Jump to content

Photo
- - - - -

Pohvale

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
268 replies to this topic

#241 Manoly

Manoly
  • Members
  • 14,176 posts

Posted 24 April 2013 - 11:39

To što vi radite nije kritika nego organizovana hajka na moderaciju koja jako dugo traje.

Da li si mišljenja da moderacija nije grešila i u određenim slučajevima donosila loše odluke sa trajno negativnim posledicama?

#242 melankolic

melankolic
  • Members
  • 25,300 posts

Posted 24 April 2013 - 11:49

Da li si mišljenja da moderacija nije grešila i u određenim slučajevima donosila loše odluke sa trajno negativnim posledicama?

Recimo na primeru st. mauricea i Kinika je pogrešila jer ako su njih dvojica zaslužila dvomesečni odnosno jednomesečni ban a teoretičar dobije samo 15 dana za ono što je napisao, onda jeste pogrešila. Ono što sam hteo da kažem pokazuje sledeći primer:

- Honey na PB st. mauirice:

Ova moderacijska postava ili uopste ne radi svoj posao ili ga pogresno radi. Sramota.

... i Honey na PB teoretičar:

http://forum.b92.net...ičar/?p=3949495

Licimuri.

#243 Manoly

Manoly
  • Members
  • 14,176 posts

Posted 24 April 2013 - 11:52

Tvoj odgovor je, dakle, da moderacija apsolutno nije bezgrešna, a pozivaš na nekakvu hajku i licemerje.

Znaš kako se kaže: svaka ptica svome jatu leti.

#244 melankolic

melankolic
  • Members
  • 25,300 posts

Posted 24 April 2013 - 11:54

Tvoj odgovor je, dakle, da moderacija apsolutno nije bezgrešna, a pozivaš na nekakvu hajku i licemerje.

Znaš kako se kaže: svaka ptica svome jatu leti.

Tačno, i ti si deo tog huškačko- licemerskog jata. Jesi li ponosan?

P.S. pohvala moderaciji (DonJuanu) što je konačno pučiste prikazala u pravom svetlu.

Edited by melankolic, 24 April 2013 - 11:59.

#245 Manoly

Manoly
  • Members
  • 14,176 posts

Posted 24 April 2013 - 12:14

Tačno, i ti si deo tog huškačko- licemerskog jata. Jesi li ponosan?

A da li tebi, bar kad-kad, do mozga dopire misao da vređaš sagovornika pišući na ovaj način?

#246 Cooltywattor

Cooltywattor
  • Members
  • 5,505 posts

Posted 24 April 2013 - 12:19

Recimo na primeru st. mauricea i Kinika je pogrešila jer ako su njih dvojica zaslužila dvomesečni odnosno jednomesečni ban a teoretičar dobije samo 15 dana za ono što je napisao, onda jeste pogrešila. Ono što sam hteo da kažem pokazuje sledeći primer:

- Honey na PB st. mauirice:

... i Honey na PB teoretičar:

http://forum.b92.net...ičar/?p=3949495

Licimuri.

Jasno je meni od starta šta tebe zapravo žuljki, samo mi nije jasno zašto odmah ne reče konkretno, nego okolišaš i zamotavaš ne bi ki kako izjajario nešto preko tuđih leđa.

Ti bi mene za ovako nešto na keca oglasio licimurom.

Ja tebe, eto, neću.  0:)

#247 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 24 April 2013 - 12:19

Molim vas da se zaustavite. Kada budem imao vremena daću vam obrazloženje skraćenja kazne, mada ja zaista smatram da  ta stvar nije toliko bitna da bi se o tome rapravljalo u nedogled.

Hvala na pohvalama i pokudama, i idemo dalje.

#248 melankolic

melankolic
  • Members
  • 25,300 posts

Posted 24 April 2013 - 12:34

Molim vas da se zaustavite. Kada budem imao vremena daću vam obrazloženje skraćenja kazne, mada ja zaista smatram da  ta stvar nije toliko bitna da bi se o tome rapravljalo u nedogled.

Molim te da daš i objašnjenje na to koliko je potrebno suportativnih postova da se da banovanom da bi mu se trajni ban preveo u 15- dnevni.
Svedoci smo da su se Kinikova i st. mauriceova tema na PB zaključavale zbog rasprava oko dvo-/ jednomesečnog bana a da je dovoljno napisati desetak postova gde se neki kunu u poznanstvo sa teoretičarem i njegovu dobru dušu pa da mu se dozvoli da i dalje piše, i to dve i više nedelja pre ove dvojice koje huškači i licemeri čekaju na svakom ćošku foruma.

P.S. Uzmi u obzir ono što si rekao o teoretičaru da mu nije prvi put da ovako nastupa, i ono što je rečeno o, recimo, st. mauriceu i nameri da pazi šta radi kako ne bi sledeći put bio trajno banovan.

Edited by melankolic, 24 April 2013 - 12:41.

#249 Bite my shiny metal ass

Bite my shiny metal ass
  • Banned
  • 5,781 posts

Posted 24 April 2013 - 12:37

Tebi je izgleda problem sto sam ja napisao da je teoreticar ok lik, a ne sam teoreticar.

#250 melankolic

melankolic
  • Members
  • 25,300 posts

Posted 24 April 2013 - 12:45

Tebi je izgleda problem sto sam ja napisao da je teoreticar ok lik, a ne sam teoreticar.

Ni ti, ni teoretičar niste bitni. Govorim o principu.

#251 Bite my shiny metal ass

Bite my shiny metal ass
  • Banned
  • 5,781 posts

Posted 24 April 2013 - 12:52

Ni ti, ni teoretičar niste bitni. Govorim o principu.

:rotflmao:

#252 Cooltywattor

Cooltywattor
  • Members
  • 5,505 posts

Posted 24 April 2013 - 13:02

Molim te da daš i objašnjenje na to koliko je potrebno suportativnih postova da se da banovanom da bi mu se trajni ban preveo u 15- dnevni.

Pitaj druga s.morisa, pošto već njegov primer uzimaš za poređenje, cenim da bi on o ovom trebao štošta znati.  ;)

#253 Manoly

Manoly
  • Members
  • 14,176 posts

Posted 24 April 2013 - 13:04

i to dve i više nedelja pre ove dvojice koje huškači i licemeri čekaju na svakom ćošku foruma.

Pošto si veoma principijelan (uz to da mi nisi odgovorio na pitanje), uz iskazivanje drveno-advokatskih sposobnosti, da li si svestan da upravo ti + ekipa koju braniš čekate na svakom ćošku foruma pokušavajući da "namestite" ban(ovinu) neistomišljenicima i onima sa velikim slovima usred prideva i imenica koje im usput pripisujete?

#254 Cooltywattor

Cooltywattor
  • Members
  • 5,505 posts

Posted 24 April 2013 - 13:11

Kaži Vasi da otključa podrum, pa da se dole lepo zavadimo k'o ljudi, da ne pravimo rusvaj po tavanu.  :s_d:

#255 Schrodinger

Schrodinger
  • Members
  • 20,418 posts

Posted 24 April 2013 - 14:28

Niko to nije tvrdio - ali da postoji hajkacko raspolozenje koje su prethodno raspirivali likovi poput harpera i vilhelmine potpuno je tacno. I svakom ocigledno iz arhive, ko to negira nije nuzno licemer, vec jednostavno lazov.