To što vi radite nije kritika nego organizovana hajka na moderaciju koja jako dugo traje.
Da li si mišljenja da moderacija nije grešila i u određenim slučajevima donosila loše odluke sa trajno negativnim posledicama?
Posted 24 April 2013 - 11:39
To što vi radite nije kritika nego organizovana hajka na moderaciju koja jako dugo traje.
Da li si mišljenja da moderacija nije grešila i u određenim slučajevima donosila loše odluke sa trajno negativnim posledicama?
Posted 24 April 2013 - 11:49
Ova moderacijska postava ili uopste ne radi svoj posao ili ga pogresno radi. Sramota.
Posted 24 April 2013 - 11:52
Tvoj odgovor je, dakle, da moderacija apsolutno nije bezgrešna, a pozivaš na nekakvu hajku i licemerje.
Znaš kako se kaže: svaka ptica svome jatu leti.
Posted 24 April 2013 - 11:54
Tvoj odgovor je, dakle, da moderacija apsolutno nije bezgrešna, a pozivaš na nekakvu hajku i licemerje.
Znaš kako se kaže: svaka ptica svome jatu leti.
Edited by melankolic, 24 April 2013 - 11:59.
Posted 24 April 2013 - 12:14
Tačno, i ti si deo tog huškačko- licemerskog jata. Jesi li ponosan?
A da li tebi, bar kad-kad, do mozga dopire misao da vređaš sagovornika pišući na ovaj način?
Posted 24 April 2013 - 12:19
Recimo na primeru st. mauricea i Kinika je pogrešila jer ako su njih dvojica zaslužila dvomesečni odnosno jednomesečni ban a teoretičar dobije samo 15 dana za ono što je napisao, onda jeste pogrešila. Ono što sam hteo da kažem pokazuje sledeći primer:
- Honey na PB st. mauirice:
... i Honey na PB teoretičar:
http://forum.b92.net...ičar/?p=3949495
Licimuri.
Jasno je meni od starta šta tebe zapravo žuljki, samo mi nije jasno zašto odmah ne reče konkretno, nego okolišaš i zamotavaš ne bi ki kako izjajario nešto preko tuđih leđa.
Ti bi mene za ovako nešto na keca oglasio licimurom.
Ja tebe, eto, neću.
Posted 24 April 2013 - 12:19
Molim vas da se zaustavite. Kada budem imao vremena daću vam obrazloženje skraćenja kazne, mada ja zaista smatram da ta stvar nije toliko bitna da bi se o tome rapravljalo u nedogled.
Hvala na pohvalama i pokudama, i idemo dalje.
Posted 24 April 2013 - 12:34
Molim vas da se zaustavite. Kada budem imao vremena daću vam obrazloženje skraćenja kazne, mada ja zaista smatram da ta stvar nije toliko bitna da bi se o tome rapravljalo u nedogled.
Edited by melankolic, 24 April 2013 - 12:41.
Posted 24 April 2013 - 12:37
Tebi je izgleda problem sto sam ja napisao da je teoreticar ok lik, a ne sam teoreticar.
Posted 24 April 2013 - 12:45
Tebi je izgleda problem sto sam ja napisao da je teoreticar ok lik, a ne sam teoreticar.
Posted 24 April 2013 - 12:52
Ni ti, ni teoretičar niste bitni. Govorim o principu.
Posted 24 April 2013 - 13:02
Molim te da daš i objašnjenje na to koliko je potrebno suportativnih postova da se da banovanom da bi mu se trajni ban preveo u 15- dnevni.
Pitaj druga s.morisa, pošto već njegov primer uzimaš za poređenje, cenim da bi on o ovom trebao štošta znati.
Posted 24 April 2013 - 13:04
i to dve i više nedelja pre ove dvojice koje huškači i licemeri čekaju na svakom ćošku foruma.
Pošto si veoma principijelan (uz to da mi nisi odgovorio na pitanje), uz iskazivanje drveno-advokatskih sposobnosti, da li si svestan da upravo ti + ekipa koju braniš čekate na svakom ćošku foruma pokušavajući da "namestite" ban(ovinu) neistomišljenicima i onima sa velikim slovima usred prideva i imenica koje im usput pripisujete?
Posted 24 April 2013 - 13:11
Kaži Vasi da otključa podrum, pa da se dole lepo zavadimo k'o ljudi, da ne pravimo rusvaj po tavanu.
Posted 24 April 2013 - 14:28
Niko to nije tvrdio - ali da postoji hajkacko raspolozenje koje su prethodno raspirivali likovi poput harpera i vilhelmine potpuno je tacno. I svakom ocigledno iz arhive, ko to negira nije nuzno licemer, vec jednostavno lazov.