Ako si ti zadovoljan takvim objasnjenjem - uzivaj. Zato iz zemlje i ode, prema podacima koje procitah nedavno, oko 500,000 mladih ljudi. Ja se na njihovom mestu ne bi vracao u zemlju gde je Jeremic ministar inostranih poslova. Ponizavajuce je.
Ima covek pravo da pogresi fakultet i da se zaposli gde hoce, ali pozicija na koju je on dosao je javna i predstavlja nasu zemlju. Mogu da zamislim sta sada misle profesori sa Cambridge-a koji znaju o kome se radi - smeju se grohotom kakva smo jadna zemlja kad nam je to najbolji kadar.
Da, da, ma da tih 500.000 mladih ljudi su otisli zato sto je Jeremic ministar. Evo, gledam, mladi strucnjaci sve beze iz Amerike zato sto im je Bus predsednik. A mnogi se grohotom smeju kada vide ko je "najmocniji covek na svetu" i kako to da je on Amerikancima najbolji kadar.
Jeremic je daleko od idealnog, ali u poredjenju sa mnogim svojim prethodnicima on je super (bar za sada tako izgleda).
I sta ako je Tadicev savetnik od-ne-znam-kad? Nije ni prvi ni poslednji politicki "sticenik". Pogledajte biografije raznih politicara sa Zapada pa cete videti da su karijeru gradili na slican nacin.
Nemojte me shvatiti pogresno, nije da ja nesto branim Jeremica (meni ni iz dzepa ni u dzep, nit' mi je rod nit' pomozbog) nego mislim da se kritikuje na skroz pogresnim osnovama...