Mislima ,da je postavljac ove teme pogresio kada nije uvrstio u stranke koje koje su relavantne i koje je bi eventualno presle izborni cenzus i SPO,ovo pisem iz toga sto u par gradova Sumadije (Kraljevo,Kragujevac,Topola) novu knjigu Vuka Draskovica je je nemoguce kupiti jer je rasprodata(citam u Novostima da je prodata vec u 45 000 primeraka za samo tri nedelje od stampanja) i mnogi cekaju na tu knjigu vec nekoliko dana da bi je kupili.
Da me neko ne bi pogresno razumeo,nisam clan nijedne stranke i nisam glasao na zadnjim izborima ( bio sam na sluzbenom putu u Nemackoj),ali smatram da sadasnjoj vladajucoj koaliciji opada rejting i mislim, da je to ogromna sansa za LDP i SPO da se vrati na velika vrata u politicki zivot Srbije.
Druga stvar,ne vidim kako bi to LSV i NS same presle izborni cenzus,mislim da je to nemoguce bez pomoci neke od velikih stranaka.
Mozda gresim sto se tice SPO-a ,ali ja nikako ne bih zauvek otpisao SPO kao stranku i Draskovica kao politicara.
Možda i Velja napiše neku knjigu pa mu skoči popularnost.
Mislim da je postavljač pogrešio što je uopšte postavljao ovakvu temu, odnosno ovakvo glasanje. Šta je očekivao od glasanja. Dobiće neku sliku koliko koja stranka ima simpatizera među stotinak forumaša b92.
Meni bi bilo interesantnije da čujem mišljenja "neopredeljenih", ali ne zašto su neopredeljeni nego za kakvu bi partiju glasali, kad bi postojala, a da ne zapuše nos.
Kakav bi program trebalo da ima ta partija, kakve ljude, kojim sredstvima bi se borila za pozicije na sceni, kojim bi se društvenim grupama, prevashodno, obraćala.
Ovo prepucavanje LDP protiv ostatka imamo na 9 od 10 topika. Dosadilo i bogu i narodu.