beogradu vezani su za rat i ekonomsku izolaciju Jugoslavije;
3. "…da odatle vršim naucna istraživanja za racun mocnih farmaceutskih kuca, koje su vlasništvo Munove sekte". Ova cinjenica takode nije tacna. Zaposlena sam na Univerzitetu cije istraživacke laboratorije obezbeduju prihod za svoj naucno-istraživacki rad od legitimnih institucija za finansiranje naucno-istraživackog rada u Velikoj Britaniji.
Stoga je potrebno da uredništvo lista Tabloid postupi u skladu sa odredbama Zakona o javnom informisanju, porekne neistine i ovo pismo objavi u prvom sledecem broju.
Radmila Mileusnic
Reader in Neurobiology The Open University Faculty of Sciences Department of Biological Sciences, tel: +44 (0) 1908 654199 fax: +44 (0) 1908 654167
I mi svoje subaše imamo
Cestitam vašem casopisu, kako na konceptu tako i na clancima. Drago mi je što ne zaobilazite ni unutrašnjost gde takode ima zdravstvenih gromada. Vas saradnik u Užicu bi sigurno imao šta da napiše o primarijusu mr sci med. dr Miljku Pejicu. Gromadi u svakom pogledu.
Posle petog oktobra postao je potpredsednik Srpskog lekarskog društva, a sada predsednik Upravnog odbora Instituta "Cigota'' na Zlatiboru, predsednik je regionalne Lekarske komore (koja hoce da pokupi pare dok nema Ustavnog suda, i u ciju se korist ministarstvo odrice svojih nadležnosti).
Gospodin Pejic je potpredsednik Lekarske komore Srbije, clan Etickog komiteta, clan je G l7 Plus. I clan još mnogih komisija ministrastva. Kandidat je, a verovatno ce i biti direktor, Zdravstvenog centra Užice. Pitamo se kako su lažirani izbori za lekarsku komoru, koji nemaju legitimitet, jer je izašlo manje od 10 odsto lekara? Kako su iz Užica prošli dr Pejic i dr Lune Mijailovic, koga u Skupštini zovu Ficfiric? Sigurni smo da vaš saradnik može naci obilje materijala u Užicu.
(Imena poznata redakciji)





Prete, truju i pljackaju

Pišu insajderi Tabloida L-8 i L-13

U prošlom broju objavili smo pismo našeg insajdera o stanju na Klinici za plasticnu hirurgiju u Beogradu. Dobili smo nove podatke.
Doktoru Lazovicu desna ruka je dr Biljana Todorovic-Certic koja sa sestrom Svetlanom Andric visi kod cuvene veštice - gatare iz Jajinaca, i stalno donosi vradžbine na kliniku. Smatra se da su tako dokrajcile pokojnog profesora Stefanovica, koji je i postavio dr Lazovica na mesto pomocnika direktora klinike, stalno mu poturajuci neki cudan caj. Pre njega, ista družina ismevala je i ponižavala cuvenog profesora Karapandžica, koji je naš najpoznatiji hirurg na svetu. Kada su pokojnog Stefanovica poslali na onaj svet, maksilofacijalci su se razbežali, a ostao je samo dr Racic, jer mu je Coliceva mama bila razredni starešina u 14. beogradskoj gimnaziji, pa misli da ce ga ona preko sina štititi od razbojnika.
To je velika greška i njemu je spremljen svilen gajtan, jer je bolji hirurg od njih, a Colic je jedno jutro, zbog njihovog progona ovog vrsnog hirurga, urlao na Certicevu, Lazovica i njihovu družinu, ali onda ga oni smire, plate mu poneki put na seminar u inostranstvo, ili tako nešto, i on odleprša. Pravi se da ne zna šta ovi rade po klinici, a ne pita se odakle im pare da mu placaju najskuplje destinacije. Direktor Colic licno ne ucestvuje u zlodelima, ali je Pirocanac, pa se sladi tim parama.
Sve ovo u oci im je više puta sasuo hirurg Zdravko Petkovic, koji je hrabriji od Racica i ostalih, ali i on je u poslednje vreme pio cuveni caj sa plasticne hirurgije, pa je sav ošamucen.
Hirurg Lazovic se bavi finansijskim malverzacijama, a Certiceva vradžbinama, dok su ostali pomagaci samo izvršioci njihovih zlodela.
Tako je, na primer, letos hirurgu Racicu navodno alkoholicar dr Zoran Jovanovic kucao pretece poruke i to priznao u policiji, a nije u stanju ni operaciju rukom da upiše u protokol. To i milicija zna, a upisala je njega kao pocinioca, iako se zna da Certiceva i Lazovic stoje iza tih pretnji. Zatim je u borbi protiv pokojnog Stefanovica opet isturan Jovanovic, a pokojnik je dugo mislio da mu je on najveci neprijatelj. Za to vreme, pijuci otrov iz caja sa pravim vinovnicima, Petkovicu je opet glavna smetnja doktorka Peško, jer kao pravoslavac mrzi njenog muža zato što je u Munovoj sekti i smatra da blati pravoslavlje.
Na klinici plasticne hirurgije u Zvecanskoj ulici hara banda dr Gorana Lazarevica sestrica inkriminisanog Dojcila Maslovarica. Ujak je sestricu u vrhuncu moci završioneki fakultet u Bugarskoj i sa tom diplomom ga postavio za zamenika direktora (nije cak ni on mogao odmah da ga postavi za direktora). Direktor Colic ne sme da pisne u njegovom prisustvu i zadovoljava se što mu Lazovic placa karte za daleke zemlje parama od pljacke pacijenata.
Svi doktori koji su nešto videli oterani su sa Klinike, ili ce biti oterani. Desna ruka Lazovica je dr Certicka, koja vrši najprljavija moguca podmetanja da bi imala ostale u šaci. Uticaj Munove sekte, koju pominje Tabloid, ostvaruje se preko žene akademika Peška koja tu radina anesteziji.
Pacijenti na opekotinama se mesecima kuvaju u zavojima dok ne umru, ili ih sam Bog ne spase. Po krevetima leže babe i dede sa dekubitima dok ne prepišu stanove.
U zdravstvenoj inspekciji ima preko 100 prijava pacijenata zbog kojih je bila inspekcija na Klinici i redom saslušavala sve lekare. Kasnije su oni najozloglašeniji bili i na saslušanju u policiji, u 29. novembra. Medutim, svi i dalje rade, što nam ne daje nikakvu nadu.
Iz Klinike su, zbog saznanja o munovskom muvanju pacijenata, izbaceni dr Ljilja Velimirovic (sada u Urgentnom centru), dr Boban Đordevic (sada na VMA), dr Dejan Milutinovic (sada u CZ), dr Oliver Jevtic (sada privatnik), dr Milutin Mrvaljevic (sada u Urgentnom centru) i mnogi drugi dobri lekari i ljudi.
Klinika pogoduje Munovoj sekti jer se nalazi u elitnom kraju (kod Partizanovog stadiona) i izolovana je od Klinickog centra.
Hirurg Racic je prošle godine dobijao pretnje da ce biti ubijen. Kada je sprovedena regularna istraga, ispostavilo se da mu je pretio šef odseka estetske hirurgije Zoran Jovanovic, koji je policiji priznao delo. Umesto da ga kazne, grupa dr Lazovica unapredila ga je!
Hirurgu Racicu, našem najboljem strucnjaku, letos je zapretio otpuštanjem direktor KC Srbije profesor Vojko Đukic, zbog ''širenja loših vesti o klinici".
Znamo da je u septembru u našu kliniku dolazila inspektorka policije Jelena Jankovic, da je zbog pretnji koje su mu upucivane saslušavala dr Racica, a i mnoge zaposlene u vezi s kriminalnim radnjama na klinici, ali nam nije poznato da li je, i protiv koga, podnela krivicnu prijavu.
Proterivanja sa klinike, cini nam se, hirurg Racic se spasao objavljivanjem teksta u listu "Danas" koji je objavljen 18. oktobra, ali je sigurno da je i dalje na meti Lazoviceve grupe.
Onima koji dolaze na našu kliniku da traže pomoc, savetujemo da dobro razmisle u cije ce ruke dopasti.

Napomena redakcije: Hirurg Aleksandar Racic uputio nam je preko internet adrese kratko pismo, u kojem moli da njegovo ime ne pominjemo više, jer ima porodicu, i želi da ona ostane u životu, a on ce da gleda svoja posla. Žao nam je što nismo u mogucnosti da uslišimo njegovu molbu.



Povodom teksta "Komora ili agencija za licenciranje lekara"

Otkud ja medu njima?

Ukoliko budete imali vremena i raspitali se o mojoj prošlosti kao coveka, strucnjaka, naucnog radnika i sada preduzetnika, iskreno se nadam da cete, na Vaš novinarski nacin, ispraviti nepravdu koja jenaneta meni i velikom broju doktora stomatologije koji slede moj program u sredivanju stanja u stomatologiji.
Od 2000. godine, boreci se protiv korupcije u zdravstvu i nekvaliteta na Univerzitetu, objavljivao sam tekstove u dnevnoj štampi. Do sada sam dva puta bio tužen za klevetu, jednom od profesora Stomatološkog fakulteta u Beogradu, a drugi put od tadašnjeg ministra zdravlja. U oba slucaja tužioci su izgubili procese.
Trebalo je da saznate da je, na moju incijativu jeftine stomatološke komore, Skupština usvojila visinu naknade od po 1.000 dinara za licencu i upis u imenik. Skupština je trajala satima zbog opstrukcije Vašeg izvora lažnih informacija. Saradnici Vašeg izvora informacija nisu smogli snage da se demokratski bore za svoj koncept, vec su napustili salu nadajuci se da nece biti kvoruma. Na kraju su clanovi Skupštine prozivani, uz prisustvo predstavnika Ministarstva zdravlja, i glasali ubacivanjem listica u glasacke kutije. Po brojanju ubacenih listica, utvrden je kvorum od 97 clanova koji su glasali i time potvrdili svoje prisustvo. Direktor je bio izabran apsolutnom vecinom od 85 glasova (Skupština, inace, ima 160 clanova).
Kada sam izlagao svoj program, kao kandidat za direktora, izjavio sam da sam spreman da odgovorim na svako pitanje iz svog profesionalnog života. Nijedan od Vaših izvora informacija nije postavio pitanje, vec ovako, na sraman nacin, uvlaci Vašu novinu i Vas kao novinara, da prenosite netacne informacije.
Citajuci Vas tekst, prosto ne mogu da verujem da se pominjem ja, osvedoceni borac protiv pojava opisanih u Vašim clancima.
Na kraju, apelujem na Vašu novinarsku savest da malo više istražite objavljene navode. Ne želim da objavljujem demanti, niti da pokrecem besmislene sudske parnice. Život je složen, i možda cemo se negde sresti, buduci da sam, sticajem prilika, javna licnost, i verovatno cu još dugo godina biti prisutan u zdravstvu.
Žao mi je što štampa nije objavila pozitivne odluke Stomatološke komore Srbije, vec je sve bilo koncentrisano na visine clanarine medicinara.
S poštovanjem,
dr Zoran Stajcic,
direktor Stomatološke komore Srbije





Pomognite poštenim lekarima

Nametnuto nam je da platimo 8.000 dinara za licencu i da nam se svakog meseca odbija od plate. Gde ce ici taj novac, to ni policija ne zna. Culi smo da je namenjen, osnivanju Lekarske komore, a ustvari za šetnje po kongresima poznatih profesora, svuda po svetu.
Po klinikama Medicinskog fakulteta, rade profesorska deca, cije je znanje vrlo oskudno!
Tomica Milosavljevic, bivši komunista, koji je tako i završio Medicinski fakultet, daje izjavu "kako to nije velika suma". Shvatamo da za njega nije velika suma jer radi u mnogo privatnih klinika, ucestvovao je i u prodaj "Telenora".
Mnogo ima lekara iz bivših republika, koji su doneli lažne fakultetske diplome i specijalisticke (iz Bosne..).
Da li ste culi za dinastiju Radonjic? Majka dinastije Prof. dr Vida Radonjic, sa Instituta za anatomiju, je predsednik upravnog odbora doma zdravlja. Njen muž je direktor Zavoda za ekologiju, jedna njihova cerka, koja je u roku završila Medicinski fakultet, zaposlila se na Institutu za dijabetis (bivša Interna B klinika). druga cerka, takode je završila Medicinski fakultet sa super prosekom i zaposlila se u Institutu za biohemiju. Njen brat je savetnik....
Profesor dr Nebojša Lalic je sin pokojnog profesora dr Milenka Lalica, cudno, genijalac se zaposlio na Institutu za endrokrinologiju i postao brzo profesor.
Takvih primera ima mnogo!
(Ime poznato redakciji)

#2 Guest_vinska musica_*

Guest_vinska musica_*
  • Guests

Posted 26 November 2007 - 03:06

Vladane, ja uredno pratim svako domace press-djubre, pa i ovo. Klasican Sluzbin list. Bacaju ovakve udice s dve sake, valjda ispitujuci teren ko ce se uzvrpoljiti, koga je moguce zaplasiti, reketirati, pa salju „preliminarne“ poruke. Gola govna udbaska.

Mnogo gorih baljezgarija se tu moglo naci iz broja u broj, ali, pogadjas, tuzilac verovatno nikad cuo da to smece postoji, pa i ne reaguje, carsija ispire usta junacima njihovih skaski, a glodur se hvali svojom bliskoscu sa pojedinim visokim duznosnicima raznih resora Sluzbe, „popularnim“ ministrima, a narocito „uglednicima“ ruske Dume. Sa svima njima je na „jebisimater“.

Po stilu se vidi da se vrhovnik Milovan Brkic potpisuje s jos bar dva imena u listu.
Koliko sam ispratila, samo je dvaput napravio neoprostivi „profesionalni“ kiks. Prvi puta su ga zbog toga surcinci skembali u neki kanal i prebili k’o vola u kupusu, a drugi puta su mu zabranili list kad je hteo da „pretrese“ Miskovicevu imperiju.
Posle mesec dana su ga pustili da radi sta hoce.

Kontam nesto.. moguce da je Sluzba jos tada, folirajuci zabranu „sage o Miskovicu“, doticnom poslala poruku da „smanji gas“ i da ga drze na kratkom povocu, da znaju sve o njemu i da ce ga rasturiti k’o Bogoljuba, ako sebi uobrazi da je jaci od njih.

I ova Miskoviceva pacerska „krivicna prijava“ na konto Cede, a preko Kurira, izgleda suvise blesavo, da ne bi mirisala na neku iznudicu, odnosno bila gest coveka koji se utronjao od straha i kome je naredjeno da udari na onog koji je zapeo da se istrazi politicka pozadina Zoranovog ubistva, a bas mu se, eto, lepo namestio sa onim zahtevom da se ispita poslovanje Delte. Tako niko ne bi ni pomislio da Sluzba ima nesto s tim. To Miskovic samoinicijativno, pored cete vrhunskih pravnika, advokata, savetnika, pa pravo u Press i Kurir, umesto na prijavnicu suda. Nije nego.

#3 comandante

comandante
  • Banned
  • 6,688 posts

Posted 27 November 2007 - 01:32

...


na tvom mestu ja ih bi udario tamo gde im najvise boli (money), tuzis ih i dobijes odstetu

#4 vladan

vladan
  • Members
  • 25,392 posts

Posted 27 November 2007 - 01:43

Da se odavde bakcem s tim budalama - ne pada mi na pamet. :rolleyes:
Jedini razlog sto sam postavio ovaj topik je sto se u toj kloaki pominje i ovaj forum.

#5 comandante

comandante
  • Banned
  • 6,688 posts

Posted 27 November 2007 - 01:52

Da se odavde bakcem s tim budalama - ne pada mi na pamet. :rolleyes:
Jedini razlog sto sam postavio ovaj topik je sto se u toj kloaki pominje i ovaj forum.


zavisi od coveka, za mene neka vrsta licne osvete (u slucaju da si iskreno ubedjen da su oni krivi) je uvek slatka, njihova vera i ideologija je novac, pisu to sto pisu samo zato sto ih neko placa za to, ako im oduzmes novac ima da ih boli mnogo, (po meni) taj njihov bol bi trebao da te usreci

#6 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 27 November 2007 - 20:09

Milovan Brkic, nekadasnji dopisni Sluzbenik, verovatno mentalno obolelo lice, vezba scenario za sapunicu sa doktorima i sektasima. :rolleyes:

#7 steins

steins
  • Members
  • 7,357 posts

Posted 27 November 2007 - 21:21

Sta je bre ovo?
Kakve su ovo gluposti?
Znam iz iskustva da svako voli da napljuje lekare ali ovo je,....u najmanju ruku sumanuto!! :rolleyes:

#8 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,706 posts

Posted 27 November 2007 - 21:26

na tvom mestu ja ih bi udario tamo gde im najvise boli (money), tuzis ih i dobijes odstetu

Mozes da ih tuzis ali ces kao odstetu najverovatnije dobiti patku.Idi bre comandante pa ti kao da si pao sa neba.

#9 steins

steins
  • Members
  • 7,357 posts

Posted 27 November 2007 - 21:43

joj Che ala si ti naivan.......cuvaj se onog Fidela! I cuvaj sake! :rolleyes:

#10 nighty

nighty
  • Members
  • 1,793 posts

Posted 27 November 2007 - 21:58

Kakav je papir ovog tabloida. Mekan ili onaj masni što reže dupe?

Edited by nighty, 27 November 2007 - 21:59.


#11 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 27 November 2007 - 22:10

Ako blentavi Brkić otvara neku temu, onda je vrlo verovatno da je za to dobio mig od nekog ko bi tu temu zapravo da zatvori i diskredituje je time što se njom "eto bavi jedan Brkić, a ko njega može da uzme za ozbiljno". No, nezavisno od Brkića, ovom zemljom, kao i naročito svim "tranzicionim" zemljama, itekako haraju farmaceutske mafije koje vrbuju lekare za plasman, promociju i testiranje svog farmaceutskog đubreta.

#12 solar

solar
  • Members
  • 102 posts

Posted 27 November 2007 - 22:12

...


Ne mogu da citam dugacke postove. Izgubio sam zivce.
Hoce li neko, molim vas, da mi pojasni o cemu se radi u 1-2 pasusa...

#13 steins

steins
  • Members
  • 7,357 posts

Posted 27 November 2007 - 22:16

Ako blentavi Brkić otvara neku temu, onda je vrlo verovatno da je za to dobio mig od nekog ko bi tu temu zapravo da zatvori i diskredituje je time što se njom "eto bavi jedan Brkić, a ko njega može da uzme za ozbiljno". No, nezavisno od Brkića, ovom zemljom, kao i naročito svim "tranzicionim" zemljama, itekako haraju farmaceutske mafije koje vrbuju lekare za plasman, promociju i testiranje svog farmaceutskog đubreta.


Apsolutno se slazem, pri cemu je lova neverovatna,.....imao sam prilike da bacim oko na neki projekat oko istrazivanja MS a i video da tu ide skoro 1500e po lekaru koji sprovodi,....a oni najsitniji su dobri po 300ak evra mesecno!

#14 vladan

vladan
  • Members
  • 25,392 posts

Posted 28 November 2007 - 00:26

Ne mogu da citam dugacke postove. Izgubio sam zivce.
Hoce li neko, molim vas, da mi pojasni o cemu se radi u 1-2 pasusa...

U jednoj reci: Radi se o koprolaliji.
A zasto; najblize mom razumu je objasnjenje koje je napisala vinska musica.

#15 FranziskaKafka

FranziskaKafka
  • Banned
  • 1,099 posts

Posted 28 November 2007 - 00:38

Uh, znam ko je i pominjao da ce ih tuziti neke strane farmaceutske kuce. :rolleyes: A isto tako znam da je i B92 imao slicne pokusaje (neuspele, naravno) "istrazivackog novinarstva" povodom klinickih ispitivanja (samo sto su ovi otisli najdalje 0:) ). I to smo kritikovali, naravno. I sad ispade da ih (Tabloid) B92 pljuje. :)
Kamo srece da su postovi naruceni, to bi znacilo da su i placeni. ;) (Sto opet znaci da se treba pitati od koga ONI primaju platu i za koga rade kad pisu takve stupidarije. :D)
Ne bavim se medEcinom, ali ZNAM da su tekstovi iz tabloida otisli "napolje", do maticnih firmi. :huh: