To je pitanje iz kog se ugla gleda; kad se viri iz septicke jame, onda sve i lici na izmet.
Izmet je ovde metafora, tačnije, citat jednog iskusnog forumaša.
Mada, kad je reč o Perinim tekstovima može se shvatiti i bukvalno.
Posted 14 November 2007 - 12:24
To je pitanje iz kog se ugla gleda; kad se viri iz septicke jame, onda sve i lici na izmet.
Edited by ohbabyw, 14 November 2007 - 12:25.
OK, koliko je ljudi ubijeno ili proterano zbog Petra Lukovica? Jebo vas sve srednji put.Ja o Petru Lukoviću imam isto mišljenje kao o Šešelju. Ama u dlaku su isti...
Posted 14 November 2007 - 12:32
Patriote, hajde da opisite kako se to vi nervirate kad citate cika Peru.
Posted 14 November 2007 - 12:39
Lepo je to, nego mene zanima kako se to vi nervirate. Moze i koliko prezirete cika Peru i zasto. Ono, znate, kao tema u skoli "da li prezires cika Peru i zasto". Da cujemo.Ja o Petru Lukoviću imam isto mišljenje kao o Šešelju. Ama u dlaku su isti...
Posted 14 November 2007 - 12:51
Patriote ga, Henry, ni ne čitaju, a ništa ni ne propuštaju...Patriote, hajde da opisite kako se to vi nervirate kad citate cika Peru.
Posted 14 November 2007 - 14:12
Lepo je to, nego mene zanima kako se to vi nervirate. Moze i koliko prezirete cika Peru i zasto. Ono, znate, kao tema u skoli "da li prezires cika Peru i zasto". Da cujemo.
Posted 14 November 2007 - 14:19
sto li te nervira kad ga prezires?Mislim da ga na ovom forumu"ovde" niko ne prezire, ali se pucanstvo jednostavno zasitilo njegovih lucidnosti
(vec 20 godina sve jedno te isto pishe) pa ga zapravo niko vishe i ne cita. Preziresh bre nekoga ko te nervira![]()
Jednostavno je poodavno otsvirao i otpevao svoju labudovu pesmu.
I ja sam poodavno ( iz vremena "Vreme") otkidala na njega, ali sve ima svoj rok trajanja.
Tako i "Cika Pera".
Posted 14 November 2007 - 14:25
sto li te nervira kad ga prezires?
![]()
meni pera i dalje prija.
mora da sam zaostao u razvoju...
Posted 14 November 2007 - 14:36
Od kud ti sada ovo?
I ti malo "ofrlje" citash?
Niti me nervira niti ga prezirem.
Jednostavno me ne zanima.
A to sto tebi i dalje cika Pera prija ima verovatno veze s tim da ga od skora citash.
Bice da si mlad i neiskusan![]()
I mene nove stvari(ljudi) uzbudjuju..
imam godina bar koliko i ti, a i pera mi je poznat od svog pojavljivanja...Preziresh bre nekoga ko te nervira
Posted 14 November 2007 - 14:45
ovo mi odavde...zez tvoj, zez moj
imam godina bar koliko i ti, a i pera mi je poznat od svog pojavljivanja...
tako da nijesam mlad, ali sam izgleda neiskusan.
ne hrlim ka uzbudjenjima btw. ona sama dolaze...
pera meni nije iz te price.
...ali znajuci sta je sve radio, vjerujem da tebi mozda i jeste.
Posted 14 November 2007 - 15:14
Posted 14 November 2007 - 15:18
Potpis.:thumbsup:Zato što je Srbija memento. Zato što pamtimo samo to da ćemo sve zaboraviti.
Posted 14 November 2007 - 15:21
da ne trolujem(o)...
za mene je novost osjecati prezir prema nekome ko te nervira...obicno si prema njemu indiferentan,
pa te shodno tome ne moze i nervirati.
al ajd sad, kako god...
Posted 14 November 2007 - 15:46
Ako nista drugo, Pera ume da prepozna kvalitet kad procita negde
(:puvachkismajli:)